Letovanje -> Letovanje Grčka -> Halkidiki -> Kasandra -> Pefkohori

Pefkohori - Borovo selo

Letovanje Pefkohori 2019: vile, apartmani, hoteli, cene

Pefkohori apartmani

Pefkohori je malo selo koje se nalazi na jugoistocnoj strani poluostrva Kasandra, izmedju mesta Hanioti i Paljuri. Lociran je na oko 110 km udaljenosti od Solunskog aerodroma, iliti 1.5 – 2h voznje auto putem. Tipicno grčko letovaliste, Pefkohori je odlično uredjeno i organizovano, veoma popularno kod nasih sunarodnika, a i šire, na području celog Balkana, smešteno je na dugoj peščanoj plaži. Klimatski uslovi, čistoća mora, veličanstveno prirodno okruženje, prelepe plaže i gosoljubljivi ljudi, garant su da ćete uživati u svom odmoru, I poželeti da se vratite. Sve sto će Vam, verovatno, zatrebati na odmoru, mozete naci u Pefkohoriju: Hoteli, vile, studija, apartmani, rent-a-car, supermarketi, pošta, apoteke, prodavnice sa suvenirima, pekare, poslastičarnice, picerije, taverne, riblji restorani... Gradske atrakcije, pored pored prelepe crkve, su i stari trg, uzane uličice, duga peščana plaža sa dugim plićakom, sto posebno pogoduje deci i ne plivačima, šetalište pored mora koje u večernjim časovima menja boje, postaje centar svih zbivanja u mestu..


Pefkohori apartmani, letovanje Pefkohori apartmani, letovanje Pefkohori apartmani, letovanje Pefkohori apartmani, letovanje Pefkohori apartmani, letovanje Pefkohori apartmani, letovanje Pefkohori apartmani, letovanje Pefkohori apartmani, letovanje Pefkohori apartmani, letovanje Pefkohori apartmani, letovanje Pefkohori apartmani, letovanje Pefkohori apartmani, letovanje

Pefkohori apartmani i hoteli leto 2019

Pefkohori mapa

Pefkohori patrola – Kolima do Pefkohorija

Club Paradiso misli na Vas! Za Vas smo pripremili kratak vodič kako da automobilom dođete do Pefkohorija. Nadamo se da će Vam ovaj vodič biti od koristi. Uputstva možete naći na sledećem linku.


KOLIMA DO PEFKOHORIJA

Pefkohori video

/

Pefkohori atrakcije leto 2019

/

Pefkohori plaže leto 2019

Plaže su zasluzne sto je ovo mesto ostalo tako popularno. Prirodne lepote, odlične plaže, koje su okružene maslinjacima i mirisnim borovim šumama predstavljaju pravi mali raj. Plaže u okruženju Pefkohorija mogu da zadovolje čak i najzahtevnije putnike. Gradska plaža je peskovita, dugačka oko 300m. Na nekim delovima plaža se graniči sa dvorištima pojedinih apartmana, izmedju kojih je šetalište.

Pefkohori izleti leto 2019

Vaš boravak i odmor u Pefkohoriju možete upotpuniti nekim od fakultativnih izleta koji se organizuju u mestu. U ponudi su krstarenja, bus ture, ili grčko veče. Izleti koji se organizuju:

 • Toroneos cruise - Krstarenje zalivom Toroneos
 • Solun - Krstarenje zalivom Toroneos
 • Waterland - Aqua park u Solunu
 • Sveta Gora i Stagira - Krstarenje obalom Svete Gore i poseta rodnom mestu Aristotela
 • Grčko veče - Sirtaki, buzuki, feta, vino...
 • Sun set cruise
 • Meteori - Geološki fenomen
 • Pefkohori noćni život i zabava leto 2019

  Godinama unazad najbolji barovi su „Cucuredu“, „Sushi“, „Lopside“ i „Madness“. Noćni klub „Nono“ je idealno mesto za noćne ptice i ljubitelje ludih žurki, dok je klub "Beo Beograd" u okviru hotela Philoxenia nezaobilazno mesto naših turista. Oni koje noćni život Pefkohorija ne zadovolji mogu se uputiti ka Solunu i zaustaviti se u mestu Kalitea koje se nalazi na 20-ak kilometara od Pefkohorija. Kalitea je po noćnom provodu najpopularnije mesto u čitavoj severnoj Grčkoj, sa obiljem diskoteka.

  Pefkohori apartmani

  Pefkohori apartmani

  Leto 2019

  Pefkohori hoteli

  Leto 2019