Grcka | Turska | Bugarska | Crna Gora | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 17h, subotom 09h - 14h
 

Sadržaj smeštajnog objekta:

Lokacija smeštajnog objekta:

Tip aranžmana:

Vrsta smeštajnog objekta:

Struktura smeštajnog objekta:

Broj noćenja:

Broj zvezdica:

Popust:

Letovanje 2024: Grčka, Bugarska, Crna Gora, Turska, Tunis, Egipat


Letovanje 2024: Grčka, Bugarska, Crna Gora, Turska, Tunis, Egipat

Za Leto 2024 pripremili smo da Vam ponudimo izbor hotelskog i apartmanskog smeštaja u Grčkoj, Bugarskoj, Crnoj Gori, Turskoj, Tunisu i Egiptu..

Letovanje Grčka 2024

Grčka, zemlja mitova i legendi, kolevka istorije, godinama se već ističe bogatom ponudom hotela, naravno prednjače hoteli na Halkidikiju, dok je ponuda apartmanskog smeštaja najveća na Kasandri, u poznatim i popularnim letovalištima Polihrono, Hanioti, Pefkohori, dok se preko puta, mesta Neos Marmaras i Sarti, koji su malo mirnije varijante, više pogodne za porodični odmor. Naravo u Olimpskoj regiji, nezaobilaza su mesta Paralia, Olympic beach, Nei Pori, Leptokaria.

Letovanje Grčka 2024: Vile, hoteli, apartmani

Pilion

Apartmani Leto 2024

    PRIKAŽI SVE

Kavala

Apartmani Leto 2024

    PRIKAŽI SVE


Letovanje Turska 2024

Turska - Prirodan most izmedju Evrope i Azije, zemlja bogatog kulturnog nasledja i velikih kontrasta, cije istorijsko bogastvo potice od 13 uzastopnih civilizacija. Okružena sa cetiri mora, 97% Turske se nalazi na azijskom, a 3% na evropskom kontinentu. Glavni grad je Ankara ali najveci i najznacajniji trgovinski, turisticki i univerzitetski centar je Istanbul, jedini grad na svetu koji se pruža na dva kontinenta. Poznata je po maslinama, duvanu, pamuku, koži, vinu, zlatu. 7.200 kilometara dugacka turska obala karakterišu kilometri peskovitih plaža, tirkizno plava voda što su i karakteristike brojnih poznatih turskih letovališta.

Letovanje Turska 2024: Vile, hoteli, apartmani

Kušadasi

Hoteli leto 2024

Sarimsakli

Hoteli leto 2024


Letovanje Egipat 2024

Egipat je uzbudljiva i zanosna zemlja na raskršću Evrope, Afrike i Orijenta. Ova zemlja veličanstvenog nasleđa i monumentalni spomenik početaka ljudske civilizacije na neki način je i prva turistička destinacija na svetu. Danas predstavlja nezaobilazno odredište turistima iz celog sveta. Njen ukras su, između ostalog, višemilionski glavni grad Kairo sa svim svojim različitostima, Crveno more, luksuzni hoteli i peščane plaže, aktivan noćni život. Turistički pečat zemlji faraona daje i uzbudljivo krstarenje vodama Nila, kao i doživljaj orijentalne trgovine. Piramide Gize jedno su od sedam svetskih čuda antičkog sveta. Egipat je i Abu Simbel, hram isklesan u steni sa nestvarnim statuama Ramzesa II. Egipat je i moćna reka Nil, istorijom obojena Aleksandrija i fascinantni Luksor.

Letovanje Egipat 2024: Vile, hoteli, apartmani 

Hurgada

Hoteli leto 2024

Makadi bay

Hoteli leto 2024

Soma bay

Hoteli leto 2024

Letovanje Bugarska 2024

 

Bugarska - Zemlja beskrajnih pešcanih plaža duž obala Crnog mora, gorostasni planinski venci sa bujnim zelenim pašnjacim, plodne ravnice, velicanstvene recne klisure, banje i izvori, mirisna polja ruža, bogati voĆnjaci i vinogradi. Ova raznilika i lepa zemlja postoji više od 13 vekova, istorija beleži sedam civilizacija na njenim prostorima: Tracani, Grci, Rimljani, Sloveni, Prabugari, Vizantijci, Turci... Crno more ili Pontus Euxions (Gostoljubivo more) kako su ga nazvali anticki Grci ocuvalo je svoju primamljivost i gostoljubivost do današnjih dana. Obalu karakterišu duge pešcane plaže boje zlata, mirne uvale i ribarski gradici. Voda je mirna, prozirna i manjeg saliniteta nego Mediteran.

Letovanje Bugarska 2024: Vile, hoteli, apartmani


Letovanje Italija 2024

Italija je država na jugu Evrope i obuhvata Apeninsko poluostrvo i tri ostrva na Sredozemnom moru: Siciliju, Sardiniju i Elbu, i svakako jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na svetu. Za leto 2024 izabrali smo za Vas obalu jadranskog mora, na kojoj se nalaza Lido di Jesolo i Rimini, kao i tirensko more sa napuljskom rivijerom (Sorento). Obe obale pružaju izvanredan izbor letovališta koja "žive" svoj život u okrilju prelepih plaža, vinograda i mirisnih cvetova mediterana, a sve bez urbane džungle i automobilskih sirena.

Letovanje Italija 2024: Vile, hoteli, apartmani


Letovanje Crna Gora 2024

Crna Gora - Okružena prozirnim morem, okovana belim kamenom, obasjana mediteranskim suncem, Crna Gora je jedna od poslednjih oaza Evrope u koju možete pobeci od užurbanog tempa civilizacije i predahnuti uz šum talasa, pesmu zrikavaca i opojne mirise prirode. Kojim god putem došli u Crnu Goru, na koja god „vrata“ ušli docekace Vas netaknuta priroda, gostoprimljivi, gordi i druželjubivi ljudi.

Letovanje Crna gora 2024: Vile, hoteli, apartmani

Letovanje Tunis 2024

Tunis - Orijentalni biser sredozemlja, kako se obicno naziva Tunis, vec je dobro poznat našim turistima. Medjutim, još uvek mami posetioce svojim cistim morem, ugodnim pešcanim plažama, i izvrsnom kvalitetom usluga. Našli su u njemu zadovoljstvo i porodice sa decom zahvaljujuci bogatom programu u hotelima koji je posvecen, pre svega deci i brizi o njima kao i drugi turisti zahvaljijuci raznim mogucnostima u provodjenju svog odmora. Izaberite iz naše ponude i Vi ovaj dragulj koji ce sigurno krasiti i Vase uspomene...

Letovanje Tunis 2024: Vile, hoteli, apartmani

Letovanje Albanija 2024

Izlazi na Jadransko more na zapadu, i Jonsko more na jugozapadu. Jonsko more je poznato po čistoj, bistroj vodi, od Valone do grčke granice. Na Jadran Albanija izlazi od Valone, do granice sa Crnom Gorom. Ono je poznato po peščanim plažama.

Letovanje Albanija 2024: Vile, hoteli, apartmani