Crna Gora letovanje 2024 | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 20h, subotom 09h - 14h
 

Crna Gora - Filtriraj pretragu

Sadržaj smeštajnog objekta:

Lokacija smeštajnog objekta:

Tip aranžmana:

Vrsta smeštajnog objekta:

Struktura smeštajnog objekta:

Broj noćenja:

Broj zvezdica:

Popust:


Povezana mestsa

Grčka
Bugarska
Italija
Španija
Turska

Crna Gora - Wild beauty

Letovanje Crna Gora2024: hoteli, vile, apartmani

Crna Gora - Okružena prozirnim morem, okovana belim kamenom, obasjana mediteranskim suncem, Crna Gora je jedna od poslednjih oaza Evrope u koju možete pobeci od užurbanog tempa civilizacije i predahnuti uz šum talasa, pesmu zrikavaca i opojne mirise prirode. Kojim god putem došli u Crnu Goru, na koja god „vrata“ ušli docekace Vas netaknuta priroda, gostoprimljivi, gordi i druželjubivi ljudi.

Glavni grad je Podgorica, administrativno i ekonomsko sedište zemlje, dok je Cetinje prestonica i kulturno-istorijski centar Crne Gore. Primorski deo Crne Gore obuhvata sedam opština: Herceg Novi, Tivat, Kotor, Budvu, Bar, Ulcinj i Cetinje.Teško je reći šta je na ovom području zanimljivije i bogatije: istorija i vredni spomenici kulture koji o njoj svedoče, bujna vegetacija gde u svako doba godine nešto cveta, prozirno morsko plavetnilo ili planinski lanci u zaleđu koji ovu rivijeru zaklanjaju od hladnih severnih vetrova i doprinose da ima blagu, mediteransku klimu. Sve ovo je omogućilo da Crna Gora postane važna turističku destinaciju koja pruža nezaboravan boravak gostima bilo na nekoj od plaža, planini ili jezeru.

Zvanični sajt: www.visit-montenegro

Poštovani putnici,
Club Paradiso svakodnevno dopunjuje i ažurira ponudu hotelskog smeštaja. Molimo za strpljenje, jer možda Vaš željeni hotel trenutno nije aktivan na našem sajtu. Ukoliko je to situacija, kontaktirajte nas telefonom kako bismo Vam dali ponudu.

Crna Gora letovanje 2024