Nova godina Milano | Nova godina Venecija | Nova godina Pariz | Nova godina Madrid | Nova godina London | Nova godina Barselona | Nova godina Amsterdam | Nova godina Kipar

Doček Nove godine avionom 2019: Avionski aranžmani

Doček Nove godine

Doček Nove godine 2019. u evropskim gradovima je nešto što svakako morate iskusiti i doživeti. Doček Nove godine se tradicionalno u većini zemalja organizovano proslavlja 31. decembra uz vatromet, šampanjac, slavlje, darove i naravno Deda Mraza. Blještavost lampiona, novogodišnje osvetljenje gradova, puni gradski trgovi, sjajni novogodišnji vatrometi, veseli ljudi različitih kultura i doček Nove godine uz prave prijatelje na nekom novom mestu je nešto što ćete pamtiti celoga života.

Nova Godina je vreme za proslave, pa zašto da ne uživamo ​​u odmoru? Uzmite odmor i mudro ga potrošite, tako što ćete otputovati i obići neku od najboljih destinacija za doček Nove godine. Ove godine za doček Nove godine 2019. pripremili smo vam veliki broj raznovrsnih programa i aranžmana u inostranstvu, sa avionskim prevozom.

Za doček nove 2019 godine spremili smo za Vas specijalne promotivne pakete. Promotivni paketi su rađeni na bazi individualnih polazaka, a u cenu aranžmana su uračunati smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom, avio karta i aerodromske takse. Najpopularnije i najtraženije putovanje ovog tipa u našoj ponudi je program za Kipar.

Sviđa Vam se ponuda? Podelite je da je i drugi vide! :)Doček Nove 2019 godine avionom preko 30 programa u našoj ponudi
Vodimo Vas u:


  1. Promo Lisabon
  2. Promo Pariz

Promo Pariz 2019

Doček Nove godine Pariz 2019 avionom

Individualno

6 dana / 5 noćenja
4 dana / 3 noćenja

Promo Lisabon 2019

Doček Nove godine Lisabon 2019 avionom

Individualno

9 dana / 7 noćenja
7 dana / 5 noćenja