Gostoprimstvo iz prve ruke | Blog | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 19h, subotom 09h - 14h
 

Povezana mesta

Pefkohori

Gostoprimstvo iz prve ruke


 

Znate ono kad letujete sa decom pa umesto uživanja uz piće i zalazak Sunca, nosate šlaufe, bazene, čekate redove u marketima, razmišljate šta ćete danas za ručak, a žena i na moru pere sudove i sređuje apartman?

 

Rešenje je Philoxenia Spa hotel u Pefkohoriju. "Philoxenia" znači gostoprimstvo, i baš to je ono što ovde mozete očekivati. Ljubazni i predusretljivi domaćini, odlicna lokacija, mnoštvo sadržaja i dobra hrana, učinice da se osećate kao kod kuće, i iznova ovde vraćate.

Hotel ima porodične apartmane za 4 ili 4+1 osobe, dvokrevetne i trokrevetne sobe, odličan polupansion (doručak i večeru švedski sto) sa velikim izborom kuvane hrane, salata, voća, deserta.

Nalazi se na samo 50m od mora, u centru Pefkohorija, na par koraka od plaže, šoping dela, šetališta... Hotel prodičnog tipa, spoljni bazen sa đakuzijem i pool barom gde možete da popijete hladno pivo dok se deca kupaju u bazenu ili da više puta dnevno prošetate do plaže koja je na pa koraka od hotela. Na letovanje se ide zbog vremena na plaži, a ovaj hotel štedi vaše vreme i daje vam odličnu uslugu po pristojnoj ceni uz odličan odnos cene i kvaliteta.

Izdvajamo iz ponude: Hotel Philoxenia spa 4*

"Philoxenia" znači gostoprimstvo, i baš to je ono što ovde mozete očekivati. Ljubazni i predusretljivi domaćini, odlicna lokacija, mnoštvo sadržaja i dobra hrana, učinice da se osećate kao kod kuće, i iznova ovde vraćate. Hotel Philoxenia spa se nalazi u centru Pefkohorija, na 50 m od Pefkohori plaže.
>>> Pročitaj sve