Pratite nas na:

First minute

Last minute

Grčka apartmani

Grcka apartmani

Grčka Ostrva


 • Skiatos apartmani
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Letovanje -> Letovanje Grčka -> Ostrva -> Sporadi -> Skiatos

  Skiatos - Raj severnih sporada

  Letovanje Skiatos 2019: vile, apartmani, hoteli

  Skiatos apartmani

  Ostrvo Skiatos je povezano trajektom sa Volosom i sa ostrvom Skopelos. Aerodrom na ostrvu Skiatos je jedan od najmanjih u Evropi tako da su sletanja prilicno uzbudljiva. Avionska veza sa Atinom postoji tokom cele godine. Ostrvo ima samo jedan asfaltirani put koji povezuje sva cetiri naselja na njemu. Grad Skiatos je čestim autobuskim linijama povezan sa Kukunariesom, drugim po velicini gradom na ostrvu. Pored Tasosa i Zakintosa, Skiatos je jedno od najpopularnijih grčkih ostrva kod nas.


  Skiatos apartmani, Skiatos letovanje Skiatos apartmani, Skiatos letovanje Skiatos apartmani, Skiatos letovanje Skiatos apartmani, Skiatos letovanje Skiatos apartmani, Skiatos letovanje Skiatos apartmani, Skiatos letovanje Skiatos apartmani, Skiatos letovanje Skiatos apartmani, Skiatos letovanje Skiatos apartmani, Skiatos letovanje Skiatos apartmani, Skiatos letovanje

  Skiatos apartmani i vile leto 2019

  Skiatos mapa

  Skijatos patrola – Kolima do Skijatosa

  Club Paradiso misli na Vas! Za Vas smo pripremili kratak vodič kako da automobilom dođete do Skijatosa. Nadamo se da će Vam ovaj vodič biti od koristi. Uputstva možete naći na sledećem linku.


  KOLIMA DO SKIJATOSA

  Skiatos video

  Skiatos atrakcije leto 2019

  U glavnom gradu ostrva, Skijatosu je rodna kuća Aleksandrosa Papadijamantisa (1851-1911), poznatog grčkog kniževnika. Kuću je izgradio njegov deda, a 1974. godine kupuje je grčko ministarstvo kulture. U njoj su brojni predmeti koji su pripadali ovom književniku. Aleksandros Papadijamantis se posle niza godina provedenih van Skiatosa, vratio na ostrvo pred kraj života i umro je ovde 1911. godine od upale pluća. Kuća se može posetiti svakog radnog dana (osim ponedeljkom) u vremenu od 9-13h i od 17-21h. Udaljena je 100 metara od luke baš na završetku ulice koja nosi piščevo ime.

  Skiatos plaže leto 2019

  Ostrvo Skiatos ima 15 km dužine i oko 5km širine (u proseku) ali ga izdvaja najveći broj plaža po kvadratnom kilometru, pa ga zato zovu "aegean paradise" (zvanično registrovano 66 plaža od kojih 6 nosi plavu zastavicu). Detaljnije na Skiatos plaze.

  Skiatos izleti leto 2019

  Osim "kopnenih" izleta, na Skiatosu se organizuju i "vodeni" do obližnjih ostrva, Skopelosa i Alonisosa. Izlet sadrži sem kupanja i posetu glavnim naseljima Skopelos i Patitirija te obilazak "morskog" nacionalnog parka poznatog još i po nazivu "Marina park" koji je prebivalište za oko 50-tak jedinki zaštićene sorte mediteranske foke "monachus-monachus". U Marina parku opazićete i jata delfina čije akrobacije ćete zasigurno dugo pamtiti. Atraktivni izleti su jos i: Putevima filma Mama mia i izlet Sea & sun.

  Skiatos noćni život i zabava leto 2019

  Noćni život na ostrvu odvija se u njegovom glavnom gradu Skijatosu koji ima živahni, kosmopolitski duh i raznovrsnu ponudu zabave i noćnog provoda takvu da ni za 10 dana ne možete obići sva mesta (restorane, pabove, taverne, barove, diskoteke). Glavna ulica je korzo i praktično pešačka zona sa mnoštvom radnji, butika i mušterija. Odvojeni od središnjeg jezgra grada duž obale su izvrsni noćni klubovi a ima ih i na stepenicama ka staroj luci, a u njima mladi sede na podu na karakterističnim jastucima.

  Apartmani Skiatos

  Leto 2019