Letovanje -> Letovanje Grčka -> Olimpska regija -> Paralia

Paralia - Srbija na Egejskom moru

Letovanje Paralia 2019: vile, apartmani, hoteli

Paralia apartmani

Paralia je poznato letovalište u neposrednoj blizini Katerinija (6 km), privlači svojom lepotom i magijom. Jedinstvena kombinacija mora i planina daruje posetiocima bogatstvo izbora, ucinice Vaš boravak ne zaboravnim. Trgovački centar regije Pieria, i pored Olympic beach-a i Leptokarije napopularnije letovaliste ovog dela Grčke, Paralia je prepuna taverni, butika, kafeterija i diskoteka, sportskih ustanova, kulturnih manifestacija, tradicionalnih naseobina daruju Vam nezaboravne trenutke boravka u Paraliji.


Paralia letovanje Paralia letovanje Paralia letovanje Paralia letovanje Paralia letovanje Paralia letovanje

Paralia apartmani i vile leto 2019

Paralia mapa


Predstavljamo Vam interaktivnu mapu Paralie

Paralija patrola – Kolima do Paralije

Club Paradiso misli na Vas! Za Vas smo pripremili kratak vodič kako da automobilom dođete do Paralije. Nadamo se da će Vam ovaj vodič biti od koristi. Uputstva možete naći na sledećem linku.


KOLIMA DO PARALIJE

Paralia video

Paralia atrakcije leto 2019

/

Paralia plaže leto 2019

Paralia ima plažu dugačku oko 7 km sa mekanim belim peskom, za koji kažu da je među najlepšima u grčkoj. Plaža u Paraliji je nagrađena Plavom zastavicom, sto je garant kvaliteta. Posebna atrakcija je ronjenje, koji je najbolji naćin da otkrijete podvodni svet.

Paralia izleti leto 2019

Ukoliko se zasitite sunca i izležavanja na plazi, Vaš odmor u Paraliji možete upotpuniti nekim od fakultativnih izleta koji se oraganizuju, a u ponudi su: Olimp, Meteori, Skiatos, Waterland, Sveta Gora, Atina, Solun, Katerini, grčko veče...

Paralia izleti detaljnije

Paralia noćni život i zabava leto 2019

Paralija je sinonim za zabavu i dobar noćni provod ovog dela Grčke, koji je godinama je poznat kao savršeno mesto za mlade ljude i tinejdžere. Paralija ima veliki broj kafića i diskoteka rade do kasnij jutarnjih sati. Najpopularnija i verovatno najpoznatija diskoteka je Omilos, vrlo dobro poznata u našoj zemlji, jer se u Omilosu često pušta naša muzika. Kada govorimo o diskotekama opred Omilosa tu su još i Event, koja često organizuje takmičenja za goste, kao i Kasa la note, po mnogima najbolja diskoteka Paralie, koja preko cele godine ima tematske večeri.

Paralia apartmani

Cela ponuda 2019


Napomena: Klikom na objekat bićete preusmereni na naš specijalizovani sajt www.paralia.co.rs, na koje se nalazi naša kompletna ponuda apartmana i hotela u Paraliaji sa terminima, polasicma, cenama, on-line rezervacijom...