City break aranžmani | Aranžmani avionom | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 17h, subotom 09h - 14h
 

Obaveštenje:

Usled posledica pandemije i reorganizacije posla, obaveštavamo Vas da poslovnica u Belvilu neće raditi u narednom periodu.

City break | Avio aranžmani 2022 | Evropski gradovi 2022Želite da posetite bilo koji grad ili destinaciju na svetu - a ne želite da vas grupni polasci obavezuju na određene datume polaska i trajanje putovanja? Imate svoju viziju i plan obilaska određenih destinacija? Mi ćemo vam pomoći da troškovi puta i boravka budu najpovoljniji.

Zato pratite našu stranicu CITY BREAK PUTOVANJA gde ćete moći da se informišete o najpovoljnijim tarifama avio kompanija - kao i hotelskom smeštaju u odabranim gradovima.

U saradnji sa najkredibilnijim hotelskim sistemima: GTA, Hotelbeds, HotelsPro, GoGlobal, Dertur/Meier’s kao i sa svim svetskim avio kompanijama, uključujući i low cost kompanije, svojim klijentima omogućavamo najpovoljnije ponude za odabrane destinacije i termine.

Za sve vas koji želite da putovanja skrojimo prema vašim afinitetima – tu smo da vaše ideje i potrebe pretočimo u realnost

Individualni avio aranžmani, vi birate datum!

Baku avionom

Detaljnije Rezerviši
Već od: 340 €

Nica avionom

Detaljnije Rezerviši
Već od: 499 €

Rim avionom

Detaljnije Rezerviši
Već od: 399 €