Doček nove godine avionom 2025 | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 20h, subotom 09h - 14h
 

Doček Nove godine avionom 2025:
Individualni avionski aranžmani - sigurni polasciDoček nove godine

Čarobna, magična, najluđa noć kako je mnogi zovu, novogodišnja noć je nešto posebno. Trenutak kada sebi i svojim bližnjima želimo bolju i uspešniju, da nova godina bude srećnija i veselija. Mistični Istanbul, kraljica Dunava Budimpešta, svetlucavi Pariz, raskošni Beč, večni grad Rim, Prag, Venecija... Podjite sa nama u novogodišnju avanturu. Provedite "3, 2, 1, Srećna nova godinaaaa" trenutak uz prskalice sa nama u jednom od evropskih gradova.

Doček nove godine 2025 avionom
Individualni aranžmani - Sigurni polasci


Doček nove godine 2025. u evropskim gradovima je nešto što svakako morate iskusiti i doživeti. Doček Nove godine se tradicionalno u većini zemalja organizovano proslavlja 31. decembra uz vatromet, šampanjac, slavlje, darove i naravno deda Mraza. Blještavost lampiona, novogodišnje osvetljenje gradova, puni gradski trgovi, sjajni novogodišnji vatrometi, veseli ljudi različitih kultura i doček nove godine uz prave prijatelje na nekom novom mestu je nešto što ćete pamtiti celoga života.

Nova Godina je vreme za proslave, pa zašto da ne uživamo u odmoru? Uzmite odmor i mudro ga potrošite, tako što ćete otputovati i obići neku od najboljih destinacija za doček nove godine.Želite da posetite bilo koji grad/destinaciju na svetu - a ne želite da vas grupni polasci obavezuju na određene datume polaska i trajanje putovanja? Imate svoju viziju i plan obilaska određenih destinacija? Mi ćemo vam pomoći da troškovi puta i boravka budu najpovoljniji. U saradnji sa najkredibilnijim hotelskim sistemima: GTA, Hotelbeds, HotelsPro, GoGlobal, Dertur/Meier’s kao i sa svim svetskim avio kompanijama (ponosni smo nosioc licence IATA) – uključujući i low cost kompanije – svojim klijentima omogućavamo najpovoljnije ponude za odabrane destinacije i termine.

Za doček nove 2025 godine spremili smo za Vas specijalne promotivne pakete. Promotivni paketi su rađeni na bazi individualnih polazaka, a u cenu aranžmana je uračunato smeštaj u hotelu na bazi noćenja sa doručkom, avio karta i aerodromske takse. Ono što je najbitnije kod ovih paketa je to da su garantovani svi polasci. Najpopularnije i najtraženije putovanje ovog tipa u našoj ponudi je program za Kipar.