Uslovi korišćenja sajta
Radno vreme: 09h - 20h, subotom 09h - 14h
 

Uslovi korišćenja sajta


Korišćenjem bilo kog dela paradisotravel.com portala i svih njegovih delova automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem paradisotravel.com portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Pravila korišćenja

“Club Paradiso d.o.o.” posetiocima u dobroj nameri obezbeđuje korišćenje sadržaja paradisotravel.com portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje "paradisotravel.com" portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja "paradisotravel.com" portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja saradnika, partnera, besplatnih sadržaja i linkova na spoljne stranice. "paradisotravel.com" sadržaje objavljuje u dobroj nameri.

Sve informacije dostupne na ovoj Internet prezentaciji isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima. Informacije koje “Club Paradiso” objavljuje na ovoj Internet prezentaciji smatraju se tačnim i pouzdanim u vreme njihovog unošenja. “Club Paradiso” može u svakom trenutku, bez prethodne najave ažurirati postojeće ili dodati nove informacije na ovoj Internet prezentaciji. Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe. Sve sadržaje "paradisotravel.com" portala koristite na vlastitu odgovornost i "paradisotravel.com" se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Pristup "paradisotravel.com" portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

“Club Paradiso” stalno proverava i aktualizuje informacije na svojim Internet stranama. Uprkos svojoj brižljivosti, moguće je da su se podaci u međuvremenu promenili. Stoga, “Club Paradiso” ne može preuzeti odgovornost za korišćenje informacija sa ovog sajta jer su one samo informativnog karaktera i ne smatra se odgovornom za eventualne posledice koje mogu nastupiti na osnovu drugačijeg tumačenja materijala na našoj Internet stranici. Za dodatne informacije, molimo, obratite se zaposlenima. Iako su se preduzele razumne mere opreza pri sačinjavanju informacija sadržanih na ovoj Internet prezentaciji, naglašavamo da iste nisu namenjene i ne treba da se koriste ili da se na njih poziva bilo koja transakcija obavljena u okviru poslovanja “Club Paradiso”. Osobe koje su zainteresovane za bilo koji proizvod ili usluge “Club Paradiso”, a koji su predstavljeni na ovom sajtu, moraju kontaktirati agenciju kako bi se raspitali o svim uslovima i naknadama vezanim za pružanje određene usluge ili proizvoda. Molimo Vas da vodite računa o tome da slanje poruka putem elektronske pošte na Internetu može biti nesigurno i podložno neovlašćenom pristupu trećih lica ili pogrešnoj dostavi, turoperator “Club Paradiso” ne odgovara za sigurnost i privatnost takvih poruka.

Slike, opisi i cenovnici

Slike služe da daju opšti utisak o hotelu ili apartmanu. Sadržaj hotela ili apartmana kao i različiti tipova soba mogu se razlikovati od prikazanih na fotografijama.

Cene na sajtu su informativnog karaktera, i mogu sadržati popuste, promocije ili akcije. Molimo Vas da pozovete agenciju i potvrdite cenu anažmana pre uplate. Cene koje su objavljene na ovoj Internet prezentaciji smatraju se tačnim i pouzdanim u vreme njihovog unošenja.

Web prezentacija agencije i dokumenti koji se nalaze na njoj (prvenstveno cenovnik, programi putovanja, opisi i usluga u smeštajnim objektima, i drugo) su okvirni, te tačnost istih treba proveriti pozivom agenciji. Tokom ažuriranja podataka na sajtu može doći do promena, računskih i štamparskih grešaka, te u slučaju da nisu provereni i potvrđeni od strane agencije, podaci ne mogu biti predmet prigovora. Takođe, hotelijeri imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i radnih vremena korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

Autorska prava

"paradisotravel.com" polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava "paradisotravel.com" portala i podložno je tužbi. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava ("paradisotravel.com", saradnici, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je "paradisotravel.com" povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

- Dozvoljeno je preuzeti maksimalno prvih 100 karaktera iz teksta, kompletan naslov, jednu fotografiju koja ne sme biti prikazana u dimenzijama većim od 120x120 piksela, obavezno vidljivo navođenje izvora (paradisotravel.com) u samom tekstu i kompletnog linka (URL) do preuzetog teksta, neposredno pre ili neposredno posle preuzetog teksta.
- Objavljeni link ka tekstu ne sme da sadrži "nofollow" oznaku.

Linkovi na spoljne stranice

"paradisotravel.com" sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Linkovi sadržani na ovoj Internet prezentaciji omogućiće Vam da izađete sa stranica turističke agencije “Club Paradiso”. Povezane lokacije nisu pod kontrolom turoperatora “Club Paradiso” koji nije odgovoran za sadržinu bilo koje povezane lokacije, ili za bilo koje izmene ili ažuriranja takvih Internet strana. Turoperator “Club Paradiso” Vam omogućava ove veze/linkove radi pogodnosti dok uključenje bilo kojeg linka/veze ne implicira podržavanje takve lokacije od strane turoperatora “Club Paradiso”.

Isključenje odgovornosti

Saglasni ste da koristite Internet prezentaciju www.paradisotreval.com na sopstveni rizik. “Club Paradiso” nije odgovoran za bilo kakvu štetu ili gubitak informacija koje mogu da se dese prilikom upotrebe Internet prezentacije ili usluga, servisa i softvera koji se nalaze na ovoj Internet prezentaciji. “Club Paradiso” neće biti odgovoran za bilo kakvu specijalnu, indirektnu ili posledičnu štetu ili bilo kakvu štetu koja može proisteći iz korišćenja ove Internet prezentacije i njenog sadržaja ili nedostupnosti iste.