Spa & Wellness | Terme | Banje | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 20h, subotom 09h - 14h
 

Spa & Wellness centri, Slovenske termeSpa & wellness je savršen spoj zdravog načina života i blagodeti prirode. Idealna kombinacija za beg od savremenog užurbanog života. Terme ili banje, danas su hramovi Wellness&Spa filozofije. Od istoka do zapada, severa do juga, svako podneblje i svaka civilizacija ima svoje posebnosti u odnosu na svoju Wellness&Spa filozofiju. Pa tako danas imamo tursko kupatilo, finsku saunu, hinduističko Ayurveda učenje, tajlandsku masažu i mnoge druge poslastice za bolje stanje našeg duha i tela.

Nije važno da li je proleće, leto, jesen ili zima. Nije važno ni da li ste uspeli da dobijete duži odmor. Dovoljan je samo produženi vikend i spremnost na potpuno opuštanje. Na vama je samo da odaberete hotel koji sadržajima može ispuniti sve vaše kriterijume, a u našem okruženju imate zaista odličan izbor.

Opustite se u wellness i spa centrima 2024


Pojam wellness označava fizičku, psihičku i duhovnu ravnotežu. Dakle, do wellnessa kao stila života možemo doći samo ukoliko prihvatimo zdrave i kvalitetne načine življenja. Ono što je kod wellness filozofije važno, jeste činjenica da ona počiva na tradicionalnim metodama, koje su u iste svrhe primenjivane još u antičko doba, a dopunjena je savremenim načinima opuštanja i relaksacije.

Savremeno doba donosi nam inovacije, razne prečice i olakšice, moderne načine prevazilaženja prepreka, ali i sve brži životni tempo. U toj žurbi, često gubimo kontrolu nad vremenom i ne shvatamo kako nam je zapravo samo malo dovoljno da bismo se osećali bolje. Umor, stres, nedovoljno snage za sve što vas očekuje postale su nezaobilazne kategorije - Wellness &Spa odmor idealan je način da za samo par dana obnovite svoju energiju i povratite elan.


Šta je to wellness?

Šta je Wellness? Postoje brojne definicije Wellness-a, ali suština je jedna… Wellness predstavlja izbalansiranost psihičkog i fizičkog stanja, koje pozitivno utiču na opšte stanje svesti i duha. Sama reč Wellness je kovanica dva značenja ...
>>> Pročitaj sve