Letovanje -> Letovanje Egipat -> Makadi Bay

Egipat: Makadi Bay

Letovanje Makadi Bay

Resort MAKADI BAY je nova turistička atrakcija, 40km južno od Hurgade. Sa svojom zaklonjenom plažom, idealan je za porodični odmor. Kao i ostala mesta na obali crvenog mora,makadi pruža mogućnost ronjenja i uživanja u podvodnom biljnom i životinjskom svetu. Plaže su zlatne, a more kristalno čisto. Peščana plaža okružuje Makadi u dužini od 4 km. Makadi Bay ne može da se pohvali noćnim životom. Kafići I restorani su u hotelima (uglavnom) I tu se jedino može izaći,jer u njima ima ili žive muzike ili tematskih večeri.


Makadi Bay hoteli leto 2015:

/

/

/

/

Makadi Bay izleti

HURGADA – Polazak ispred hotela u jutarnjim satima(autobusom). Prvo zaustavljanje u luci Hurgade, potom poseta džamiji, Koptskoj crkvi. Slobodno vreme u marini, a zatim šoping na Karnak I Le scribe bazarima. Mogućnost posete akvarijumu uz doplatu. Povratak u hotel u večernjim satima.

Navedeni izleti se organizuju iz Hurgade:

KAIRO (jednodnevni izlet sa ručkom) - Razgledanje počinje dolaskom u Kairo u ranim jutarnjim satima. Poseta Nacionalnom muzeju (pravi trezor istorije). U njemu se nalaze hiljade eksponata iz grobnica, statue, dragocenosti iz Tutankamonove piramide, dvorana mumija I još mnogo toga. Nakon razgledanja muzeja sledi ručak u restoranu u centru grada. Razgledanje se nastavlja putovanjem ka GIZI I posetom platou gde se nalaze najpoznatije piramide I Sfinga. Po završetku razgledanja Gize, slobodno vreme za samostalna razgledanja I kupovinu. Povratak u kasnim večernjim satima.

LUKSOR (jednodnevni izlet sa ručkom - U prošlosti je bio prestonica Egipta. Razgledanje započinje u popodnevnim satima (kada se stiže u Luksor). Sledi poseta memnonovim kolosima, Dolini kraljeva, hramu kraljice Hatšepsut. Nakon razgledanja sledi povratak, uz zadržavanje u fabrici suvenira od alabaster. Ručak, a zatim obilazak najvećeg, Karnakovog hrama. Na putu za Hurgadu se obilazi I fabrika papirusa.

/

Hotel Tia Heights 5*

U pripremi

Hotel Serenity 5*

U pripremi

Hotel Harmony 5*

U pripremi