Zašto mi?
Radno vreme: 09h - 20h, subotom 09h - 14h
 

Zašto mi? Club Paradiso


Poštovani turisti,

Čast nam je, i zadovoljstvo, informisati Vas da smo, zahvaljujući uvođenju standarda koju precizno definišu nivo i kvalitet usluga, dobitnici prestiznog priznanja "Šampion turizma" pet godina uzastopno 2009, 2010, 2011, 2012 i 2013 godine u izboru YU Travel Magazina i to za organizaciju i afirmaciju kulturnog stvaralastva mladih, ekskurzija i aranzmana na Halkidikiju.

Sa ovim laskavim i prestižnim priznanjem ponovo smo nagrađeni 2016, 2017, i 2018 godine, a nagradu smo dobili za odlične poslovne rezultate, i izuzetno poznavanje turističkih destinacija.

Počasna plaketa Neos Marmarasa 2012

Na međunarodnom sajmu turizma u Beogradu u februaru 2012 godine, naša agencija je dobila još jedno priznanje, koje nam je posebno drago. Naime, gradonačelnik Neos Marmarasa gospodin Jorgos Kaplanis, uručio je direktoru TA Club Paradiso plaketu zahvalnicu za izuzetne napore u razvoj turizma i promociju Neos Marmarasa kao turističke destinacije destinaije.

Počasna plaketa Neos Marmarasa 2013

Na folklornom festivalu u septembru 2013 godine naša agencija je dobila još jedno priznanje. Gradonačelnik Neos Marmarasa gospodin Jorgos Kaplanis je uručio priznanje direktoru TA Club Paradiso za doprinos organizovanju međunarodnog folklornog festivala koji se svake godine održava u maju i septembru.

Nadamo se, da ćemo raznovrsnim programima dinamičnih sadržaja ispuniti Vaša očekivanja, pružajuci jedinstven i prepoznatljiv kvalitet po popularnim cenama. Vaše ukazano poverenje i pružena ruka saradnje obavezaće jos više tim TA Club Paradiso na putu ka novim uspesima.