Letovanje -> Letovanje Grčka -> Halkidiki -> Kasandra -> Polihrono

Polihrono - grad cveća

Letovanje Polihrono 2019: vile, apartmani, hoteli, cene

Polihrono apartmani

Na prvom prstu Halkidikija - Kasandri, nalazi se letovalište Polihrono, smešteno u kristalno čistom zalivu Toroneos, 98 km jugoistočno od Soluna. Polihrono se nalazi ispred Haniotija i Pefkohorija. Ovaj gradić osnovan je u 17 veku u blizini antičkog Nea Polis-a, i dobio je ime Polihrono (sa puno boja) zbog raznolikosti cveća koje tu supeva i raste. Okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom, Polihrono odlikuje dugacka pešcana plaža sa postepenim ulaskom u more, naročito pogodnim za decu. Prirodne lepote, srdačnost i gostoljubivost domaćina, uredjenost i dobra snabdevenost, garancija su za prijatan i ne zaboravan odmor. U Polihronu se nalaze ambulanta, apoteka, pošta, veliki broj prodavnica i supermarketa, pekara, hotela, vila i apartmana, restorana, taverni, kafića, barova, picerija ekskluzivnih radnji i zlatara, rent-a-car agencija.


Polihrono apartmani, letovanje Polihrono apartmani, letovanje Polihrono apartmani, letovanje Polihrono apartmani, letovanje Polihrono apartmani, letovanje Polihrono apartmani, letovanje Polihrono apartmani, letovanje Polihrono apartmani, letovanje Polihrono apartmani, letovanje Polihrono apartmani, letovanje Polihrono apartmani, letovanje Polihrono apartmani, letovanje

Polihrono apartmani i hoteli leto 2019

Polihrono mapa

Polihrono patrola – Kolima do Polihrona

Club Paradiso misli na Vas! Za Vas smo pripremili kratak vodič kako da automobilom dođete do Polihrona. Nadamo se da će Vam ovaj vodič biti od koristi. Uputstva možete naći na sledećem linku.


KOLIMA DO POLIHRONA

Polihrono video

Polihrono atrakcije leto 2019

1) Hanioti - vredi videti jer je ipak glavno mesto duz istocne obale Kasandre. Udaljen je samo 4-5km i postoji manji put koji vodi do samog centra od Polihrona, a usput cete videti neke prilicno lepe i sredjene kuce. Mnogo radnji, kafica, restorana. Lepse sredjeno mesto od ostalih. Ima puno parkova i poznati gl. trg koji je zaista lepo uredjen.
2) Plaza KSENIJA - potpuno cisto more sa sitnim peskom celom duzinom, pa i u vodi. Postoje tusevi, kabine, spasioci. Sjajno!!
3) Solun - shopping po Solunu, na jednu kafu u gradu, obilazak centra i Bele Kule, a u povratku svratite u MEDITERANEN COSMOS, veliki tržni centar poput našeg Delta City-ja ili Ušća.
4) Waterlend - zar treba nesto reći? Zabavni park sa mnoštvom bazena, tobogana i ostalih spravica. Deca će sigurno uživati, a ni odrasli se neće dosadjivati.
5) Obilazak Kasandre - lepo je videti i imati predstavu o celoj oblasti, a usput mozete da svratite na neku plazu, zanimljivu tavernu ili vinariju.
6) Kalithea - kroz ovo mesto prolazite kad dolazite u Polihrono, Hanioti, Pefkohori. Prepoznacete ga po puno radnji i kafica, a kada dolazite iz pravca Soluna, posle ovog mesta su jedine vece diskoteke i veliki hotelski kompleksi na prstu.
7) Supermarketi Lidl i Masoutis - mnogo veci asortiman od lokalnih + nize cene.

Polihrono plaže leto 2019

Gradska plaža je duga, cista, uredna i odrzavana, more kristalno cisto, bez meduza, bez algi itd... Kada se siđe niz glavnu ulicu desno u vodi postoji manje kamenje, dok je levo, pogotovo skroz kod "Golden beach bara” sve peskovito. Ležaljke i suncobrani se naplaćuju, ali su rasporedjeni naizmenično tako da postoje mesta za one koji su sami poneli sucobran i ležaljku ili peškir. Ježevi su retkost. Na plaži postoji iznajmljivanje pedolina, banana i ostalih vozila i rekvizita, kao i nekoliko kabina za presvlacenje. Postoji jedan veci park za decu, ali je on na strani grada prema mestu Hanioti.

Polihrono izleti leto 2019

Vaš boravak i odmor u Haniotiju možete upotpuniti nekim od fakultativnih izleta koji se organizuju u mestu. U ponudi su krstarenja, bus ture, ili grčko veče. Izleti koji se organizuju u Haniotiju:

 • Toroneos cruise - Krstarenje zalivom Toroneos
 • Solun - Krstarenje zalivom Toroneos
 • Waterland - Aqua park u Solunu
 • Sveta Gora i Stagira - Krstarenje obalom Svete Gore i poseta rodnom mestu Aristotela
 • Grčko veče - Sirtaki, buzuki, feta, vino...
 • Sun set cruise
 • Meteori - Geološki fenomen
 • Polihrono noćni život i zabava leto 2019

  Poznat kao porodično letovalište, Polihrono se i ne može pohvaliti bogatim noćnim životom. Ali... Poslednjih godina meštani ubrzano razvijaju i ovaj segment ponude. Osim večernjih romantičnih i laganih šetnji duž obale mora, grad iz godine u godinu dobija nova mesta za provod i zabavu. Tokom leta u mestu se održava mnogo lepih proslava, a sve je vise lokala iz kojih se mogu čuti zvuci dobro poznatog buzukija. Nije na odmet pomenuti i da su pojedini kafići počeli da organizuju karaoke večeri, gde je smeh, muzika i provod zagarantovan.

  Polihrono apartmani

  Letovanje Polihrono

  Leto 2019

  Polihrono hoteli

  Leto 2019