Letovanje -> Letovanje Grčka -> Rendina -> Vrasna Paralia

Vrasna Paralia - Strimonikos na dlanu

Letovanje Vrasna Paralia 2018: vile, apartmani, hoteli

Vrasna Paralia apartmani

Vrasna Paralia (ili Vrasna beach) se nalaze se na oko 6km udaljenosti od Stavrosa. Letovaliste Vrasna Paralia je novo turističko mesto, sa novoizgradjenim vilama i apartmanima, uređenim šetalištem i veoma čistim morem i širokom peščanom plažom dužene 3km koja je nagradjivana Evropskom plavom zastavicom. Vrasna Paralia i Nea Vrasna zajedno imaju idealno sredjenu, široku, peščanu plažu dužene 7 km, toplo i kristalno čisto more koje ostaje duboko u sećanju svakoga ko se odlučio da poseti ova dva primorska gradića Grčke. Svojim sadržajem Vrasna Paralia pogoduje pre svega za porodični odmor i odmor bez gužve i buke.


Vrasna Paralia apartmani, letovanje Vrasna Paralia apartmani, letovanje Vrasna Paralia apartmani, letovanje Vrasna Paralia apartmani, letovanje Vrasna Paralia apartmani, letovanje Vrasna Paralia apartmani, letovanje Vrasna Paralia apartmani, letovanje Vrasna Paralia apartmani, letovanje

Vrasna Paralia apartmani i vile leto 2018

Napomena: Ponuda Vrasna paralia apartmani se nalazi na našem specijalizovanom sajtu www.neavrasna.co.rs, na kojem se nalazi naša kompletna ponuda Nea Vrasna apartmani, Vrasna paralia apartmani sa terminima, polasicma, cenama...

Vrasna Paralia mapa

Vrasna Paralija patrola – Kolima do Vrasna Paralije

Club Paradiso misli na Vas! Za Vas smo pripremili kratak vodič kako da automobilom dođete do Vrasna Paralije. Nadamo se da će Vam ovaj vodič biti od koristi. Uputstva možete naći na sledećem linku.


KOLIMA DO VRASNA PARALIJE

Vrasna Paralia video

Vrasna Paralia atrakcije leto 2018

/

Vrasna Paralia plaže leto 2018

Oblast Strimonikos, u kojoj se nalaze Vrasna Paralia i Vrasna Paralia, prepoznatljiva je po skoro 10 km dugoj peščanoj plaži, koja se proteže od Asprovalte, preko Vrasne, do Stavrosa. Delovi ove obale su nagrađivani Evropskom plavom zastavicom.

Gradska plaža je veoma široka, bez gužve, more je čisto i toplo. U zavisnosti od lokacije može biti peščana ili od sitnog šljunka. Postoje lokali sa suncobranima i ležaljkama, ali i oni za slobodno stavljanje peškira. U špicu sezone skoro da i nema gužve ni na plaži ni u vodi.

Vrasna Paralia izleti leto 2018

Alistrati - Odlazak dojedne od najzanimljivijih prirodnih atrakcija - pećine Alistrati na čijoj tabli na ulazu piše: ”Odgovor tame na dela svetlosti" koja je otvorena za posetioce na prvom od tri kilometra koliko je duga, sa impresivnim stalaktitima i stalagmitima kao što su Krilo anđela Meduza, Partenon Hirošima, Hrist (poput simbola Rio de Žaneira), Vodopad. Pećina je osvetljena i važi za jednu od najlepših ne samo u Grčkoj već i u celoj Evropi.

Sveta Gora - Jednodnevni izlet sa vodičem na srpskom jeziku. Nakon dvoipočasovne vožnje, dolazak u Uranopolis na granici sa monaškom državom Svetom Gorom Atonskom gde je kraći predah za šetnju i razgledanje. Potom polazak na troipočasovno krstarenje brodom pored osam svetogorskih manastira. Nakon završetka krstarenja nastavak putovanja do hilandarskog metoha Kakovo. Slobodne aktivnosti u trajanju od oko 45 min, potom odlazak u Stagiru, Aristotelovo rodno mesto sa posetom vidikovcu na kojem je statua čuvenog filozofa i muzej pod kapom nebeskom. Povratak u popodnevnim satima.

Waterland - atraktivni vodeni park na periferiji Solina, koji raspolaže veštačkim jezerom, toboganima, bazenima, sportskim terenima. U okviru kompleksa postojii garderoba, restoran i caffe bar

Meteori - obilazak manastira

Grčko veče - Večernji provod u tipičnoj taverni u okolini Stavrosa ili Asprovalte sa pratiocem grupe. Grčko veče podrazumeva trosatni program grčkog folklora sa muzikom i plesom, večeru sa menijem iz nacionalne kuhinje, aperitiv i pola litre vina ili sok za decu., Na kraju programa gosti se mogu priključiti zajedničkom Sirtakiju.

Solun - Jednodnevni izlet sa vodičem na srpskom jeziku do drugog po veličini grada u Grčkoj, panoramsko razgledanje znamenitosti: Bela kula,Rotonda,srpsko vojničko groblje Zejtinlik, crkva Sv.Dimitrija, solunska luka, sajam, Galerijusov slavoluk...

Kavala - Poseta Kavali, gradu koji istorijski predstavlja centar severoistočne Grčke, razgledanje starog dela grada i drevnog vizantijskog zamka. Šetnja trgovačkim delom grada sa brojnim radnjama i tradicionalnim bazarom. Obilazak jednog od najvažnijih arheoloških lokaliteta na području Grčke, drevnog grada Filipi, uz loko vodiča, sa posetom starog teatra i romanskog trga. Odlazak do sela Lidija u kome je krštena prva žena u istoriji hrišćanstva.

Ksanti - Izlet do glavnog grada Trakije, sa izuzetno očuvanom arhitekturom u starom gradskom jezgru te starim bazarom zbog kojeg nosi epitet ”grad sa hiljadu boja”. Iznad grada dominira dobro očuvana tvrđava iz vizantijske ere izgrađena po nalogu kraljice Ksantije po kojoj grad nosi ime. Sa tvrđave koja je praktično vidikovac impresivan je pogled na grad i u njemu džamije, crkve, staro jezgro, vodopad reke Nestos, jezero Vistonida.

Vergina - Odlazak u Verginu (prvu prestonicu Makedonije) grobnicu makedonskih kraljeva u kojoj je sahranjeno nekoliko vladara sa zlatnim sarkofazima, vrednim priborom i oružjem, najpoznatiji medju njima je Filip II, otac Aleksandra Velikog. Vergina važi za jedno od tri makedonska svetilišta pored Pele i Diona. U okviru izleta predviđen je i obilazak najvećeg grada severozapadne Grčke Edese.

Vrasna Paralia noćni život i zabava leto 2018

Vrasna Paralia mirna a blizu su 2 gradića Stavros, i Asprovalta, oba mesta su veća i atratkivnija za noćnu zabavu.

Vrasna Paralia

Apartmani 2018