Letovanje -> Letovanje Grčka -> Rendina -> Stavros

Stavros - Vazdušna banja Makedonije

Letovanje Stavros 2019: vile, apartmani, hoteli

Stavros apartmani

Stavros se nalazi na obodu poluostrva Halkidiki iznad monaške Republike Svete gore na 75 km od Soluna. Stavros je nastao u 18. veku i sagradjeno je na obroncima planine Stratonikos sa čijeg vrha Agnandija se pruža prelep pogled na zaliv Strimoni. To je tipičan turistički gradić za pravi odmor koga odlikuje pešcana plaža duga 10 km sa brojnim barovima, kao i iz prodavnica, restorana, diskoteka i drugih sadržaja neophodnih za ugodan odmor. Stavros posebnim čine gusta šuma, čist vazduh, blaga klima i dovoljno je reći za Stavros da je poslednjih godina dobitnik prestižnih nagrada za kvalitet u turizmu koje dodeljuje Evropska zajednica. Pored Stavrosa, regiju Rendina, ili Stimonikos čine još i Asprovalta i Nea Vrasna. U našoj ponudi za Stavros se nalaze hoteli i apartmani, od kojih su poslednjih godina sve traženiji Stavros apartmani sa bazenom.


stavros letovanje stavros letovanje stavros letovanje stavros letovanje stavros letovanje stavros letovanje

Stavros apartmani leto 2019

Stavros mapa


Predstavljamo Vam interaktivnu mapu Stavrosa

Stavros patrola – Kolima do Stavrosa

Club Paradiso misli na Vas! Za Vas smo pripremili kratak vodič kako da automobilom dođete do Stavrosa. Nadamo se da će Vam ovaj vodič biti od koristi. Uputstva možete naći na sledećem linku.


KOLIMA DO STAVROSA

Postoji jedno glavno šetaliste, na kom su prodavnice i restorani, i drugo paralelno pored plaze. U Stavrosu su sva dešavanja smeštena uz glavnu ulicu, koja pored obilja zlatara i malih porodičnih trgovina sadrži i nekoliko kafića i restorana, kioska u kojima možete saznati najnovije vesti i nabaviti dnevne novine iz Srbije. Ne propustite vožnju vozićem do starog Stavrosa, a u centralnom delu svake godine se postavlja luna park gde bude puno razdraganih mališana i dečije pesme.

U samom Stavrosu nalazi se plaža prekrivena lepim, mekim, zlatastim peskom. Malo pristanište deli obalu na dve velike plaže. Desno od mola proteže se Stavros plaža oskudnog zelenila, potpuno otvorena za ljubitelje sunca i mora. Plitko i toplo more idealno je za porodice sa malom decom. Sa leve strane se nalazi plaža Stavros platani, fenomenalna peščana plaža, sa parkom i šumom u zaleđu. Platani je uređena plaža, sa beach bar-ovima, terenima, i ostalim pratećim sadržajima.

Letovanje u Stavrosu možete upotpuniti jednim od fakultativnih izleta koje organizuju lokalne turističke agencije. Iskoristite priliku da obiđete Tasos, ostrvo jedinstvene lepote, ili da slobodan dan provedete u setanju i kupovini u gradovima Kavala ili Solun. Svakako ne treba zaobići ni Svetu Goru, dok je put do Meteora malo duži, ali zaista vredi posetiti i te grčke manastire. Grčko veče koje se organizuje u lokalnim tavernama dobra je prilika da se upoznate sa lokalnim običajima, grčkim folklorom, muzikom i tradicojom.

Bitno je da se napomene da Stavros nije mesto ludog i bučnog noćnog provoda sa velikim brojem kafića i klubova, već da gosti mogu da očekuju solidan provod i nadasve miran i opuštajući odmor - idealno za porodice sa decom ili starije goste koji žele relaksaciju.

Napomena: Pogledajte našu kompletnu ponudu Stavros apartmani 2019 koja se nalazi na sajtu www.stavros.co.rs sa terminima, polasicma, cenama...

Stavros apartmani

Apartmani 2019