Letovanje -> Letovanje Grčka -> Rendina -> Asprovalta

Asprovalta - Korzo na moru

Letovanje Asprovalta 2019: vile, apartmani, hoteli

Asprovalta apartmani

Asprovalta se nalazi u centralnoj Makedoniji, jednoj od 13 oblasti Grčke, nedaleko od Ouranopolisa, i poluostrva Atos, na oko 70 km od Soluna. Asprovalta moze da se pohvali lepom peščanom plažom, parkom, kejom sa drvoredom, lepim kućama i uredjenim ulicama. Veliki broj prodavnica, taverni, kafeterija i diskoteka učiniće da Vaš odmor u Asprovalti bude ne zaboravan. Obala je nagradjvana plavom zastavom Evropske unije. Pešcana plaža dugacka je oko 1 km, i prostire se preko Nea Vrasne sve do Stavrosa.

Vise informacija možete o Asprovalti možete pronaći na našem sajtu www.asprovalta.co.rs


asprovalta letovanje asprovalta letovanje asprovalta letovanje asprovalta letovanje asprovalta letovanje asprovalta letovanje

Asprovalta apartmani i vile leto 2019

Asprovalta mapa


Predstavljamo Vam interaktivnu mapu Asprovalte

Asprovalta patrola – Kolima do Asprovalte

Club Paradiso misli na Vas! Za Vas smo pripremili kratak vodič kako da automobilom dođete do Asprovalte. Nadamo se da će Vam ovaj vodič biti od koristi. Uputstva možete naći na sledećem linku.


KOLIMA DO ASPROVALTE

Asprovalta video

Asprovalta atrakcije leto 2019

/

Asprovalta plaže leto 2019

Na raspolaganju Vam je prelepa plaža, ukras Asprovalte, duga 3 km i široka 200 m sa sitnim belim peskom. Na njoj su gužve retke a nudi sve što je potrebno da umor nestane, od barova na plaži do svih vrsta sportova na vodi. Pored plaže u Asprovalti na raspolaganju su Vam i plaže u Nea Vrasni i Stavrosu.

Asprovalta plaže detaljnije

Izleti se organizuju iz gradova Stavros, i Nea Vrasna.

Asprovalta noćni život i zabava leto 2019

Barovi na plaži organizuju žurke, a to je samo de noćnog života Asprovalte. Neki od popularnijih kluboa su: Rex Club prijatno mesto za one koji počinju da žive posle ponoći. Tu se pušta house, tehno muzika i r'n'b, a društvo je izuzetno pristupačno i posvećeno uživanju uz ritmove pored mora.
Bollero Danceteria & Beach Bar je pravo mesto za one koji vole da đuskaju uz ritmove talasa i odlične muzike. Pogled na more čini ovaj bar izuzetno romantičnim, a i družina koja ga posećuje je uglavnom romantičnijeg temperamenta. Čak i oni koji nisu, postaju romantični kad dođu u ovaj bar.

Napomena: Klikom na željeni objekat bićete preusmereni na naš specijalizovani sajt www.asprovalta.co.rs na koje se nalazi naša kompletna ponuda apartmana u Asprovalti sa terminima, polasicma, cenama...

Asprovalta

Apartmani 2019