Pratite nas na:

First minute

Last minute

Grčka apartmani

Grcka apartmani

Ponosni

Club Paradiso Nagrade

Prijatelji:

Letovanje -> Letovanje Grčka -> Olimpska regija -> Makrigialos

Makrigialos - Duga plaža

Letovanje Makrigialos 2019: vile, apartmani, hoteli

Makrigialos apartmani

Makrigialos je malo mesto koje, koje kod nas nije toliko poznato, i nalazi se u čuvenoj Olimpskoj regiji, na samo 50 km od Soluna i na 21 km pre Paralije. Makrigialos (Makrygialos) znači Duga Plaža i ovo mesto ima prelepu plažu koja je dugačka nekoliko kilometara. Arheološka iskopavanja dokazuju da je mesto Makrigialos postojalo u antičkom dobu pod imenom Pidna. Ako ste u potrazi za mirom, odmorom i relaksacijom preporučujemo vam da provedete svoj odmor u Makrigialosu. Manji ribarski brodovi isplovljavaju iz mesta Makrigialos dok veći brodovi polaze iz luke Alikes, južno od Pidna. Petak je rezervisan za pijacu koja je vrlo posećena od strane turista. U Makrigialosu imate teniske terene, fudbalski teren, terene za košarku... i možete ih koristiti besplatno. Duž plaže možete igrati odbojku.

Detaljniji opis mesta pročitajte na našem blogu - Da li ste čuli za Makrigialos?


Makrigialos apartmani i vile leto 2019

Makrigialos mapa

Makrigialos patrola – Kolima do Makrigialosa

Club Paradiso misli na Vas! Za Vas smo pripremili kratak vodič kako da automobilom dođete do Makrigialosa. Nadamo se da će Vam ovaj vodič biti od koristi. Uputstva možete naći na sledećem linku.


KOLIMA DO MAKRIGIALOSA

Makrigialos video

Makrigialos atrakcije leto 2019

/

Makrigialos plaže leto 2019

Makrigialos ima nekoliko plaža u neposrednoj blizini kao i plaže koji su malo udaljene od mesta. Voda je plitka i idealna za decu. Visok kvalitet morske vode i čistoća plaže Makrigialos nagrađeni su Evropskom Plavom zastavicom. Plaža u Makrigialosu je peskovita i ima tuševe, suncobrane i udobne ležaljke. U okolini postoji nekoliko plaza a izdvojio bi deo obale kod Beach Bara Bora Bora pa turisti ovu plažu tako I zovu, Bora Bora. Ona je udaljena od Makrigialosa 15ak minuta hoda.


Makrigialos izleti leto 2019

Ukoliko se zasitite sunca i izležavanja na plazi, Vaš odmor u Makrigialosu možete upotpuniti nekim od fakultativnih izleta koji se oraganizuju, iz Paralije a u ponudi su: Olimp, Meteori, Skiatos, Waterland, Sveta Gora, Atina, Solun, Katerini, grčko veče...

Makrigialos noćni život i zabava leto 2019

Noćni klubovi i pabovi su vam na raspolaganju i nalaze se uz samu obalu mora, kao i puno taverni i konoba gde možete jesti zdravu ukusnu Grčku hranu, svežu ribu i rakove. Naravno da je centar pravog noćnog života u Paraliji, koja se nalazi nedaleko od Makrigialosa.

Paralija je sinonim za zabavu i dobar noćni provod ovog dela Grčke, koji je godinama je poznat kao savršeno mesto za mlade ljude i tinejdžere. Paralija ima veliki broj kafića i diskoteka rade do kasnij jutarnjih sati. Najpopularnija i verovatno najpoznatija diskoteka je Omilos, vrlo dobro poznata u našoj zemlji, jer se u Omilosu često pušta naša muzika. Kada govorimo o diskotekama opred Omilosa tu su još i Event, koja često organizuje takmičenja za goste, kao i Kasa la note, po mnogima najbolja diskoteka Paralie, koja preko cele godine ima tematske večeri.

Vila Elektra

Leto 2019

Vila Akropolis

Leto 2019