Letovanje -> Letovanje Grčka -> Halkidiki -> Kasandra -> Hanioti

Hanioti - Mondensko letovalište Kasandre

Letovanje Hanioti 2019: vile, apartmana, hoteli, cene

Hanioti apartmani

Hanioti je smešten na prvom prstu Halkidikija, na poluostrvu Kasandra., između letovališta Polihrono i Pefkohori. Nalazi se na oko 105 km od Soluna. Mesto je prepuno malih i izuvijanih ulicica sa dugom pešcanom plažom okruzenom parkovima. Hanioti je priobalno mesto sa svojim mnogorojnim hotelima restoranima i tavernama, može zadovoljiti i najzahtevnije putnike. Moderni klubovi i diskoteke garantuju večernju i noćnu zabavu. Ne treba zaboraviti i tradicionalno gostoprimstvo meštana prema našim turistima koji iz godine u godinu posecuju ovo mesto.


Hanioti apartmani, letovanje Hanioti apartmani, letovanje Hanioti apartmani, letovanje Hanioti apartmani, letovanje Hanioti apartmani, letovanje Hanioti apartmani, letovanje Hanioti apartmani, letovanje Hanioti apartmani, letovanje Hanioti apartmani, letovanje Hanioti apartmani, letovanje Hanioti apartmani, letovanje Hanioti apartmani, letovanje

Hanioti apartmani i hoteli leto 2019

Hanioti mapa

Hanioti patrola – Kolima do Haniotija

Club Paradiso misli na Vas! Za Vas smo pripremili kratak vodič kako da automobilom dođete do Haniotija. Nadamo se da će Vam ovaj vodič biti od koristi. Uputstva možete naći na sledećem linku.


KOLIMA DO HANIOTIJA

Hanioti video

/

Hanioti atrakcije leto 2019

/

Hanioti plaže leto 2019

Gradska plaža u Haniotiju je nagradjena Plavom zastavicom, priznanjem koje dodeljuje Evropska Unija, kao nagradu za izuzetno čisto more, plažu i okruženje. Dugačka, široka i peskovita plaža, na kojoj dežuraju spasioci, redovno se održava, te je itekako pogodna za porodice sa malom decom. Tik uz plažu, dosetljivi grci su napravili restorane i taverne, kao i kafiće u kojima možete iznajmiti suncobrani i ležaljke uz konzumaciju nekog pića, kao i mnoštvo radnji u kojima se možete snadbvesti sa raznoraznim rekvizitima za plažu i vodene sportove.

Hanioti izleti leto 2019

Vaš boravak i odmor u Haniotiju možete upotpuniti nekim od fakultativnih izleta koji se organizuju u mestu. U ponudi su krstarenja, bus ture, ili grčko veče. Izleti koji se organizuju u Haniotiju:

 • Toroneos cruise - Krstarenje zalivom Toroneos
 • Solun - Krstarenje zalivom Toroneos
 • Waterland - Aqua park u Solunu
 • Sveta Gora i Stagira - Krstarenje obalom Svete Gore i poseta rodnom mestu Aristotela
 • Grčko veče - Sirtaki, buzuki, feta, vino...
 • Sun set cruise
 • Meteori - Geološki fenomen
 • Hanioti noćni život i zabava leto 2019

  Za neke turiste Hanioti znači more, plaže i sunce, dok je za druge Hanioti asocira na masline, Mediteranske salate i feta sir. Za mnogo je pak, naročito za mladju populaciju, Hanioti sinonim za muziku, provod, klubove, diskoteke i noćni provod koji je nadaleko poznato po celoj Grčkoj. Hanioti može da ponudi mnogo, od romantičnih šetnji pokraj mora do noćnih klubova. Diskoteke su otvorene od od maja, do kraja septembra, sa širokim lepezom muzike od house muzike, preko hip-hop-a, pa čak i do džeza. Utisak koji stičete po dolasku u Hanioti je taj da ovo mesto nikad ne spava. Kada zadje sunce i padne veče, mesto dobija novo lice. Vruća atmosfera nastaje u pabovima i barovima, kada grčki pevači gostuju, ili kada se turisti sami late mikrofona u karaoke barovima. Veče na plaži je poseban doživljaj. Uveče se priguše svetla, popale baklje, pa se sjate ljudi, uglavnom omladia. Skoro svake večeri se organizuju noćne žurke na plaži. Ove žurke mogu poslužiti kao alternativa diskotekama i klubovima.


  Hanioti plaza

  Hanioti apartmani

  Letovanje Hanioti

  Leto 2019

  Hanioti hoteli

  Leto 2019