Neos Marmaras apartmani i hoteli letovanje 2024 | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 20h, subotom 09h - 14h
 

Neos Marmaras - Filtriraj pretragu

Sadržaj smeštajnog objekta:

Lokacija smeštajnog objekta:

Tip aranžmana:

Vrsta smeštajnog objekta:

Struktura smeštajnog objekta:

Broj noćenja:

Broj zvezdica:


Povezana mestsa

Sarti
Nikiti
Metamorfozis
Toroni
Porto Koufo

Jeste li znali da je Neos Marmaras pravi dragulj, kako Halkidikija, tako i cele severne Grčke. U neposrednoj blizini grada možete naći čak četiri plaže, koje nose prestižno priznanje “plava zastava” (Blue Flag) - gradska plaža, plaža Paradiso, plaža hotela Porto Carras i privatna plaža Kohi i Lagomandra.

Neos Marmaras - Miris mora i borovine

Neos Marmaras letovanje 2024: vile, apartmani, hoteli

Neos Marmaras je najrazvijenije i najposećenije letovalište Sitoniji, "drugom prstu". Odlike Neos Marmarasa su čisto more na dve duge peščane plaže, gradska plaža, i plaža Paradiso beach, kao i u malim uvlama u gradu, a u čijem zaleđu se nalazi borova šuma. Neos Marmaras svojim turistima nudi studija i apartmane, vile i hotele. Marmaras je kao stvorena je kako za porodice koje traže odmor i opuštanje, tako i za mlade parove željne istraživanja skrivenih i netaknutih plaža. Pored fantasticnih plaža koje su godinama dobitnici evropske plave zastavice, Neos Marmaras takođe poseduje i bogat noćni život, a od mnoštvo kafića, restorana i taverni, sigurno ce te naći nešto po Vašem ukusu.

Istorija Neos Marmarasa datira još iz antičkog vremena. Ekspanzija grada kreće početkom XX veka, kada se na Halkidiki masovno naseljavaju izbeglice iz Turske. Nove pridošlice i lokalno stanovništvo su se sjedinili, i meso dobija ime Neos Marmaras, što u prevodu znaci Novi Marmaras.

Priroda Sitonije, svo njeno bogatstvo, mnoštvo skrivenih plaža i uvala, borove šume, nepregledni maslinjaci, prijatna klima, čine Neos Marmaras sve traženijom destinacijom ovog dela Halkidikija. Specifičnost Marmarasa se ogleda i u tome što je izgradjen na tri brežuljka, na mestu gde se planina Itamos spaja sa plažama poput plaža, Lagomandra beach, Paradiso beach, koje su samo su neke čine Sitoniju tako zanimljivom. Sam Marmaras se može pohvaliti sa dve plaže. Gradska plaža je prostrana i široka pešcana plaža, više puta nagradjivana plavom zastavicom, na čijem kraju se nalazi jedan od najpoznatijih i najluksuznijih hotelskih komplexa - komplex Porto Carras, dok se na sasvim drugom kraju grada nalazi, kako joj ime samo kaže, rajska plaža, plaža Paradiso beach koja zadnjih godina postaje sve popularnija i traženija kod naših turista.

Pogledajte naše uputstvo - Kolima do Neos Marmarasa

Kako bismo Vam približili Neos Marmaras još više, pokrenuli smo, osim našeg sajta (www.neosmarmaras.co.rs), i stranicu na facebook-u Neos Marmaras Sithonia.

Pogledajte detaljan vodič kako da stignete Kolima do Neos Marmarasa