Letovanje -> Letovanje Grčka -> Halkidiki -> Sitonia -> Neos Marmaras

Neos Marmaras - Miris mora i borovine

Neos Marmaras letovanje 2019: vile, apartmani, hoteli

Neos Marmaras apartmani

Neos Marmaras je najrazvijenije i najposećenije letovalište Sitoniji, "drugom prstu". Odlike Neos Marmarasa su čisto more na dve duge peščane plaže, gradska plaža, i plaža Paradiso beach, kao i u malim uvlama u gradu, a u čijem zaleđu se nalazi borova šuma. Neos Marmaras svojim turistima nudi studija i apartmane, vile i hotele. Marmaras je kao stvorena je kako za porodice koje traže odmor i opuštanje, tako i za mlade parove željne istraživanja skrivenih i netaknutih plaža. Pored fantasticnih plaža koje su godinama dobitnici evropske plave zastavice, Neos Marmaras takođe poseduje i bogat noćni život, a od mnoštvo kafića, restorana i taverni, sigurno ce te naći nešto po Vašem ukusu.

Istorija Neos Marmarasa datira još iz antičkog vremena. Ekspanzija grada kreće početkom XX veka, kada se na Halkidiki masovno naseljavaju izbeglice iz Turske. Nove pridošlice i lokalno stanovništvo su se sjedinili, i meso dobija ime Neos Marmaras, što u prevodu znaci Novi Marmaras.

Priroda Sitonije, svo njeno bogatstvo, mnoštvo skrivenih plaža i uvala, borove šume, nepregledni maslinjaci, prijatna klima, čine Neos Marmaras sve traženijom destinacijom ovog dela Halkidikija. Specifičnost Marmarasa se ogleda i u tome što je izgradjen na tri brežuljka, na mestu gde se planina Itamos spaja sa plažama poput plaža, Lagomandra beach, Paradiso beach, koje su samo su neke čine Sitoniju tako zanimljivom.Sam Marmaras se može pohvaliti sa dve plaže. Gradska plaža je prostrana i široka pešcana plaža, više puta nagradjivana plavom zastavicom, na čijem kraju se nalazi jedan od najpoznatijih i najluksuznijih hotelskih komplexa - komplex Porto Carras, dok se na sasvim drugom kraju grada nalazi, kako joj ime samo kaže, rajska plaža, plaža Paradiso beach koja zadnjih godina postaje sve popularnija i traženija kod naših turista.

Pogledajte naše uputstvo - Kolima do Neos Marmarasa

Kako bismo Vam približili Neos Marmaras još više, pokrenuli smo, osim našeg sajta (www.neosmarmaras.co.rs), i stranicu na facebook-u Neos Marmaras Sithonia.


Neos Marmaras letovanje Neos Marmaras letovanje Neos Marmaras letovanje Neos Marmaras letovanje Neos Marmaras letovanje Neos Marmaras letovanje

Neos Marmaras apartmani leto 2019

Neos Marmaras mapa


Predstavljamo Vam interaktivnu mapu Neos Marmarasa

Neos Marmaras patrola – Kolima do Neos Marmarasa

Club Paradiso misli na Vas! Za Vas smo pripremili kratak vodič kako da automobilom dođete do Neos Marmarasa. Nadamo se da će Vam ovaj vodič biti od koristi. Uputstva možete naći na sledećem linku.


KOLIMA DO NEOS MARMARASA

Neos Marmaras video

Neos Marmaras atrakcije leto 2019

Preko kulturno istorijskih spomenika, unikatnog geografskog reljefa, najpopularnije letovalište Sitonije, Neos Marmaras svojim turistima nudi razne atrakcije. Tu su hotelski kopmeks Porto Carras, Ostrvo Kornjača, čamac Santala, etno selo Partenonas...

Detaljnije o atrakcijama u Neos Marmarasu.

Neos Marmaras plaže leto 2019

Neos Marmaras je jedno od retkih mesta na Halkidikiju koje se može pohvaliti da ima dve plaže. Gledano sa mora, plaža Paradiso beach se nalazi na levoj strani grada, dok se sa desne strane, tik uz Porto Carras, nalazi gradska plaža Neos Marmarasa. Gradska plaža u Neos Marmarsu važi za jednu od najčistijih u Evropi i sa ponosom nosi "Plavu zastavicu" koju dodeljuje EU za kvalitet vode i plaža, i jedna je od 11 nagrađenih na Sitoniji.

Detaljnije o plažama u Neos Marmarasu.

Neos Marmaras izleti leto 2019

Meteori - jedinstven manastirski kompleks između ljudi i Boga sagrađen na čudesnim stenama na kojima kao da je vreme stalo… Za nastajanje Svetih Meteora veliki udeo imaju Nemanjići i Car Stefan Dušan koje beše u to vreme vladar i Srba i Grka.

Waterland - Nezaboravan dan u zemlji vodenih čudesa, u jednom od najvećih akva parkova u Evropi sa toboganima, bazenima, ludom rekom i vodom svuda oko Vas.

Solun - Poseta gradu preko kojeg vode svi putevi ka jugu i Maloj Aziji... Od pamtiveka je svačiji a ničiji (grčki, makedonski, turski)... šoping, razgledanje znamenitosti (Bela kula, Rotonda, Galeriusov slavoluk, spomenik Aleksandru Makedonskom). Poseta srpskom vojničkom groblju na Zejtinliku.

Grčko veče - Usijana atmosfera, taverna, živa muzika, folklorni program, jela iz nacionalne kuhinje, sirtaki, vino… Zaigrajte sa bokalom na glavi, opustite se i uživajte!!!

Sveta gora - Krstarenje brodom uz Svetu goru Atonsku, jedinstvenu monašku zajednicu, srce pravoslavlja i poslednjoj živoj ikoni Vizantijskog carstva.

Toroneos cruise - Celodnevno krstarenje do Pefkohorija na Kasandri tokom koga je uključeno kupanje na plažama, isprobavanje u vodenim sportovima. U povratku brod pristaje na ne naseljeno ostrvo Kornjaču koje nosi to ime zahvaljujući svom obliku.

Detaljnije o izletima u Neos Marmarasu.

Neos Marmaras noćni život i zabava leto 2019

Neos Marmaras nudi svojim turistima mnoštvo zabave i noćnog života. Grad ima setalište u centru i jos jedno pored mora, dok će najmlađima sigurno najinteresantniji biti luna park.
Što se tiče noćnog života ponda je bogata i raznovrsna. tu su mnoštvo kafića i nekoliko noćnih klubova.

Napomena: Klikom na željeni objekat bićete preusmereni na naš specijalizovani sajt www.neosmarmaras.co.rs na koje se nalazi naša kompletna ponuda apartmana i hotela u Neos Marmarasu sa terminima, polasicma, cenama...

Neos Marmaras

Neos Marmaras apartmani

Cela ponuda 2019