Neos Marmaras apartmani vile na Paradiso plaži | Club Paradiso
Radno vreme: 10h - 18h, subotom 09h - 14h
 

Obaveštenje:

Dragi putnici obaveštavamo Vas da agencija počinje sa radom na daljinu od 11.05.2020. Dolazak u agenciju još uvek nije moguć. Za sada odgovaramo na Vaše pozive i email upite. Radno vreme agencije je od 10h - 18h.

Neos Marmaras apartmani - Vile na Paradiso plaži


Neos Marmaras - smeštaj na Paradiso plaži

Paradiso plaža je popularan izbor, pre svega kod porodica, ali i svih turista koji dolaze u Neos Marmaras da se odmore. Vile na Paradiso plaži su uglavnom novije gradnje, većina njih ima provatno dvorište i roštilj, a nije redak slučaj da vile imaju i sopstveni parking. Još jedna prednost smeštaja na Paradiso plaži je ta što su sve vile relativno blizu moru, put do mora je ravan, te je razumljivo žašto porodice sa malom decom preferiraju da ovde budu smešteni.

Paradiso beach je, gledano sa mora, nalazi se sa leve strane Neos Marmarasa. Nailazeći putem od Soluna, prvo se nailazi na plažu Paradiso beach, tik pred ulaz u Neos Marmaras. Samo ime je najbolji opis ove plaže, koja je u zadnje vreme sve popularnija i traženija kod naših turista. Paradiso beach je polu peskovita polu šljunkovita, sa malo prirodnog hlada. Pošto nema mnogo beach barova sa muzikom, ovom plažom dominira samo zvuk talasa.

Vile i apartmani na plaži Paradiso beach