Letovanje -> Letovanje Grčka -> Halkidiki -> Sitonia -> Porto Koufo

Porto Koufo - "Gluva luka"

Letovanje Porto Koufo 2019: vile, apartmani, hoteli

Porto Koufo apartmani

Porto Koufo je šarmantno ribarsko mestašće na jugu Sitnoje, a ujedno je i najveća prirodna luka u celoj Grčkoj. Mesto ima impresivnu istoriju, čak je govorio Tukidida, čuveni antički grčki istoričar, koji se odnosi na Porto Koufo kao "Kofos Limin", što znači "gluvu luku". U srednjem veku, luka Porto Koufo je korišćena od strane turskih pirata, dok je u II svetskom ratu strateški položaj u Egejskom moru učinilo Porto Koufo bazom nemačke mornarice. Okružen divljim i neravnim pejzažom, Porto Koufo ima malu plažu, idealnu za porodice. U okolini postoji mnoštvo drugih lepih plaža, kao što su Tristinika i Toroni. Ovaj predeo Sitonije je popularan kod turista, posebno kod porodica.


Porto Koufo letovanje Porto Koufo letovanje Porto Koufo letovanje Porto Koufo letovanje Porto Koufo letovanje Porto Koufo letovanje

Porto Koufo apartmani i vile leto 2019

Porto Koufo mapa

Porto Kufo patrola – Kolima do Porto Kufa

Club Paradiso misli na Vas! Za Vas smo pripremili kratak vodič kako da automobilom dođete do Porto Kufa. Nadamo se da će Vam ovaj vodič biti od koristi. Uputstva možete naći na sledećem linku.


KOLIMA DO PORTO KUFA

Porto Koufo video

Porto Koufo atrakcije leto 2019

/

Porto Koufo plaže leto 2019

/

Porto Koufo izleti leto 2019

Izleti se organizuju iz obližnjih gradića Neos Marmarasa i Sartija, a u ponudi su krstarenja, obilazak Sitonije, šoping u Solunu itd itd. Više detalja o izletima možete pogledati na stranici Neos Marmaras, i Sarti.

Porto Koufo noćni život i zabava leto 2019

Porto Koufo je veoma mirno mesto, stvoreno za odmor i opuštanje, bez mnogo zabavnih sadržaja. Nikiti, Neos Marmaras i Sarti su mesta sa više zabave i noćnog života.

Vila Stam Flor

Vila Griavas

Leto 2019