Plaža Elia | Plaže na Sitoniji | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 20h, subotom 09h - 14h
 

Plaže na Sitoniji: Plaža Elia


Plaža Elia je predeo sa dugom obalom, čistim morem i peščanom plažom sa sitnim peskom, sa borovima u pozadini plaže. Nalazi se između Nikitija (7km) i Neos Marmarasa (9km), na 95km od Soluna.

Plaža je duga oko 2km, delimično peščana, delimično šljunkovita, uska, i što je važno što pokazuje kvalitet same plaze označena je plavom zastavom.

Važno je naglasiti da je ulazak u vodu postepen, pa je idealan za decu ali je isto tako na samom ulazu oštar sitni šljunak pa je naša preporuka da deca u vodu ulaze sa papučama. U pozadini ove plaže su stene, na kojima rastu borići koji su veoma blizu mora, pa na plaži ima dosta i prirodne hladovine. Čitav predeo je neverovatno živopisan. Na plaži nema uopšte gužve pa bez problema možete naći mesto koje vam odgovara.

Na plaži Elias ima nekoliko hotela koji imaju deo ove plaže u svom vlasništvu. Tamo postoji dosta barova i restorana za osveženje ili eventualno ugodan ručak. Neka Vas to ne brine, najveći deo plaže je neorganizovan i možete naći usamljeno mesto za uživanje.

Lepe plaže u blizini su Lagomandra (3km) i Kalogria (2,5km)

Ova plaža je baš zbog svog posebnog šarma jedna od najviše fotografisanih plaža ovog područja.

Elia je plaža koja će Vam pružiti potreban odmor, tišinu i svakako divne pejzaže, kristalno čistu vodu i prirodni hlad..

Smeštaj na plaži Elia