Neos Marmaras apartmani vile na gradskoj plaži | Club Paradiso
Radno vreme: 10h - 15h, subotom
 

Obaveštenje:

Usled posledica pandemije i reorganizacije posla, obaveštavamo Vas da poslovnica u Belvilu neće raditi u narednom periodu.

Neos Marmaras apartmani - Vile na gradskoj plaži


Neos Marmaras - smeštaj na gradskoj plaži

neos-marmaras-gradska-plaza

Gradska plaža u Neos Marmarasu je duga gotovo preko 1 km, a već je tradiocionalno godinama unazad nagradjivana Evropskom plavom zastavicom, priznanjem koje dodeljuje EU za čisto more, plažu i okruženje. Neos Marmaras plaža je izuzetno sadržajna sa mnoštvom beach bar-ova, terenom za odbojku, trafika, market, kantina. Plaža takodje obiluje i sa dosta prirodne hladovine. Kako je Neos Marmaras geografski smešten na zapadu Sitonije, stiče veliku prednost u odnosi na ostala letovališta, jer sunce kada zalazi, ono obasjava plažu do samih večernjih sati. Takodje, pošto se Neos Marmaras nalazi u zalivu Toroneos, more je jako mirno, veoma retko se dešava da obalu zapljuskuju veliki talasi.

Smeštaj kod gradske plaže je izuzetno polularan i tražen kod naših turista. U ponudi su vile i apartmani koji su većinom smešteni kod fudbalskog terena, što važi za najbolju lokaciju u Neosu. Ovaj deo grada je uveče miran, do centra je potrebno 5 minuta lagane šetnje, a plaža je na dohvat ruke. Prednost smeštaja na gradskoj plaži je što većina apartmana ima pogled na more.

Vile i apartmani na gradskoj plaži