Letovanje -> Letovanje Grčka -> Halkidiki -> Sitonia -> Sarti

Sarti - Vrata ka Atosu

Sarti letovanje 2019: vile, apartmani, hoteli

Sarti apartmani

Na "srednjem" prstu trozupca Halkidikija, Sitoniji, na istočnoj strani nalazi se slikoviti nekada ribarsko mesto Sarti. Gleda ka Atosu (Svetoj Gori). U potpunosti podredjen turistima. Savremene, nove vile i apartmani sa lepim apartmanima, nekoliko hotela, centar sav utonuo u mediteransko zelenilo u kome su se ušuškali kafići, taverne, disko-barovi. Tri kilometra duga, neobicno lepa peskovita plaža po ivici načičkana raznovrsnim restoranima sa plodovima mora i gostoljubivom atmosferom. Predivni sutoni nestvarnog kolorita jednostavno ostavljaju impresiju da smo zaista u blizini Bogova. Ovde se leti živi do duboko u noc. U neposrednoj blizini je još nekoliko božanstvenih plaža: Karidi, Vurvuru, Kavurotripes, Orange Beach, Porto Koufo, Toroni... Preporučujemo izlete koje nikako ne treba propustiti: Sveta gora, Meteori, Solun, Grčko veče, mini krstarenja, a sve to uz nezaboravno opuštanje u smaragdnoj, kristalno čistoj vodi Egeja oduvek privlači turiste iz cele Evrope. Jednom rečju, Sarti je prijatno otkriće za one koji nemaju dovoljno informacija o ovom dragulju Halkidikija. Izvanredan položaj Sartija i njegove predivne plaže uvek iznova ushicuju posetioce.

Za Vas smo pripremili bogatu i raznovrsnu ponudu vila i hotela, studija i apartmana, koju smo pažljivo odabrali i uvrstili u našu ponudu Sarti apartmani 2019. Sarti je nekadašnje ribarsko seoce na istočnoj obali Sitonije. Danas mesto doživljava ekspanziju, tako da svojim turistima ima da ponudi siroku lepezu smeštajnih kapaciteta. Kao relativno "malo" mesto Sarti ima sve što je potrebno modernim zahtevima turista: super i mega markete, veliki broj restorana, taverni, kafića, beach bar-ova, prodavnica suvenira, povoljan geografski položaj za istraživanje kako istočnog dela poluostrva, tako i cele Sitonije. Sarti je poznat kao mirno mesto, preporučljivo za porodični odmor.


Pogledajte naše uputstvo - Kolima do Sartija


Vise informacija možete o Sartiju možete pronaći na našem sajtu www.sarti.co.rs

Sarti letovanje Sarti letovanje Sarti letovanje Sarti letovanje Sarti letovanje Sarti letovanje

Sarti apartmani i vile leto 2019

Sarti mapa


Predstavljamo Vam interaktivnu mapu Sartija


Sarti patrola – Kolima do Sartija

Club Paradiso misli na Vas! Za Vas smo pripremili kratak vodič kako da automobilom dođete do Sartija. Nadamo se da će Vam ovaj vodič biti od koristi. Uputstva možete naći na sledećem linku.


KOLIMA DO SARTIJA

Sarti video

Sarti atrakcije leto 2019

1) Plaže Sitonije - Kolima ste u Sartiju? Da li ćete provesti Vaš boravak uživajući samo na jednoj plaži? Istražite okolne plaže i naći ćete fenomenalne uvale, plaže i lagune. Javite nam koja Vam se najviše dopala :)

2) Waterland - Treba li išta više reći? Zabava za decu i odrasle sa mnoštvom bazena, tobogana, kafića i restorana. Dan koji ćete pamtiti.

3) Etno selo Parthenonas - Tradicionalno etno selo, smešteno iznad Neos Marmarasa, potiče iz X veka, koje je uspelo da se odupre zubu vremena i da sačuva svoj izvorni izgled - originalna arhitektura, kaldrma, maslinjaci, fenomenalni pogled na zaliv Toroneos.
4) Stagira - Rodno mesto Aristotela. Neverovatni park i muzej napravljen u čast najvećem grčkom filozofu.

5) Solun - Šetnja gradom, Bela kula, Tsimitski i Egnatia ulica, ispijanje hladnog frappe-a na Aristotelovom trgu, u povratku obavezno svratite u tržni centar Mediteranena cosmos.

6) Robinson krstarenje - Vožnja brodom, kupanje, plaže, klopa na brodu, sirtaki...
7) Kakvo - Manastirsko imanje Hilandara, smešteno na putu od Jerisosa prema Stagiri. Za svaku preporuku.
8) Neos Marmaras - Romantični gradić, koji se nalazi na zapadnoj strani Sitonije.

Sarti plaže leto 2019

Plaža u Sartiju dobitnik je Plave zastavice EU, i spada među omiljenije, kako Grcima tako i ostalim turistima. U nacionalnom glasanju na internetu, Sarti plaža je uvrštena u prvih deset plaža u Grčkoj.

U blizoj okolini Sartija nalazi se još nekoliko neverovatnih plaža: Platanitsi, Karidi, Tourkolimnionas, Vurvuru, Kavurotripes, Orange Beach, Porto Koufo, Toroni, Sarti, Ahlada, Portokali, Megali Portokali, Platania, Goa... Detaljnije o ovim plažama pogledajte na Sarti plaže.

Sarti izleti leto 2019

Meteori - jedinstven manastirski kompleks između ljudi i Boga sagrađen na čudesnim stenama na kojima kao da je vreme stalo… Za nastajanje Svetih Meteora veliki udeo imaju Nemanjići i Car Stefan Dušan koje beše u to vreme vladar i Srba i Grka.

Waterland - Nezaboravan dan u zemlji vodenih čudesa, u jednom od najvećih akva parkova u Evropi sa toboganima, bazenima, ludom rekom i vodom svuda oko Vas.

Solun - Poseta gradu preko kojeg vode svi putevi ka jugu i Maloj Aziji... Od pamtiveka je svačiji a ničiji (grčki, makedonski, turski)... šoping, razgledanje znamenitosti (Bela kula, Rotonda, Galeriusov slavoluk, spomenik Aleksandru Makedonskom). Poseta srpskom vojničkom groblju na Zejtinliku.

Grčko veče - Usijana atmosfera, taverna, živa muzika, folklorni program, jela iz nacionalne kuhinje, sirtaki, vino… Zaigrajte sa bokalom na glavi, opustite se i uživajte!!!

Sveta gora - Krstarenje brodom uz Svetu goru Atonsku, jedinstvenu monašku zajednicu, srce pravoslavlja i poslednjoj živoj ikoni Vizantijskog carstva.

Robinzon tura - Vožnja brodom i obilazak nedirnituh plaža do kojih se moze doći samo brodom.

Toroneos cruise - Celodnevno krstarenje do Pefkohorija na Kasandri tokom koga je uključeno kupanje na plažama, isprobavanje u vodenim sportovima. U povratku brod pristaje na ne naseljeno ostrvo Kornjaču koje nosi to ime zahvaljujući svom obliku.

Mazga tura - Oprobajte se u jahanju magaraca uz lokalnog vodiča, kroz šumovite predele Sitonije, uz mezetluk feta sira i ispijanje grčkog vina.

Kajak tura - Dan za avanturiste na južnoj obali Sitonije, na čuvenoj Goa plaži sa beach barom i pećinom.

Ronjenje - Impresivan doživljaj dna i sveta dubine u okruzenju morskih stanovnika.

Sarti izleti detaljnije

Sarti noćni život i zabava leto 2019

Noćni život je zastupljen i raznovrstan. U letovalištu je mnoštvo klubova i barova, a u neposrednoj blizini su izuzetni beach barovi koji Vam uz pića i zabavu pružaju i jedinstven pogled na Atos uz izlazak sunca.

Na nekoliko kilometara ka Toroniju se nalazi Goa Beach Bar, poznat po žurkama koje organizuje.

Napomena: Klikom na željeni objekat bićete preusmereni na naš specijalizovani sajt www.sarti.co.rs, na koje se nalazi naša kompletna ponuda apartmana i hotela u Sartiju sa terminima, polasicma, cenama, on-line rezervacijom...

Sarti apartmani

Sarti apartmani

Kompletna ponuda