Sarti apartmani i hoteli letovanje 2024 | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 20h, subotom 09h - 14h
 

Sarti - Filtriraj pretragu

Sadržaj smeštajnog objekta:

Lokacija smeštajnog objekta:

Tip aranžmana:

Vrsta smeštajnog objekta:

Struktura smeštajnog objekta:

Broj noćenja:

Broj zvezdica:


Povezana mestsa

Neos Marmaras
Nikiti
Psakudia
Metamorfozis
Toroni
Kalamitsi
Sykia

Sarti - Vrata ka Atosu

Letovanje Sarti 2024: vile, apartmani, hoteli

Na "srednjem" prstu trozupca Halkidikija, Sitoniji, na istočnoj strani nalazi se slikoviti nekada ribarsko mesto Sarti. Gleda ka Atosu (Svetoj Gori). U potpunosti podredjen turistima. Savremene, nove vile i apartmani sa lepim apartmanima, nekoliko hotela, centar sav utonuo u mediteransko zelenilo u kome su se ušuškali kafići, taverne, disko-barovi.

Tri kilometra duga, neobicno lepa peskovita plaža po ivici načičkana raznovrsnim restoranima sa plodovima mora i gostoljubivom atmosferom. Predivni sutoni nestvarnog kolorita jednostavno ostavljaju impresiju da smo zaista u blizini Bogova. Ovde se leti živi do duboko u noć. U neposrednoj blizini je još nekoliko božanstvenih plaža: Karidi, Vurvuru, Kavurotripes, Orange Beach, Porto Koufo, Toroni...

Preporučujemo izlete koje nikako ne treba propustiti: Sveta gora, Meteori, Solun, Grčko veče, mini krstarenja, a sve to uz nezaboravno opuštanje u smaragdnoj, kristalno čistoj vodi Egeja oduvek privlači turiste iz cele Evrope. Jednom rečju, Sarti je prijatno otkriće za one koji nemaju dovoljno informacija o ovom dragulju Halkidikija. Izvanredan položaj Sartija i njegove predivne plaže uvek iznova ushićuju posetioce.

Pogledajte detaljan vodič kako da stignete Kolima do Sartija