Radno vreme: 09h - 17h, subotom 09h - 14h
 

Individualni aranžmani
Madrid & Barselona avionom

Pošaljite upit

Pozovite 011/724-70-12Madrid obiluje istorijskim mestima, muzejima, kafeima, pabovima, diskotekama, marketima na otvorenom, kao i izvanrednom ponudom suvenirnica i radnji.

Simbol Madrida je medved koji jede bobičasto voće sa drveta (madroño) i nalazi se na trgu Puerta del Sol. Put od Plaza de Espane do Plaza de Cibeles, ostaviće posetioce bez teksta budući da je tu skoncentrisana sva monumentalnost i impresivnost madridskih trgova, palata i arhitekture, ali u isto vreme i nove zgrade, prepune raznih prodavnica i ostalih zabavnih sadržaja.

Madrid je imao čak pet kraljevskih kapija na samom ulazu u grad. Danas je ostalo četiri, a najveća i najznačajnija je Puerta de Alcalá iz 1776. podignuta ispred ulaza u park Retiro, na putu za rodno mesto Migela de Servantesa, Alcalá de Henares. Ovo je prva kapija izgrađena u Evropi nakon pada Rimskog carstva, i to pre Trijumfalne kapije u Parizu i Brademburške u Berlinu.


Način prevoza: Avio prevoz

Broj noćenja: 8, 4

Za informacije i rezervacije pozovite

011/72 47 012, 011/630 49 34, 011/72 40 928, 011/630 43 34

Zatražite ponudu


Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije smeštaja u kapacitetima. Molimo vas, obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i povratka koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su termini boravka naznačeni u cenovniku.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12