Evropski gradovi avionom -> Rusija -> Moskva avionom

Moskva - Nepromenljiva

Moskva

Smatra se da je Moskva osnovana 1147. godine uz reku Moskvu. U bukvalnom prevodu sa staroruskog naziv znači Grad uz reku Moskvu, a veruje se da naziv potiče i od finske reči, koja u prevodu znači zamućen. Grad je neprekidno trebalo braniti od Mongola, a napadi prestaju tek u XV veku. Od tada uspon Moskve kao trgovačkog središta više nisu mogli da zaustave ni požari, ni glad, ni bitke protiv Mongola i Tatara. Moskva se proslavila i slavnom pobedom nad moćnim Napoleonom 1812.godine. U Moskvi je sve najveće (crkve, zgrade, ulice). Danas je i dalje najveći i glavni grad Rusije, a u njoj živi oko 11,5 miliona stanovnika. Moskva je više godina za redom proglašena za najskuplji grad na svetu za život..


Moskva, Moskva putovanje Moskva, Moskva putovanje Moskva, Moskva putovanje Moskva, Moskva putovanje Moskva, Moskva putovanje

Evropski gradovi - Moskva


Moskva avionom
Svakodnevni polasci
6 dana/5 noći; 5 dana/4 noći; 4 dana/3 noći


Program putovanja:
1. dan: Beograd - Moskva:
Direktan let do Moskve kompanijom Air Serbia / Aeroflot (za vremena letova informišite se u agenciji)Individualni transfer do hotela. Noćenje.


2. dan - (3. 4. 5) dan: Moskva
Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.


4.(5.6.) dan: Moskva - Beograd
Doručak. Napuštanje hotela do 11h. Slobodno vreme. Individualni transfer do aerodroma. Direktan let do Beograda kompanijom Air serbia/Aeroflot za vremena letova informišite se u agenciji). Kraj programa


Cena aranžmana po osobi:
4 dana / 3 noći – 455 €
5 dana / 4 noći – 495 €
6 dana / 5 noći – 540 €
Aerodromske takse uključene u cenu
Veći broj noći je moguć na upit


Cena aranžmana obuhvata:
- Avionski prevoz na relaciji Beograd – Moskva – Beograd direktnim letom kompanijom Air Serbia/ Aeroflot sa uključenim svim aerodromskim taksama;
- Smeštaj na bazi 3,4 ili 5 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* koji se nalazi u centru Moskve e na odličnoj lokaciji u standardnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama ili sličnom hotelu iste kategorizacije i lokacije;
-Troškove organizacije putovanja;


Cena aranžmana ne obuhvata:
- Putno osiguranje;
- Individualne troškove putnika;
- Transfer od aerodroma u Moskvi do centra grada;
- Lokalne turistačke takse, plaćaju se na recepciji hotela (oko 0.75 eur po osobi po danu);


Hoteli u ponudi:
Ermitage hotel 3* www.ermitagehotel.ru
Hotel se nalazi na 15 minta lagane šetnje od Crvenog Trga i Kremlja. Hotel ima 2 restorana I jedan kafe. Sobe u hotelu su sa mini barom a Wifi je besplatan u lobiju hotela. Svka soba u hotelu je drugačije ukrašena sa umetničkim slikama na zidu. Restoran “The Cruise Bar” bar ima dva velika akvarijuma, u restoranu se služi ruska I evropska kuhinja.Takođe ovde se nalazi I suši bar I kafe bar gde se služe domaći kolači. Stanica tramvaja je 50 metara od hotela a metro stanica su udaljeni desetak minuta.


Andron Hotel 3* www.andron-hotel.ru/en/main-page.html
Hotel Andron on Ilyicha Square se nalazi u Moskvi, na 550 metara od stanice metroa Rimskaja i na 8 minuta hoda od stanice metroa Ploščad Iljiča (Ploshchad Ilyicha). Bežični internet se može besplatno koristiti.Sve svetle i jednostavno uređene sobe sadrže TV i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu.Gosti mogu da obeduju u hotelskom kafeu Romashka ili u lokalnim restoranima i snek barovima, udaljenim samo 5 minuta hoda.Muzej Andreja Rubljova se nalazi na 300 metara, a Centar savremene umetnosti Vinzavod na 1,5 km od hotela. Pokrovski manastir je udaljen 900 metara.Nakon 4 stanice vožnje metroom možete doći do Železničke stanice Beloruski, odakle se za 35 minuta vožnje vozom Aeroekspres stiže do Međunarodnog aerodroma Šeremetjevo. Železnička stanica Pavelecki udaljena je 2 stanice vožnje metroom.


Mogući načini plaćanja:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.02.2017 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou;
3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa);


Napomene:
Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme poletanja aviona
Besplatan prtljag – kod low-cost komapnija kao što su ESYJET, WIZZZ AIR, RAYAN AIR i drugih komapnija, podrazumeva ručni prtljag određenih dimenzija i težine (raspitati se u agenicji o pravilima za prtljag ili posetiti sajt navednih komapnija). Naknada za prtljag - Čekirani (veliki) prtljag podleze dodatnoj naknadi koja zavisi od dužine leta, kilograma, dimenzija i pravila odabrane avio kompanije. Besplatni prtljag – 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 20kg kod komercijalnih avio kompanija, Air Serbia, Aitalia, Turkish airlanes...) i 1 ručni prtljag koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož...) i tečnost preko 100 ml. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave unije. Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.
Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije , primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledece raspoložive tarife.

Cena je rađena na dan 15.09.2016 i važi do popune mesta po ponuđenoj promotivnoj tarifi. Za realizaciju programa potrebno je minimum 2 putnika po polasku.
Krajnji rok za prijavu: do popune mesta
Krajnji rok za obaveštavanje putnika, u slučaju otkazivanja putovanja od strane Organizatora je 5 dana pre početka putovanja


Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Love 2 travel.

Stari i Novi Arbat, Kitai Gorod (stari grad – u njemu je trouglasti Kremlj), Kremlj, Crveni trg, Boljšoj teatar, crkva Vasilija Blaženog, Hram Hrista Spasitelja, Novodevičji manastir, vidikovac Vrapčeva brda i Univerzitet Lomonosov, Poklonaja gora (Park pobede), muzej Panorama Borodinske bitke, moskovski metro (nalik na muzeje), Car zvono, Car top, Oružana palata, Uspenska i Arhangelska crkva, Tretjakovska galerija (najbogatiji muzej sa radovima ruskih umetnika), mauzolej Lenjina.

/

/Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928