Radno vreme: 09h - 19h, subotom 09h - 14h
 

Bari avionom: Odmor na jugu Italije

Pošaljite upit

Pozovite 011/724-70-12Pulja je jedna od 20 pokrajina u Italiji. Nalazi se na jugoistoku zemlje i geografski bi mogla da se podeli na dve celine. Severni deo čini Bari, glavni grad regije i poluostrvo Gargano, dok je južni deo poznat po interesantnim gradićima kao što su Alberobelo, Polignano, Leće.
Pulja sa svojim prepoznatljivim belim gradićima, utvrđenjima, ravnom, nerazuđenom obalom i kristalno čistim morem predstavlja jedan od najinteresantnijih delova Italije, drugačiji po arhitekturi, neotkriven i zanimljiv.

Bari i njegova okolina i dalje su dobro čuvana tajna za strane turiste, koji se pre odlučuju da posete popularnije gradove na severu Italije. Za Italijane, sa druge strane, to je dobro poznato, omiljeno letovalište sa preko 100 uređenih plaža u okolini i brojnim kulturnim i istorijskim znamenitostima.
Stari deo grada je najveća atrakcija i najvažniji deo Barija. Karakterišu ga visoke zidine koje su grad štitile od vetrova, uske kaldrmisane ulice i bele zgrade sa specifičnim balkonima od gvožđa. U starom gradu možete pronaći veliki broj kutaka idealnih za fotografisanje. Na skoro svakom balkonu raširen je veš i često možete čuti kako komšije ćaskaju preko terase – dokaz više da je Bari pre svega grad pun života, a potom turistička destinacija.
Ne propustite da obiđete crkvu Svetog Nikole (ita. Bazilika di San Nicola), veliku svetinju izgrađenu 1087. godine kako bi se u njoj čuvale mošti Svetog Nikole. Dinastija Nemanjića je nekada bila veliki dobrotvor bazilike, a danas ovde na hodočašće dolaze pripadnici i pravoslavne i katoličke vere.


Način prevoza: Avio prevoz

Broj noćenja: 4

Za informacije i rezervacije pozovite

011/72 47 012, 011/72 40 928

Zatražite ponudu


Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije smeštaja u kapacitetima. Molimo vas, obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i povratka koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su termini boravka naznačeni u cenovniku.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12