Evropski gradovi avionom -> Holandija -> Amsterdam avionom

Amsterdam - "Venecija severa", život na brodovima

Amsterdam avionom

Ako ugledate vodu herenhrahta koja lenjo teče dok se u njoj ogledaju elegantna pročelja kuća, stabla i mostovi, stigli ste u Amsterdam - najveći grad Holandije ali ne i središte vlade (ono se nalazi u Hagu). Amsterdam je bez ikakve sumnje jedan od najšarmantijih gradova Evrope sa svojim karakterističnim kanalima koji se prožimaju kroz ceo grad, kao i niske nakošene kućice koje datiraju jos iz XVII veka. Destinacija koja svaki put nanovo uspeva da zadrži svoj mladi duh, jer je grad pun zabave i kulturnih znamenitosti. Jedna od najvećih poslastica su brojne galerije i muzeji gde turisti mogu postetiti nanadmašiva dela holandskih umetnika. Glavne neiscrpne karakteristike ovog grada su galerije, muzeji, beskonačan noćni život, interesantni kanali, domaće stanovništvo koje morate upoznati i fenomenalni pejzaži.


Amsterdam, Putovanja Amsterdam


Amsterdam avionom

Amsterdam Uskrs i Praznik rada2018

First minute


Program putovanja:
1. Dan: Beograd – Amsterdam:
Direktan let do Amsterdama kompanijom Transavia. Avion poleće iz Beograda u 15:10h. Poželjno je biti na aerodromu 2 sata pre poletanja aviona, zbog aerodromske I pasoške procedure. Sletanje na aerodom u Amsterdamu u 17:40h. Povratni transfer od aerodroma do hotela moguće je rezervisati preko agencije i on košta 35€. Mi Vam preporučujemo jeftiniju varijantu a to je “Amsterdam Airport Express Bus 197” koji ide do autobuske stanice “Amsterdam Elandsgracht” a cena karte u jednom pravcu košta oko 5€. Više informacija pogledajte na sledećem linku: http://www.amsterdamtips.com. Ili pozovite agenciju za više detalja. Smeštaj u hotel i noćenje.


2. dan – 3.(4,5). dan: Amsterdam:
Posle doručka u hotelu individualni obilizak Amsterdama je pravo zadovoljstvo. Za ovih 5 dana boravka u gradu predlažemo Vam da obiđete njegove veličanstvene trgove: Trga Dam, TTrg Leidseplain, Trg Rembrandt – Rembrandtplein, nezaobilaznu ulicu Crvenih fenjera - “Red Light District“. Grad je najbolje upoznati iz ugla loklanih vodiča koji će vas provesti kroz grad kao pravi domaćini i to potpuno besplatno. Ukoliko budete zadovoljni turom, običaj je da se na kraju razgledanja vodiču da neka naknada u vidu bakšiša. Besplatne ture (free walking tour) možete pogledati na sledećem linku: http://www.neweuropetours.eu. Za kretanje po gradu i obilazak muzeja najpraktičnije je koristiti City Card, koja postoji u većini evropskih gradova, sa kojom možete koristiti javni prevoz, ulaznice za muzeje i kulturne ustanove u zavisnosti koji paket izaberete. Više Informacija o Amsterdam City Card možete videti na sledećem linku: http://www.iamsterdam.com/en/i-am/i-amsterdam-city-card. Za dodatne informacije pozovite agenciju.


4. dan- 5.(6).dan: Amsterdam - Beograd
Doručak. Napuštanje hotela u jutarnjim časovima. Transfer do aerodroma. Let do Beograda kompanijom Transavia. Poletanje u 11:50h. Sletanje u Beograd u 14:15h. Kraj programa.


Specijalna ponuda! broj mesta ograničen


Cena aranžmana po osobi:

Uskrs avionom - polazak 05 ili 06 april:

6 dana / 5 noćenja – od 599€
5 dana / 4 noćenja – od 540€
4 dana / 3 noćenja – od 480€


Praznik rada - polazak 29/30 april:

6 dana / 5 noćenja – od
5 dana / 4 noćenja – od
4 dana / 3 noćenja – od


Aerodromske takse uključene u cenu aranžmana

Cena individualnog aranžmana obuhvata:
- Avionski prevoz na relaciji Beograd - Amsterdam - Beograd direktnim letom kompanije Transavia;
- Smeštaj na bazi 3, 4 , ili 5 noćenja (Na upit može i duži ili kraći borak u hotelu niže ili više kategorizacije) sa doručkom u hotelu 3* koji se nalazi u širem centru grada u standardnim dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama. Jednokrevetne sobe (1/1) na upit;
- Mali ručni prtljag dimenzija 55 x 40 x 25 cm do 10kg;
- Troškove organizacije putovanja;


Cena individualnog aranžmana ne obuhvata:
- Putno osiguranje;
- Transfer aerodrom - hotel - aerodrom;
- Gradske turističke takse koje se plaćaju u hotelu;
- Individualne troškove putnika;
- Veliki prtljag do 15kg: 40€; 20kg-50€; 25kg-60€; 30kg-80€; 40kg-100€; 50kg-160€;


Hoteli u ponudi:
Hampshire Hotel - Theatre District Amsterdam 3* www.hampshirehoteltheatredistrictamsterdam.com
Hotel Theatre District se nalazi na idealnom položaju u Amsterdamu, preko puta živahnog trga Leidseplein. Svaka soba ima TV sa ravnim ekranom i sistemom filmova na zahtev. Hotel nudi savremene sobe sa modernim sadržajima. Svaka soba u hotelu Eden Theatre District Amsterdam ima udobne krevete i sopstveno kupatilo. Doručak obuhvata veliki izbor toplih i hladnih jela svakog jutra. Besplatna kafa i čaj na raspolaganju su u foajeu. Café Americain preko puta hotela služi ukusne obroke i odatle mogu poslati račun direktno u vašu sobu. Postoje razni drugi restorani i kafići u okruženju. Vondelpark, Rajks muzej i muzej Van Gog se nalaze na nekoliko minuta hoda, kao i glavne trgovačke četvrti.

Hotel Atlantis Amsterdam 3* www.hotelatlantisamsterdam.com/EN/hotel.html
Hotel Atlantis se nalazi u dinamičnoj četvrti Amsterdama, u neposrednoj blizini Parka Sarfati i čuvene ulične pijace Albert Kajp, gde se takođe nalaze brojni lokalni barovi. U ponudi su sobe sa besplatnim bežičnim internetom, recepcija otvorena 24 sata dnevno i usluga iznajmljivanja bicikala. Sve sobe hotela Atlantis sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima, električno kuvalo i sopstveno kupatilo sa tušem. Svakog jutra gostima se služi doručak na bazi švedskog stola u salonu hotela Atlantis. U okolini hotela je dostupan veliki izbor restorana i kafea. Supermarket se takođe nalazi nedaleko od objekta. Muzej Heineken Experience se nalazi na 900 metara. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini tramvajskog stajališta sa kojeg saobraćaju linije do centra grada, Rajks muzeja, Trga Lejdse i Glavne železničke stanice. Železnička stanica RAI nudi direktne linije do Aerodroma Shiphol.

Hotel Sander 3* www.hotel-sander.nl
Smešten u Muzejskoj četvrti, hotel Sander se nalazi na 10 minuta hoda od Van Gogovog muzeja. On poseduje prostran vrt i računar za goste s internetom.Sander nudi toplo dekorisane sobe s TV-om s domaćim i stranim kanalima. Tokom boravka, na raspolaganju su vam usluge pranja veša i hemijskog čišćenja.Ujutru se služi tradicionalni holandski doručak, a tokom dana tu je i bar u kome možete popiti piće. U okolini se nalazi veliki broj restorana i kafea.Trg Lajdseplein se nalazi na 1,5 km od hotela. Tramvajska stanica Jakob Obrehtstrat se nalazi na manje od 100 metara i nudi direktne linije do glavne železničke stanice u Amsterdamu. Destinacija Amsterdam Aud Zaud je odličan izbor za putnike koje zanimaju muzeji, kultura i bicikliza.

... Ili sličan  hotel , iste kategorije i lokacije u zavisnosti od raspoloživiosti!


Cena je rađena na dan 12.02.2018. I važi do popune mesta po ponuđenoj tarifi.
Za realizaciju programa potrebno je minimum 2 putnika po polasku.
Krajnji rok za prijavu: do popune mesta
Krajnji rok za obaveštavanje putnika, u slučaju otkazivanja putovanja od strane Club Paradiso je 5 dana pre početka putovanja

Organizator individualnog putovanja Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010

Trg Dam, Kraljevska palata, Nova katedrala 8 u kojoj se krunišu holandski kraljevi i kraljice), reka Amstel, Opera, mostovi, četvrt Crvenih fenjera, fabrika dijamanata, Singel (prvi krug kanala koji okružuje istorijsko jezgro grada), De Jordaan (selo unutar grada-jedinstveno u Evropi), Mršavi most, ulica Damark, Vondelpark, srednjevekovni manastir Behajnhof, Rijks muzej, muzej Van Goga, muzej jevrejske istorije (najvažniji van Izraela), Vaterloplajn (sajam polovne robe).


/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928