Radno vreme: 09h - 20h, subotom 09h - 14h
 

Amsterdam - grad kanala, brodića i mostova

Pošaljite upit

Pozovite 011/724-70-12Uobičajeno je da se ovaj jedinstveni grad opisuje donekle oprečnim atributima kao što su: živ, nekonvencionalan, buntovan ili čak revolucionaran, ali i miran, uređen, tradicionalistički i tolera ntan. I svaki od njih mu zaista pristaje. Neobično gradsko jezgro holandske prestonice na reci Amstel, izgrađeno na domaku Severnog mora, leži na devedesetak ostrvaca, povezanih sa preko 1250 mostova i na oko 160 kanala u koncentričnim polukrugovima, proko panih vedinom u 17. veku.

To je bilo zlatno doba Amsterdama kada je imao oko 200.000 stanovnika i važio za jednu od najprometnijih evropskih luka. Njegov planski i umešno izgrađeni centar na kopnu i vodi, danas je u celosti proglašen delom svetske kulturne baštine, pod zaštitom UNESCO-a. Pored Kraljevskog dvorca i nekoliko desetina monumentalnih palata i crkava, najvedi ukras su mu oko 6.800 odlično očuvanih “običnih” kuda za stanovanje sa raznobojnim i maštovito ukrašenim fasadama i karakterističnim zabatima ispod krovova.

Njegove najvede umetničke riznice su Muzej Van Goga i Nacionalni muzej sa zbirkama remek-dela neprocenjive vrednosti čuvenih holandskih majstora Van Dajka, Rembranta i Rubensa.


Način prevoza: Avio prevoz

Broj noćenja: 5, 4, 3

Za informacije i rezervacije pozovite

011/72 47 012, 011/72 40 928

Zatražite ponudu


Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije smeštaja u kapacitetima. Molimo vas, obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i povratka koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su termini boravka naznačeni u cenovniku.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12