Letovanje -> Letovanje Grčka -> Halkidiki -> Sitonia -> Salonikiou

Salonikiou - Beg od civilizacije

Letovanje Salonikiou 2019: vile, apartmani, hoteli

Salonikiou apartmani

Akti Salonikiou je oblast oko plaže Salonikiou baech, na severoistočnoj obali Sitonije, i nalazi se na putu prema mestu Pyrgadikia udaljena 4 kilometara od Agios Nikolausa. Većina objekata su privatne kuće, vikendice solunjana ali i drugih meštana Halkidikija, međutim ima i nekoliko apartmana koji su za izdavanje turistima. Plaža Akti Salonikiou beach je dugačka preko 1 km, i široka je 2 - 25 metara. Obzirom da Salonikiou krasi samo fantastična plaža i prilika da se pobegne od civilizacije Grci ga zovu plaža (Akti) Salonikiou


Pogledajte naše uputstvo - Kolima do SalonikijaSalonikiou letovanje Salonikiou letovanje Salonikiou letovanje Salonikiou letovanje Salonikiou letovanje Salonikiou letovanje

Salonikiou apartmani i vile leto 2019

Salonikiou mapa

Saloniki patrola – Kolima do Salonikija

Club Paradiso misli na Vas! Za Vas smo pripremili kratak vodič kako da automobilom dođete do Salonikija. Nadamo se da će Vam ovaj vodič biti od koristi. Uputstva možete naći na sledećem linku.


KOLIMA DO SALONIKIJA

Salonikiou video

Salonikiou atrakcije leto 2019

/

Salonikiou plaže leto 2019

/

Salonikiou izleti leto 2019

Izleti se organizuju iz obližnjih gradića Neos Marmarasa i Sartija, a u ponudi su krstarenja, obilazak Sitonije, šoping u Solunu itd itd. Više detalja o izletima možete pogledati na stranici Neos Marmaras, i Sarti.

Salonikiou noćni život i zabava leto 2019

Salonikiou je veoma mirno mesto, stvoreno za odmor i opuštanje, bez mnogo zabavnih sadržaja. Nikiti, Neos Marmaras i Sarti su mesta sa više zabave i noćnog života.