Letovanje -> Letovanje Grčka -> Halkidiki -> Sitonia -> Ormos Panagias

Ormos Panagias - "Gluva luka"

Letovanje Ormos Panagias 2019: vile, apartmani, hoteli

Ormos Panagias apartmani

Ormos Panagias je smešten na istočnoj obali dobro poznatog poluostrva Sitonija, i predstavlja jednu od najvažnijih luka na ovom delu Halkidikija, jer upravo iz Ormos Panagijasa svako jutro polaze brodovi koji voze turističke ture ka Uranopolisu i Svetoj Gori. U poslednje vreme ova luka doživljava ekspanziju, pa su brojni smeštajni kapaciteti, hoteli, vile i apartmani izgrađeni ovde, ujedno sa restoranima, tavernama i kafićima. Ovde uvek možete pronaći svežu ribu, lignje, hobotnice, i otale morske plodove. Mesto ima odličnu lokaciju, i povezanost sa ostalim delovima Sitonije.


Ormos Panagias letovanje Ormos Panagias letovanje Ormos Panagias letovanje Ormos Panagias letovanje Ormos Panagias letovanje Ormos Panagias letovanje

Ormos Panagias apartmani i vile leto 2019

Ormos Panagias mapa

Ormos Panagias video

Ormos Panagias atrakcije leto 2019

/

Ormos Panagias plaže leto 2019

/

Ormos Panagias izleti leto 2019

Izleti se organizuju iz obližnjih gradića Neos Marmarasa i Sartija, a u ponudi su krstarenja, obilazak Sitonije, šoping u Solunu itd itd. Više detalja o izletima možete pogledati na stranici Neos Marmaras, i Sarti.

Ormos Panagias noćni život i zabava leto 2019

Ormos Panagias je veoma mirno mesto, stvoreno za odmor i opuštanje, bez mnogo zabavnih sadržaja. Nikiti, Neos Marmaras i Sarti su mesta sa više zabave i noćnog života.