Letovanje -> Letovanje Grčka -> Halkidiki -> Sitonia -> Psakoudia

Psakoudia - Odmor iz snova

Letovanje Psakoudia 2019: vile, apartmani, hoteli

Psakoudia apartmani

Nedaleko od gradića Nea Moudania i glavnog grada oblasti Halkidiki - Polygorosa, izmedju poluostrva Kasandra i Sithonia, nalazi se malo primorsko mesto Psakoudia, poznata kao rajski deo Ormilie, najplodnijeg dela poluostrva Halkidiki. Ovo malo, simpatično i romantičmo mestašće, izgrađeno je na obali, na glavnom putu Solun – Sitonija kojim se stiže do Neos Marmarasa i Sartija. Od svojih 120 stalnih građana kojima je turizam glavna delatnost, leti ovaj broj prelazi 4000 stanovnika. Tradicionalne kuće, uske ulice, zlatna peščana plaža će Vas očarati. Iako je malo mesto u Psakudiji se nalaze i doktor, apoteka, pošta... Psakoudia je idealna baza za obilazak Sitonije, ako želite da Vam Solun još uvek bude na manje od sat vremena vožnje.


Pogledajte naše uputstvo - Kolima do PsakudijePsakudia letovanje Psakudia letovanje Psakudia letovanje Psakudia letovanje Psakudia letovanje

Psakudia apartmani leto 2019

Psakudija mapa

Psakudija patrola – Kolima do Psakudije

Club Paradiso misli na Vas! Za Vas smo pripremili kratak vodič kako da automobilom dođete do Psakudije. Nadamo se da će Vam ovaj vodič biti od koristi. Uputstva možete naći na sledećem linku.


KOLIMA DO PSAKUDIJE

Psakudija video

Psakudija atrakcije leto 2019

Iznad Psakoudia ka kopnu je staro, tradicionalno selo Ormilja na koje vredi popeti se da bi se videle atraktivne, tradicionalne kuće i uske ulice.

Psakudija plaže leto 2019

Psakuodia se nalazi na Sitoniji, poluostvru koje je poznato po prelepim i izvarednim plažama. Mešavina plave i zelene boje je glavna odlika ovog predela Halkidikija.
Plaža Psakoudie je peščana. Sa jedne severnog dela je okružena maslinjacima susednog mesta Gerakini, a sa južnog borovi Metamorfozisa, što je stvara posebnu atmosferu ovog malog pravog mediteranskog mesta.

Psakudija izleti leto 2019

Izleti se organizuju iz gradova Neos Marmaras, Sarti, Pefkohori.

Psakudija noćni život i zabava leto 2019

/

Porto Psakudia

Apartman Porto Psakudia

Leto 2019

Vila Alexandra

Vila Alexandra Psakudia

Leto 2019

Vila Panagiota

Vila Panagiota Psakudia

Leto 2019

Vila Fotini

Vila Fotini Psakudia

Leto 2019

Vila Pandora

Vila Pandora Psakudia

Leto 2019