Letovanje -> Letovanje Grčka -> Halkidiki -> Sitonia -> Gerakini

Gerakini - U srcu Halkidikija

Letovanje Gerakini 2019: vile, apartmani, hoteli

Gerakini apartmani

Gerakini leži u srcu Halkidikija, na početku Sitonije, na samo 20 km od Nea Moudanie, a od Soluna je na 80 km. Ima vrlo lepe i organizovane plaže uz peščanu obalu zaliva Toroneos poznate po belom pesku i kristalno čistoj vodi koju okružuju brda prekrivena borovinom i zimzeleni park. Gerakini je najpre bila naseobina malobrojne zajednice rudara koja je radila na vađenju granita a iskopine su i sad primetne na kraju plaže. Danas je Gerakini turističko mesto sa odličnim pratećim sadržajima čiji razvoj započinje 1960 godine. Karakteristični proizvodi za Gerakini, kao i za ceo region, su masline i maslinovo ulje. Gerakini je idealna polazna tačka za istraživanje „trozubca“ Halkidikija i planine Holomontas, jer se iz njega grana putna mreža u svim pravcima, kako prema mestima Polihrono, Hanioti, Pefkohori na Kasandri, tako i prema mestima na Sitoniji Neos Marmarasu i Sartiju. Gerakini je prvo mesto odakle kreće linija Halkidiki hotela na Sitoniji.


Pogledajte naše uputstvo - Kolima do GerakinijaLetovanje Gerakini, Gerakini apartmani Letovanje Gerakini, Gerakini apartmani Letovanje Gerakini, Gerakini apartmani Letovanje Gerakini, Gerakini apartmani Letovanje Gerakini, Gerakini apartmani Letovanje Gerakini, Gerakini apartmani Letovanje Gerakini, Gerakini apartmani Letovanje Gerakini, Gerakini apartmani Letovanje Gerakini, Gerakini apartmani Letovanje Gerakini, Gerakini apartmani Letovanje Gerakini, Gerakini apartmani Letovanje Gerakini, Gerakini apartmani

Gerakini apartmani leto 2019:

Gerakini mapa

Gerakini patrola – Kolima do Gerakinija

Club Paradiso misli na Vas! Za Vas smo pripremili kratak vodič kako da automobilom dođete do Gerakinija. Nadamo se da će Vam ovaj vodič biti od koristi. Uputstva možete naći na sledećem linku.


KOLIMA DO GERAKINIJA

Gerakini video

/

Gerakini atrakcije leto 2019

/

Gerakini plaže leto 2019

Plaža je lepa, peščana i prostrana; 600 metara duga i do 100 metara široka, sa igralištem za decu i sportskim terenima – idealna za uživanje u suncu i kristalno čistom moru.

Gerakini izleti leto 2019

Izleti se organizuju iz gradova Neos Marmaras, Sarti, Pefkohori.

U Gerakiniju nema buke, gužve i večernjeg „provoda“. U letovalištu je nekoliko malih, porodičnih hotela, taverni i kafića, marketa kao i pekara

Vila Christos

Vila Christos

Leto 2019

Hotel Liotrivi beach

Hotel Liotrivi beach

Leto 2019