Doček Nove Godine avio -> Nova godina Madrid i Lisabon avio 2019

Nova godina Madrid i Lisabon avionom 2019

Nova godina Madrid i Lisabon avio 2019

Doček nove godine Madrid i Lisabon avio 2019

Madrid je glavni grad Kraljevine Španije i istoimene autonomne pokrajine. Nalazi se u srcu Pirinejskog poluostrva na 665 metara nadmorske visine i kao takav predstavlja glavni grad sa najvećom nadmorskom visinom u Evropi. Svoju istoriju je uspešno spojio sa modernim načinom života i stekao reputaciju grada koji nikada ne spava. Osvojiće Vas šarmom i energijom, vrlo tipičnom i neodoljivom.

Lisabon, glavni grad Portugala, nalazi se na ušću reke Težo u Atlantik. Grad su osnovali Feničani, nakon kojih dolaze Rimljani, u čije vreme vladavine se Lisabon razvija u važnu luku i centar trgovine, nakon Rimljana dolaze Mavari pod čijom se vlašću još više razvija. U XVII veku grad pogađa veliki zemljotres kada je poginulo između 60 000 i 90 000 ljudi. Ipak, nakon višegodišnje obnove grad je uspeo da povrati stari sjaj i svoje mesto centra Portugala. Grad obiluje prelepim građevinama nastalim uglavnom u periodu nakon zemljotresa 1755. godine. Izdvajaju se Lisabonska katedrala koja je pod zaštitom UNESCO-a i predstavlja srce Lisabona i kula Belem odakle je Vasco de Gama započeo svoja istraživanja. Svojom raskoši, šepurenjem bogatstvima kolonijalnog doba, moćnih kraljeva, brojnim muzejima, ovaj grad će zasigurno izmamiti vaše uzdahe divljenjaNova godina Madrid i Lisabon avionom 2019

Nova godina Madrid i Lisabon 2019
Polazak: 29.12.2017 9 dana / 7 noći - Avionom


Program putovanja:
1. dan: Beograd – Budimpešta – Madrid
Transfer iz Beograda i Novog Sada do aerodorma u Budimpešti. Direktan let do Madrida low cost kompanijom Wizz air koji poleće u 16:30h a sletanje u Madrid u 19:55h. Individualni transfer do hotela. Noćenje.


2. dan – 3.dan: Madrid
Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.


4. dan: Madrid - Lisabon.
Napuštanje hotela u ranim jutarnjim časovima. Individualni transfer do aerodroma u Madridu. Direktan let do Lisabona low cost kompanijom Easyjet (više polazaka tokom dana). Organizovan transfer do hotela. Noćenje.


6. dan – 7.dan: Lisabon.
Posle doručka individulano razgledanje Lisabona. Noćenje.


8. dan: Lisabon – Budimpešta
Napuštanje hotela do 11h. Slobodno vreme. Organizovani transfer do aerodroma u večernjim časovima. Direktan let do Budimpešte low cost kompanijom Wizz Air. Poletanje aviona je u 19:55h, a sletanje u Budimpeštu je u 00:30h h.


9. dan: Budimpešta – Beograd.
Transfer sa aerodroma mini busom do Beograda. Kraj Programa.


Cena u pripremi


Cena aranžmana obuhvata:
- Avionski prevoz na relaciji Budimpešta – Madrid- Lisabon –– Budimpešta direktnim letom low coast kompanijom Wizz Air sa uključenim svim aerodromskim taksama;
- Avionski prevoz na relaciji Madrid -Lisabon direktnim letom low coast kompanijom Easyjet sa uključenim svim aerodromskim taksama;
- Povratni transfer sa kućne adrese iz Beograda i Novog Sada (Lokomotiva) do aerodroma u Budimpešti;
- Smeštaj na bazi 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* koji se nalazi u centru Madrida, na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini metro stanice, u standardnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama;i smeštaj na bazi 4 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* koji se nalazi u centru Lisabona, na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini metro stanice, u standardnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama
- Troškove organizacije putovanja;
- Ručni prtljag do 8 kg dimenzija 42x32x25cm;
- Povratni transfer aerodrom – hotel – aerodrom u Lisabonu;


Cena aranžmana ne obuhvata:
- Putno zdravstveno osiguranje;
- Individualne troškove putnika;
- Lokalne turistačke takse, plaćaju se na recepciji hotela (oko 1 eur po osobi po danu);
- Veliki kofer do 20 kg(105€);
- Povratni transfer aerodrom – hotel – aerodrom u Madridu;


Hotel u Madridu:
Puerta de Toledo 3 * www.hotelpuertadetoledo.es
Hotel se nalazi odmah uz istorijski centar Puerta de Toledo, na idealnoj lokaciji za obilazak svih bitnih lokaliteta u Madridu. Doručak se služi od 07:00 do 11:00h.Za goste hotela obezbeđen je pristup wireless internet.Sobe su elegantno uređene u mediteranskom stilu.


Hoteli u Lisabonu:
Residencial Horizonte Hotel 3* www.hotelhorizonte.com
Lociran u centru Lisabona preko puta “ Parque Metro “ stanice. Sve sobe u hotelu su klimatizovane sa Tv-satelit programima. Zamak Sv. Đorđa je udaljen 3,4 km. Sobe u hotelu su u toplim bojama sa drvenim nameštajem , sa sefom, fenom i modernim kupatilom. Svakog jutra, gosti mogu da uživaju u doručku koji sadži domaća I internacionalna jela. Bar nudi osvežavajuća pića I sendviče. Hotel Horizonte je kratkom šetnjom udaljen od bšte Eduarda VII I blizu je šopng zone Lisabona. Metroom sa stanice Park možete direktno doći do: Benfikinog stadiona, Zoološkog vrta I Santa Apolonie.


Residencial Moçambique 3* www.residencialmocambique.com/en/
Hotel Residencial Moçambique sa 3 zvezdice se nalazi u četvrti Korakao De Hesus u centru Lisabona i nudi sobe sa balkonom po pristupačnoj ceni. Svakog jutra nakon buđenja vas očekuje doručak.Sve sobe su klimatizovane i imaju TV posavljen na zid i sopstveno kupatilo. Možete koristiti rum servis, što vam omogućava da uživate u doručku bez potrebe da napuštate sobu.U ostale usluge u hotelu Moçambique spadaju iznajmljivanje automobila, usluge pranja veša i peglanja. Osoblje hotela takođe vam može preporučiti koje lokalne atrakcije da posetite i koji javni prevoz da koristite.U okolini hotela Moçambique Residencial postoji nekoliko restorana u kojima se služe tipična portugalska jela. Hotel je udaljen svega 600 metara od stanice metroa Pikoas, a centralni trg Praka Dom Pedro IV udaljen je manje od 10 minuta vožnje.Destinacija Santo Antonio je odličan izbor za putnike koje zanimaju spomenici,istorijski lokaliteti i arhitektura.

… ili sličan hotel iste kategorizacije


Način i uslovi plaćanja:
1) 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja,
2) 40% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.04.2019. uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou,
3) 40% prilikom rezervacije, a ostatak na 3 mesečne rate karticama Banca Intesa,
4) Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa).


Napomene:
Rezervacije se rade na upit, cene su podložne promeni u zavisnosti od popunjenosti kapaciteta na letovima i traženim hotelima. Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme poletanja aviona. Besplatan prtljag – kod low-cost komapnija kao što su ESYJET, WIZZZ AIR, RAYAN AIR i drugih komapnija, podrazumeva ručni prtljag određenih dimenzija i težine (raspitati se u agenicji o pravilima za prtljag ili posetiti sajt navednih komapnija). Naknada za prtljag - Čekirani (veliki) prtljag podleze dodatnoj naknadi koja zavisi od dužine leta, kilograma, dimenzija i pravila odabrane avio kompanije. Besplatni prtljag – 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 20kg kod komercijalnih avio kompanija, Air Serbia, Aitalia, Turkish airlanes...) i 1 ručni prtljag koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož...) i tečnost preko 100 ml. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave unije. Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.
Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.


Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije , primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati


Cena je rađena na dan 28.09.2017. i važi do popune mesta po ponuđenoj tarifi.
Za realizaciju programa potrebno je minimum 2 putnika po polasku.
Krajnji rok za prijavu: do popune mesta
Krajnji rok za obaveštavanje putnika, u slučaju otkazivanja putovanja od strane club paradiso je 5 dana pre početka putovanja
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Club Paradiso.
Cenovnik br. 1 važi od 25.09.2017.


Organizator putovanja Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010

/

Nezaobilazne znamenitosti Madrid i Lisabona su Kraljevska palata, Plaza Mayor – trg na kome su se nekada održavala suđenja i pogubljenja koja je sprovodila inkvizicija, muzej Prado koji sadrži jednu od najelitinijih postavki umetničkih dela na svetu čiji su autori Goja, Velaskez, El Greko ....

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928