Pratite nas na:

Evropski gradovi


 • Proleće/Jesen
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Doček Nove Godine -> Nova godina Atina 2019

  Nova godina Atina 2019

  Nova godina Atina 2019

  Doček nove godine Atina 2019

  Atina je glavni grad Grčke. Moderna Atina je veliki i kosmopolitski grad, dok je starogrčka Atina bila moćna država i poznati obrazovni i filozofski centar. Grad je dobio ime po boginji zaštitnici – Atini. Često se naziva kolevkom zapadne civilizacije zbog svojih kulturnih doprinosa tokom IV i V veka pre nove ere. Iz tog razdoblja u Atini je ostalo mnogo antičkih zgrada i umetničkih dela. Najpoznatiji je svakako Akropolj, koji je priznat kao jedan od najboljih primera klasične grčke umetnosti i arhitekture.


  Docek nove godine Atina Docek nove godine Atina Docek nove godine Atina Docek nove godine Atina Docek nove godine Atina Docek nove godine Atina Docek nove godine Atina Docek nove godine Atina

  Nova godina Atina 2019

  Nova godina Atina 2019 avionom
  Polazak: 29, 30, 31.12.2018 - 5 dana/4 noći, 4 dana/3 noći - Avionom


  1. dan: Beograd – Atina.
  Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla”, dva sata pre poletanja. Direktan let kompanije Air Serbia/Aegean. Poletanje u 13.30h. Sletanje na aerodrom u Atini u 16.00h. Individualni transfer do hotela. Slobodne aktivnosti. Noćenje.


  2 – 3/4. Dan: Atina.
  Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.


  4/5. dan: Atina – Beograd.
  Doručak. Napuštanje hotela u jutarnjim časovima. Individualni transfer do aerodroma. Direktan let kompanije Air Serbia/ Aegean. Poletanje u 16.45h. Sletanje na aerodrom "Nikola Tesla" u 17.25h. Kraj programa.
  Napomena: Vremena letova se razlikuju od polaska do polaska, tačno vreme biće potvrđeno prilikom rezervacije.je.


  Cena aranžmana po osobi:
  5 dana / 4noći – od 415€
  4 dana / 3noći – od 395€
  Aerodromske takse uključene u cenu aranžmana


  Cena aranžmanaobuhvata:
  - Avionski prevoz na relaciji Beograd – Atina – Beograd direktnim letom kompanije Air Serbia/ Aegean sa uključenim svim aerodromskim taksama;
  - Smeštajna bazi 3 noćenja (Na upitmože I duži ili kraći borak u hotelu niže ili više kategorizacije) sa doručkom u hotelu 3*ikoji se nalazi u širem centru grada u standardnim dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama.
  - Jednokrevetne sobe (1/1) naupit;
  - Troškoveorganizacije putovanja;


  Cena aranžmana ne obuhvata:
  - Putno osiguranje
  - Individualne troškove putnika;
  - Transfer povratni od aerodroma do hotela;
  - Lokalne boravišne takes koje se plaćaju u hotelu;
  - Veliki prtljag do 23kg,


  Mogući načini plaćanja:
  1) 40% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
  2) 40% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.02.2018 uzuvećanje od 1,5% namesečnomnivou;
  3) 40% prilikom rezeracije, a ostatakna rate putem kredita poslovnih banaka; 
  4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa);


  Hoteli u ponudi:

  Candia hotel 3* www.candia-hotel.gr - Preporuka agencije
  Hotel Best Western Candia u ponudi ima udobne smeštajne jedinice po pristupačnim cenama koje se nalaze u okviru pešačke udaljenosti od nekih od najvažnijih znamenitosti Atine.Sve klimatizovane sobe hotela Best Western Candia poseduju besplatan bežični internet, mini-frižider i flat-screen TV. Veće sobe imaju balkone s kojih se pruža pogled na grad. Iz pojedinih soba pruža se pogled na Akropolj.Tokom leta gosti se mogu opustiti pored malog bazena odakle se pruža pogled na brojne istorijske znamenitosti Atine.Hotel Best Western Candia se nalazi na pešačkoj udaljenosti od Nacionalnog arheološkog muzeja. Hotel je smešten između 2 stanice metroa Larisis i Metaksurgio (Larissis and Metaxourgeio) i preko puta Glavne železničke stanice u Atini.


  Elite Hotel 2* www.eliteathens.gr
  Ovaj hotel zauzima centralnu lokaciju sa koje se lako stiže do znamenitosti, četvrti za kupovinu, kao i do stanica javnog prevoza. Smeštaj je idealan za osobe koje imaju ograničen budžet. Elite Hotel se nalazi na odličnom mestu u ulici Pireos, na svega 3 minuta hoda od Trga Omonia. Udaljen je 10 minuta od stare gradske četvrti Monastiraki i njenih istorijskih znamenitosti, uključujući Akropolj. Četvrt Plaka nalazi se nešto dalje od Monastirakija. Moderna četvrt Psiri takođe je veoma blizu. Uzbesplatan bežični internet u hotelu uvek možete lako komunicirati sa dragim osobama. Recepcija hotela na raspolaganju je nonstop.


  Alassia hotel 3* www.alassiaathenshotel.com
  Luksuzni butik hotel Alassia smešten je na odličnoj lokaciji u Atini, na samo 200 metara od stanice metroa Omonija i na nekoliko minuta hoda od Trga Sintagma i oblasti Monastiraki. Besplatan bežični internet dostupan je u celom objektu. Uređene u svetlim bež nijansama i boji čokolade, sobe imaju moderan enterijer sa srebrnim detaljima i savremenim nameštajem. Svaka soba sadrži TV sa satelitskim kanalima i mini-bar. Kupatila su opremljena besplatnim toaletnim priborom i kadom ili tušem. Savremeni bar u lobiju nudi izbor sokova, koktela i kafe u opuštenom i neformalnom ambijentu. Užine se mogu naručiti putem posluge u sobi.Hotel je smešten na centralnoj lokaciji u blizini Trga Omonija, istorijskog i trgovačkog centra Atine. Do živopisne Plake i Akropolja može se stići za 15 minuta hoda. Narodno pozorište i većina drugih gradskih znamenitosti i kulturnih atrakcija nalaze se nedaleko od hotela.


  Napomene:
  Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme poletanja aviona
  Besplatan prtljag – kod low-cost komapnija kao što su ESYJET, WIZZZ AIR, RAYAN AIR i drugih komapnija, podrazumeva ručni prtljag određenih dimenzija i težine (raspitati se u agenicji o pravilima za prtljag ili posetiti sajt navednih komapnija). Naknada za prtljag - Čekirani (veliki)  prtljag podleze dodatnoj naknadi koja zavisi od dužine leta, kilograma, dimenzija i pravila odabrane avio kompanije. Besplatni prtljag – 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 20kg kod komercijalnih avio kompanija, Air Serbia, Aitalia, Turkish airlanes...) i 1 ručni prtljag koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož...) i tečnost preko 100 ml. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave unije. Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.
  Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije , primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledece raspoložive tarife.

  Cena je rađena na dan 30.08.2018. i važi do popune mesta po ponuđenoj tarifi.
  Za realizaciju programa potrebno je minimum 2 putnika po polasku.
  Krajnji rok za prijavu: do popune mesta
  Krajnji rok za obaveštavanje putnika, u slučaju otkazivanja putovanja od strane Club Paradiso je 5 dana pre početka putovanja
  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Club Paradiso.
  Cenovnik br. 1 važi od 30.08.2018.


  Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu organizatora putovanja

  Trg Omonija, Trg Sintagma, Akademija nauka, Univerzitet i Nacionalna biblioteka, Predsednička palata (sa evzonima u tradicionalnoj uniformi), Zevsov hram, Olimpijski stadion, Hadrijanova kapija, Akropolj sa ostalim građevinama (Partenon, Erehtejon, Propileji, hram Nike Aptoros, Odeon).

  /

  /


  Prijave i informacije

  Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

  011/72 47 012; 72 40 928