Doček Nove Godine avio -> Nova godina Lisabon avio 2019

Nova godina Lisabon avionom 2019 – 9/7 dana / 7/5 noćenja

Nova godina Lisabon 2019

Doček nove godine Lisabon 2019

Lisabon, glavni grad Portugala, nalazi se na ušću reke Težo u Atlantik. Grad su osnovali Feničani, nakon kojih dolaze Rimljani, u čije vreme vladavine se Lisabon razvija u važnu luku i centar trgovine, nakon Rimljana dolaze Mavari pod čijom se vlašću još više razvija. U XVII veku grad pogađa veliki zemljotres kada je poginulo između 60 000 i 90 000 ljudi. Ipak, nakon višegodišnje obnove grad je uspeo da povrati stari sjaj i svoje mesto centra Portugala. Grad obiluje prelepim građevinama nastalim uglavnom u periodu nakon zemljotresa 1755. godine. Izdvajaju se Lisabonska katedrala koja je pod zaštitom UNESCO-a i predstavlja srce Lisabona i kula Belem odakle je Vasco de Gama započeo svoja istraživanja. Svojom raskoši, šepurenjem bogatstvima kolonijalnog doba, moćnih kraljeva, brojnim muzejima, ovaj grad će zasigurno izmamiti vaše uzdahe divljenja.


Doček Nove godine Lisabon avio Doček Nove godine Lisabon avio Doček Nove godine Lisabon avio Doček Nove godine Lisabon avio Doček Nove godine Lisabon avio Doček Nove godine Lisabon avio

Nova godina Lisabon avionom 2019


Polasci:
26, 28, 30.12.2018. – 9 dana / 7 noćenja
28, 30.12.2018. – 7 dana / 5 noćenja


1. dan: Beograd – Budimpešta – Lisabon
Transfer iz Beograda i Novog Sada do aerodroma u Budimpešti. Direktan let do Lisabona avio kompanijom Wizz Air koji poleće u 15:40, a sletanje u Lisabon je u 18:35h. Organizovani transfer do hotela. Posle carinske kontole, na terminalu će vas čekati vozač sa tablom sa vašim imenom koji će vas odvesti direktno do hotela. Noćenje.


2. dan – 5/7. dan: Lisabon
Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.


6/8. dan: Lisabon – Budimpešta
Doručak. Napuštanje hotela do 11.00. Slobodno vreme. Organizovani transfer do aerodroma. Direktan let u 19:15h do Budimpešte avio kompanijom Wizz Air. Sletanje u Budimpeštu u 23:55h


7/9. dan: Budimpešta – Beograd
Transfer od aerodroma. Dolazak u Novi Sad i Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj programa.


First minute cena aranžmana po osobi:
9 dana / 7 noćenja- 595€
7 dana / 5 noćenja- 540€
Aerodromske takse i transferi uključeni u cenu aranžmana


Cena aranžmana obuhvata:
– Avionski prevoz na relaciji Budimpešta – Lisabon – Budimpešta, direktnim letom low-cost kompanije Wizz Air, sa uključenim svim aerodromskim taksama,
– Smeštaj na bazi 5 ili 7 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu, u standardnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama ili u sličnom hotelu iste kategorizacije i lokacije,
– Ručni prtljag do 10 kg dimenzija 40x30x20cm;
– Povratni transfer iz Beograda i Novog Sada do aerodroma u Budimpešti,
– Povratni transfer od aerodroma do hotela,
– Troškove organizacije putovanja.


Cena aranžmana ne obuhvata:
– veliki prtljag (jedan kofer) do 20 kg težine – 110€,
– lokalne boravišne takse koje se plaćaju u hotelu,
– međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
– individualne troškove putnika,


Hoteli u ponudi:
Residencial Horizonte Hotel 3* (website 🔗)
Lociran u centru Lisabona preko puta „Parque Metro“ stanice. Sve sobe u hotelu su klimatizovane sa TV-om sa satelitskim programima. Zamak Sv. Đorđa je udaljen 3,4 km. Sobe u hotelu su u toplim bojama sa drvenim nameštajem, sa sefom, fenom, i modernim kupatilom. Svakog jutra, gosti mogu da uživaju u doručku koji sadrži domaća i internacionalna jela. Bar nudi osvežavajuća pića i sendviče. Hotel Horizonte je kratkom šetnjom udaljen od bašte Eduarda VII i blizu je šoping zone Lisabona. Metroom sa stanice Park možete direktno doći do Benfikinog stadiona, zoološkog vrta i Santa Apolonije.


Residencial Moçambique 3* (website 🔗)
Hotel Residencial Moçambique sa 3 zvezdice se nalazi u četvrti Korakao De Hesus u centru Lisabona i nudi sobe sa balkonom po pristupačnoj ceni. Svakog jutra, nakon buđenja, očekuje vas doručak. Sve sobe su klimatizovane i imaju TV i sopstveno kupatilo. Možete koristiti room servis, što vam omogućava da uživate u doručku bez potrebe da napuštate sobu. U ostale usluge u hotelu Moçambique spadaju iznajmljivanje automobila, usluge pranja veša i peglanja. Osoblje hotela vam može preporučiti i koje lokalne atrakcije da posetite i koji javni prevoz da koristite. U okolini hotela Moçambique Residencial postoji nekoliko restorana u kojima se služe tipična portugalska jela. Hotel je udaljen svega 600 metara od stanice metroa Pikoas, a centralni trg Praka Dom Pedro IV udaljen je manje od 10 minuta vožnje. Destinacija Santo Antonio je odličan izbor za putnike koje zanimaju spomenici, istorijski lokaliteti i arhitektura.


Mogući načini plaćanja:
1) 50% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja,
2) 50% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.04.2019. uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou,
3) 50% prilikom rezervacije, a ostatak na 3 mesečne rate karticama Banca Intesa,
4) Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa).


Napomene o avio prevozu:
– Dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme poletanja aviona.
– Besplatan prtljag – kod low-cost avio kompanija, kao što su easyJet, Wizz Air, Rayanair i druge, podrazumeva ručni prtljag određenih dimenzija i težine (raspitati se u agenicji o pravilima za prtljag ili posetiti sajtove navedenih komapnija).
– Besplatni prtljag – kod komercijalnih avio kompanija, kao što su Air Serbia, Alitalia, Turkish Airlines i druge, podrazumeva jedan komad prtljaga koji se predaje (maksimum do 20kg) i jedan komad ručnog prtljaga koji se unosi u avion. Svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje.
– Naknada za prtljag – Čekirani (veliki) prtljag podleže dodatnoj naknadi koja zavisi od dužine leta, kilograma, dimenzija i pravila odabrane avio kompanije.
– Nije dozvoljeno imati oštre predmete (makaze, nož i sl.) ili tečnost preko 100 ml u ručnom prtljagu.


Opšte napomene:
– Rezervacije se rade na upit. Cene su podložne promeni u zavisnosti od popunjenosti kapaciteta na letovima i traženim hotelima.
– Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka i sl.)
– Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem, agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
– Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak i sl.)
– U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
– Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4–8 nedelja unapred.
– Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
– Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
– Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave zemlje u koju putuju. Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.
– Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalja van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
– Putnici se mole da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
– Agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.
– Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika. Ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije , primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati.


Cena je rađena na dan 16.08.2018. i važi do popune mesta po ponuđenoj tarifi.
Za realizaciju programa potrebno je minimum 2 putnika po polasku.
Krajnji rok za prijavu: do popune mesta. Krajnji rok za obaveštavanje putnika, u slučaju otkazivanja putovanja od strane Organizatora je 5 dana pre početka putovanja.


Cenovnik br. 1. Važi od 16.08.2018.

Narodni muzej, Gradski muzej, Akademija umetnosti, Muzej arhitekture, Geološki muzej, Prirodnjački muzej, Filharmonija, Pozorište Laboratorijum, Lisabonska Opera, Pozorište pantomime, Lutkarsko, Savremeno pozorište, Gotička gradska većnica na lisabonskom trgu, Katedrala Sv.Jovana Krstitelja, crkva Sv. Krsta, crkva presvete Bogorodice, barokna skupina građevina Lisabonskog univerziteta, Plac Solni, Novi Trg, ulica Svidnjicka, Botanička bašta, ZOO vrt, staro jevrejsko groblje, Veliko ostrvo.

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928

Uz ovaj cenovnik važe program i Opšti uslovi putovanja Club Paradiso OTP 149/2010