Doček Nove Godine avio -> Nova godina Barselona avio 2019

Nova godina Barselona avionom 2019 8 dana/7 noćenja

Nova godina Barselona avio 2019

Doček nove godine Barselona avio 2019

Barselona - Katalonski grad sa obala Sredozemnog mora, najkosmopolitskiji je grad Španije i jedna od najzauzetijih luka Mediterana. Ona je zaista procvetala u poslednjih nekoliko desetina godina i postala nezaobilazna destinacija na kojoj se sreću ljubitelji pomalo čudnih, jedinstvenih građevina sa neponovljivim pečatom katalonskog mentaliteta i avanturisti željni modernih tehnoloških dostignuća.


Docek nove godine Barselona avio Docek nove godine Barselona avio Docek nove godine Barselona avio Docek nove godine Barselona avio Docek nove godine Barselona avio Docek nove godine Barselona avio

Nova godina Barselona avionom 2019


Nova godina Barselona avionom 2019
Polasci: 29, 30, 31.12.2018


1. dan: Beograd – Budimpešta(Temišvar) – Barselona.
Transfer iz Beograda i Novog Sada mini busom do aerodroma u Budimpešti ili opcija transfera od Beograda do Temišvara.Direktan let do Barselone low cost kompanijom Wizz Air ili Ryan air. Poletanje aviona je u 06:05h/20:15h a sletanje na aerodrom u Barselonije u 08:45h/22:55h. Organizovan transfer od aerodroma do hotela. Smeštaj u hotel i noćenje.


2. dan- 3.4.(5).dan: Barselona.
Slobodno vreme za uživanje i za individualna razgledanja. Noćenje.


4. dan- 5.(6).dan: Barselona – Budimpešta (Temišvar) -Beograd.
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme i organizovani transfer do aerodroma. Direktan let do Budimpešte low cost kompanijom Wizz Air/ Ryan. Poletanje aviona je u 09:25h/17:10h a sletanje u Budimpeštuje u 12:00/19:55h. Transfer do Beograda ili Novog Sada. Kraj programa.


Cena u pripremi


Cena aranžmana obuhvata:
- Avionski prevoz na relaciji Budimpešta (ili Temišvar) – Baerselona – Budimpešta (ili Temišvar) direktnim letom low coast kompanijom Wizz Air sa uključenim svim aerodromskim taksama;
- Smeštaj na bazi 3, 4 ili 5 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu sa 3* (na upit može I duži boravak) koji se nalazi u širem centru u standardnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama;
- Troškove organizacije putovanja;
- Ručni prtljag do 10 kg dimenzija 55cm x 40cm x 24cm;
- Transfer: Beograd-Budimpešta-Beograd( transfer od I do Novog Sada je oragnizovan samo za polaske iz Budimpešte);
- Povratni transfer od aerodroma do hotela;


Cena aranžmana ne obuhvata:
- Putno osiguranje;
- Individualne troškove putnika;
- Lokalne boravišne takse koje se plaćaju u hotelu;
- Veliki prtljag (kofer) do 20kg;


Mogući načini plaćanja:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.02.2019 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou;
3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa);


Hoteli u ponudi:
Hotel Rialto 3* www.hotel-rialto.com Ovaj objekat je udaljen 17 min hoda od plaže. Smešten odmah pored čuvenog šetališta Las Ramblas u Barseloni, ovaj elegantan hotel se nalazi u istorijskoj zgradi u kojoj je rođen umetnik Đoan Miro. Hotel Rialto nudi klimatizovane sobe sa TV-om sa ravnim ekranom.Svaka soba hotela Rialto ima drvene podove i jednostavan i funkcionalan dizajn. Moderno uređena kupatila imaju osnovni toaletni pribor. Moguće je iznajmiti sef.U hotelskom restoranu Miró gosti mogu uživati u raznovrsnom doručku na bazi švedskog stola i ukusnim mediteranskim specijalitetima. U okolnim ulicama se nalaze brojni restorani i barovi sa živom atmosferom.Hotelska recepcija, koja radi non-stop, nudi informacije o gradu. Pijaca Bokerija i katedrala u Barseloni su udaljene 400 metara.

Holiday Inn Express Barcelona City 22 3*
www.ihg.com Ovaj objekat je udaljen 13 min hoda od plaže. Hotel Holiday Inn Express Barcelona City 22@ se nalazi u četvrti Distrikt 22@ u Barseloni, na 300 metara od stanice metroa Ljakuna (Llacuna). Ponuda hotela obuhvata kontinentalni doručak na bazi švedskog stola i sobe sa televizorom sa satelitiskim kanalima.Hotel Barcelona City je jednostavno i savremeno dekorisan. Sve sobe su prostrane i klimatizovane. Svaka soba sadrži pribor za pripremu čaja i kafe, radni sto i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Bežični internet se može besplatno koristiti. Gosti takođe mogu besplatno da koriste računar i štampač. Hotel City 22@ predstavlja odlično polazište za obilaske brojnih atrakcija Barselone, a plaža je udaljena manje od 1 km. Do Trga Katalonija i čuvenog Šetališta Las Ramblas se metroom stiže za manje od 20 minuta.

Sunotel Aston 3* www.sunotel.eswq
Smešten na 15 minuta šetnje od trga Katalonija i šetališta Las Ramblas, Sunotel Aston poseduje sezonski bazen i hidromasažnu kadu sa panoramskim pogledom na Barselonu. Besplatan bežični internet dostupan je na recepciji.Sobe u hotelu Sunotel Aston uređene su u toplim nijansama i opremljene klima-uređajem. Sadrže sopstveno kupatilo sa fenom za kosu.Bogat doručak služi se na bazi švedskog stola u hotelskom restoranu. Hotel Aston takođe raspolaže kafeterijom, a osoblje će vam rado preporučiti obližnje restorane i barove.Stanica metroa Ospital Klinik (Hospital Clinic) udaljena je 400 metara. Od nje možete direktno stići do čuvene katedrale Sagrada familija u Barseloni, koju je projektovao Antonio Gaudi ... Ili sličan hotel , iste kategorije i lokacije u zavisnosti od raspoloživiosti.


Napomene:
Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme poletanja aviona
Besplatan prtljag – kod low-cost komapnija kao što su ESYJET, WIZZZ AIR, RAYAN AIR i drugih komapnija, podrazumeva ručni prtljag određenih dimenzija i težine (raspitati se u agenicji o pravilima za prtljag ili posetiti sajt navednih komapnija). Naknada za prtljag - Čekirani (veliki) prtljag podleze dodatnoj naknadi koja zavisi od dužine leta, kilograma, dimenzija i pravila odabrane avio kompanije. Besplatni prtljag – 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 20kg kod komercijalnih avio kompanija, Air Serbia, Aitalia, Turkish airlanes...) i 1 ručni prtljag koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož...) i tečnost preko 100 ml. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave unije. Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.
Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije , primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati. Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledece raspoložive tarife.


/

/

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928