Doček Nove Godine avio -> Nova godina Amsterdam avio 2019

Nova godina Amsterdam avionom 2019

Nova godina Amsterdam avio 2019

Doček nove godine Amsterdam avio 2019

Amsterdam - Amsterdam je glavni grad kraljevine Holandije. Ime je dobio po reci Amstel na cijim se obalama nalazi. Grad je ispresecan sa 40 kanala i ima 40 mostova zbog cega mnogi grad zovu Venecija na severu. Ovaj ocaravajuci grad lako je istražiti na nogama, biciklu ili uz pomoc kanal-brodica. Amsterdamski Dam Square je dobro mesto za pocetak ture po gradu…


Doček Nove godine Amsterdam Doček Nove godine Amsterdam Doček Nove godine Amsterdam Doček Nove godine Amsterdam Doček Nove godine Amsterdam Doček Nove godine Amsterdam

Nova godina Amsterdam avionom 2019

Polasci:
28.12.2018. – 6 dana / 5 noćenja
31.12.2018. – 5 dana / 4 noćenja


1. dan: Beograd – Amsterdam
Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla“ dva sata pre poletanja. Direktan let do Amsterdama kompanijom Transavia. Avion poleće iz Beograda u 11.50. Sletanje na aerodrom u Amsterdamu u 14.20. Individualni transfer do hotela. Slobodne aktivnosti. Noćenje.


2. dan – 4/5. dan: Amsterdam
Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.


5/6. dan: Amsterdam – Beograd
Doručak. Napuštanje hotela u jutarnjim časovima. Transfer do aerodroma. Let do Beograda kompanijom Transavia. Poletanje u 11.55. Sletanje u Beograd u 14.20. Kraj programa.


First minute cena aranžmana po osobi:
6 dana / 5 noćenja – od 565€
5 dana / 4 noćenja – od 499€

Aerodromske takse uključene u cenu aranžmana


Cena aranžmana obuhvata:
– avionski prevoz na relaciji Beograd – Amsterdam – Beograd, direktnim letom low-cost kompanije Transavia, sa uključenim svim aerodromskim taksama,
– smeštaj na bazi 4 ili 5 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu, u standardnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama ili u sličnom hotelu iste kategorizacije i lokacije,
– ručni prtljag do 10 kg dimenzija 55 × 40 × 25 cm,
– troškove organizacije putovanja.


Cena aranžmana ne obuhvata:
– povratni transfer od aerodroma do hotela – oko 35€,
– veliki prtljag (jedan kofer) do 15 kg težine – 40€, do 20 kg – 50€, do 25 kg – 60€, do 30 kg – 80€, do 40 kg – 100€,
– lokalne boravišne takse koje se plaćaju u hotelu,
– međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
– individualne troškove putnika,


Napomene:
Postoji mogućnost dužeg ili kraćeg boravka od navedenog u hotelu niže ili više kategorizacije – na upit u agenciji.
Jednokrevetne sobe su dostupne na upit u agenciji.


Hoteli u ponudi:
Hampshire Hotel – Theatre District Amsterdam 3* (website 🔗)
Hotel Theatre District se nalazi na idealnom položaju u Amsterdamu, preko puta živahnog trga Leidseplein. Svaka soba ima TV sa ravnim ekranom i sistemom filmova na zahtev. Hotel nudi savremene sobe sa modernim sadržajima. Svaka soba u hotelu Theatre District Amsterdam ima udobne krevete i sopstveno kupatilo. Doručak obuhvata veliki izbor toplih i hladnih jela svakog jutra. Besplatna kafa i čaj na raspolaganju su u foajeu. Café Americain preko puta hotela služi ukusne obroke i odatle mogu poslati račun direktno u vašu sobu. Postoje razni drugi restorani i kafići u okruženju. Vondelpark, Rajks muzej i muzej Van Gog se nalaze na nekoliko minuta hoda, kao i glavne trgovačke četvrti.


Hotel Atlantis Amsterdam 3* (website 🔗)
Hotel Atlantis se nalazi u dinamičnoj četvrti Amsterdama, u neposrednoj blizini Parka Sarfati i čuvene ulične pijace Albert Kajp, gde se takođe nalaze brojni lokalni barovi. U ponudi su sobe sa besplatnim bežičnim internetom, recepcija otvorena 24 časa dnevno i usluga iznajmljivanja bicikala. Sve sobe hotela Atlantis sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima, električno kuvalo i sopstveno kupatilo sa tušem. Svakog jutra, gostima se služi doručak na bazi švedskog stola u salonu hotela Atlantis. U okolini hotela je dostupan veliki izbor restorana i kafea. Supermarket se takođe nalazi nedaleko od objekta. Muzej Heineken Experience se nalazi na 900 metara. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini tramvajskog stajališta sa kojeg saobraćaju linije do centra grada, Rajks muzeja, Trga Lejdse i Glavne železničke stanice. Železnička stanica RAI nudi direktne linije do aerodroma Shiphol.


Hotel Sander 3* (website 🔗)
Smešten u Muzejskoj četvrti, hotel Sander se nalazi na 10 minuta hoda od Van Gogovog muzeja. Poseduje prostran vrt i računar sa internetom za goste. Sander nudi toplo dekorisane sobe sa TV-om sa domaćim i stranim kanalima. Tokom boravka, na raspolaganju su vam usluge pranja veša i hemijskog čišćenja. Ujutru se služi tradicionalni holandski doručak, a tokom dana tu je i bar u kojem možete popiti piće. U okolini se nalazi veliki broj restorana i kafea. Trg Lajdseplein se nalazi na 1,5 km od hotela. Tramvajska stanica Jakob Obrehtstrat se nalazi na manje od 100 metara i nudi direktne linije do glavne železničke stanice u Amsterdamu. Destinacija Amsterdam Aud Zaud je odličan izbor za putnike koje zanimaju muzeji, kultura i biciklizam.


Mogući načini plaćanja:
1) 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja,
2) 40% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.04.2019. uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou,
3) 40% prilikom rezervacije, a ostatak na 3 mesečne rate karticama Banca Intesa,
4) Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa).


Napomene o avio prevozu:
– Dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme poletanja aviona.
– Besplatan prtljag – kod low-cost avio kompanija, kao što su easyJet, Wizz Air, Rayanair i druge, podrazumeva ručni prtljag određenih dimenzija i težine (raspitati se u agenicji o pravilima za prtljag ili posetiti sajtove navedenih komapnija).
– Besplatni prtljag – kod komercijalnih avio kompanija, kao što su Air Serbia, Alitalia, Turkish Airlines i druge, podrazumeva jedan komad prtljaga koji se predaje (maksimum do 20kg) i jedan komad ručnog prtljaga koji se unosi u avion. Svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje.
– Naknada za prtljag – Čekirani (veliki) prtljag podleže dodatnoj naknadi koja zavisi od dužine leta, kilograma, dimenzija i pravila odabrane avio kompanije.
– Nije dozvoljeno imati oštre predmete (makaze, nož i sl.) ili tečnost preko 100 ml u ručnom prtljagu.


Opšte napomene:
– Rezervacije se rade na upit. Cene su podložne promeni u zavisnosti od popunjenosti kapaciteta na letovima i traženim hotelima.
– Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka i sl.)
– Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem, agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
– Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak i sl.)
– U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
– Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4–8 nedelja unapred.
– Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
– Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
– Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave zemlje u koju putuju. Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.
– Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalja van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
– Putnici se mole da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
– Agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.
– Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika. Ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije , primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati.


Cena je rađena na dan 30.08.2017. i važi do popune mesta po ponuđenoj tarifi.
Za realizaciju programa potrebno je minimum 2 putnika po polasku.
Krajnji rok za prijavu: do popune mesta. Krajnji rok za obaveštavanje putnika, u slučaju otkazivanja putovanja od strane Organizatora je 5 dana pre početka putovanja.


Cenovnik br. 1. Važi od 30.08.2017.

/

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928

Uz ovaj cenovnik važe program i Opšti uslovi putovanja Club Paradiso OTP 149/2010