Doček Nove Godine avio -> Nova godina Rim avio 2019

Nova godina Rim avionom 2019

Nova godina Rim 2019

Doček nove godine Rim 2019

Rim se nalazi u regionu Lacio u centralnoj Italiji na mestu gde se spajaju reke Anijen i Tibar. Centar grada se nalazi unutar kopna oko 24 kilometara od Tirenskog mora, pružajući se do same obale, do mesta gde se nalazi oblast Ostija. Rimska „komuna“ pokriva površinu od 1.285 km², uključujući mnoštvo zelenih površina.

U Rimu vlada tipična sredozemna klima koja karakteriše sredozemnu, obalu Italije. Najprijatnije vreme je od aprila do juna, i od sredine septembra do oktobra. Zbog toga je rimski ottobrate (u bukvalnom prevodu „prelep oktobarski dan“) slavan i poznat kao sunčan i topao dan. U avgustu temperatura u najtoplijem delu dana često prelazi 32°C, pa je tradicija da je upravo taj mesec sezona godišnjih odmora, mada taj trend opada pa Rim postaje u potpunosti funkcionalan tokom celog leta. Prosečna najviša temperatura u decembru je oko 14°C.Nova godina Rim avionom 2019

Polasci: 27, 28, 29 i 30.12.2018.
5 dana / 4 noćenja
4 dana / 3 noćenja


1. dan: Beograd – Rim:
Sastanak grupe na aerodromu „Nikola Tesla“ dva sata pre poletanja. Direktan let avio kompanije Air Serbia ili Alitalia. Poletanje u 12:05*. Sletanje na aerodrom u Rimu u 13:40*. Individualni transfer do hotela. Slobodne aktivnosti. Noćenje.


2. – 3/4. dan: Rim
Doručak. Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.


4/5. dan: Rim – Beograd
Doručak. Napuštanje hotela u jutarnjim časovima. Individualni transfer do aerodroma. Direktan let avio kompanije Air Serbia ili Alitalia. Poletanje u 20:40*. Sletanje na aerodrom „Nikola Tesla“ u 22:15*. Kraj programa.


* Napomena: Vremena letova se razlikuju po danima. Tačno vreme biće potvrđeno prilikom rezervacije. Pozovite agenciju za više informacija.


First minute cena aranžmana po osobi:
5 dana / 4 noćenja- 475€
4 dana / 3 noćenja- 435€


Cena aranžmana obuhvata:
– avionski prevoz na relaciji Beograd – Rim – Beograd, direktnim letom avio kompanijama Air Serbia ili Alitalia, sa uključenim svim aerodromskim taksama,
– smeštaj na bazi 3 ili 4 noćenja sa doručkom u izabranom hotelu, u standardnim dvokrevetnim i trokrevetnim sobama ili u sličnom hotelu iste kategorizacije i lokacije,
– ručni prtljag do 8 kg,
– veliki prtljag do 23 kg (Air Italia),
– troškove organizacije putovanja.


Cena aranžmana ne obuhvata:
– povratni transfer od aerodroma do hotela – oko 8€ po osobi,
– lokalne boravišne takse koje se plaćaju u hotelu – oko 2€ po osobi po danu,
– međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
– individualne troškove putnika.
– veliki prtljag do 23 kg (Air Serbia),


Hoteli u ponudi:
Espana Hotel 3* (website 🔗)
Hotel Espana vam nudi udoban, klimatizovan smeštaj u centru Rima, na 5 minuta hoda od stanice metroa Manconi. Fontana di Trevi je udaljena samo četiri stanice metroom. Sve sobe su zvučno izolovane i imaju sef. Hotel Espana nudi besplatan doručak na bazi švedskog stola. Doručak obuhvata širok izbor italijanskih namirnica za doručak, kao što su kroasani, sveže voće i džemovi. Kafa se pravi po porudžbini. Osoblje koje govori više jezika poželeće vam dobrodošlicu u ovom malom i prijatnom hotelu. Na raspolaganju su vam odlične autobuske i linije metroa koje saobraćaju po čitavom Rimu. Od stanice Termini deli vas 15 minuta hoda ili kratka vožnja autobusom ili metroom.


Hotel Parker 3* (website 🔗)
Hotel Parker se nalazi na 1 km od Termini stanice. Sve sobe su klimatizovane i imaju minibar. Doručak se služi po principu švedskog stola. Svi lokaliteti su u neposrednoj blizini hotela Parker: Koloseum i Rimski forum na 15 minuta hoda, Porta Maggiore je na 200 metara...


Hotel Giorgi 3* (website 🔗)
Hotel Giorgi se nalazi u centru, odlično je povezan linijama javnog prevoza, nudi vam ljubaznu uslugu i još mnogo toga. Stanica Termini se nalazi na 5 minuta hoda. Započnite dan u hotelu Giorgi obilnim doručkom na bazi švedskog stola. Ljubazno osoblje vam je uvek na usluzi. Osoblje vam može pružiti turističke informacije ili vas posavetovati kako da vaš boravak u Rimu učinite posebnim. Moderan hotel obuhvata bežični internet, internet punkt i prijatan bar. Vaša soba ima klima-uređaj, bežični internet i TV sa satelitskim kanalima. Pojedine sadrže terasu. Ako izaberete apartman tipa suite imaćete i hidromasažnu kadu. Najbolje što hotel Giorgi nudi je definitivno lokacija u srcu grada, nedaleko od univerzitetskog kvarta. Metro i aerodromski prevoz staju na stanici Termini koja se nalazi na samo 200 metara od hotela.


Mogući načini plaćanja:
1) 40% prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja,
2) 40% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.04.2019. uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou,
3) 40% prilikom rezervacije, a ostatak na 3 mesečne rate karticama Banca Intesa,
4) Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa).


Napomene o avio prevozu:
– Dva dana pre putovanja proveriti tačno vreme poletanja aviona.
– Besplatan prtljag – kod low-cost avio kompanija, kao što su easyJet, Wizz Air, Rayanair i druge, podrazumeva ručni prtljag određenih dimenzija i težine (raspitati se u agenicji o pravilima za prtljag ili posetiti sajtove navedenih komapnija).
– Besplatni prtljag – kod komercijalnih avio kompanija, kao što su Air Serbia, Alitalia, Turkish Airlines i druge, podrazumeva jedan komad prtljaga koji se predaje (maksimum do 20kg) i jedan komad ručnog prtljaga koji se unosi u avion. Svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje.
– Naknada za prtljag – Čekirani (veliki) prtljag podleže dodatnoj naknadi koja zavisi od dužine leta, kilograma, dimenzija i pravila odabrane avio kompanije.
– Nije dozvoljeno imati oštre predmete (makaze, nož i sl.) ili tečnost preko 100 ml u ručnom prtljagu.


Opšte napomene:
– Rezervacije se rade na upit. Cene su podložne promeni u zavisnosti od popunjenosti kapaciteta na letovima i traženim hotelima.
– Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka i sl.)
– Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem, agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
– Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak i sl.)
– U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
– Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
– Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4–8 nedelja unapred.
– Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja.
– Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
– Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave zemlje u koju putuju. Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.
– Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalja van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
– Putnici se mole da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
– Agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.
– Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika. Ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije , primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati.


Cena je rađena na dan 16.08.2018. i važi do popune mesta po ponuđenoj tarifi.
Za realizaciju programa potrebno je minimum 2 putnika po polasku.
Krajnji rok za prijavu: do popune mesta. Krajnji rok za obaveštavanje putnika, u slučaju otkazivanja putovanja od strane Organizatora je 5 dana pre početka putovanja.


Cenovnik br. 1. Važi od 16.08.2018.

/

/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928

Uz ovaj cenovnik važe program i Opšti uslovi putovanja Club Paradiso OTP 149/2010