Doček Nove Godine avio -> Nova godina Berlin avio 2019

Nova godina Berlin avionom 2019

Nova godina Berlin 2019

Doček nove godine Berlin 2019

BERLIN - najveći i glavni grad Nemačke sa oko 3,5 miliona stanovnika. Pre Drugog svetskog rata imao je 4,3 miliona. Berlin je drugi najveći grad Evropske unije posle Londona. Od 1949. do 1990. bio je podeljen na Istočni Berlin i Zapadni Berlin. Smešten na rekama Špreji i Hafel na severoistoku Nemačke. Jedna je od 16 nemačkih država, i sa svih strana je okružen državom Brandenburg.


Docek nove godine Berlin avio Docek nove godine Berlin avio Docek nove godine Berlin avio Docek nove godine Berlin avio Docek nove godine Berlin avio Docek nove godine Berlin avio Docek nove godine Berlin avio Docek nove godine Berlin avio

Nova godina Berlin 2019


Nova godina Berlin 2019

Polazak: 29.12.2017 5 dana / 4 noći - Avionom


Program putovanja:
1. dan: Beograd – Berlin
Sastanak grupe na aerodromu "Nikola Tesla", dva sata pre poletanja. Direktan let kompanije Air Serbia. Poletanje u 06:35h. Sletanje na aerodrom u Berlinu 08:30h. Individualni transfer do hotela. Slobodne aktivnosti. Noćenje.


2.- 4.dan: Berlin
Slobodno vreme za uživanje i odmor kao i za individualna razgledanja. Noćenje.


5. dan: Berlin – Beograd
Doručak. Napuštanje hotela u jutarnjim časovima. Individualni transfer do aerodroma. Direktan let kompanije Air Serbia. Poletanje u 20:45h. Sletanje na aerodrom " Nikola Tesla" u 22:30h. Kraj programa


Cena u pripremi


Cena aranžmana obuhvata:
- Avionski prevoz na relaciji Beograd - Berlin - Beograd direktnim letom kompanije Air Serbia sa uključenim svim aerodromskim taksama;
- Smeštaj na bazi četiri noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* koji se nalazi u centru Berlina na odličnoj lokaciji u standardnim dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama;
- Troškove organizacije putovanja.
- Veliki prtljag do 23kg;

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Putno osiguranje;
- Individualne troškove putnika;
- Lokalne boravišne takse koje se plaćaju u hotelu;
- Povratni transfer od aerodroma do hotela;


Hoteli u ponudi:
Tryp by Wyndham Berlin City East 3* www.trypberlince.com
Ovaj tihi hotel smešten je u berlinskoj četvrti Lihtenberg i nudi besplatno korišćenje moderne saune, kasno odjavljivanje do 15:00 i tradicionalnu brandenburšku hranu. Na raspolaganju su vam česte linije gradskog prevoza do trga Aleksanderplac.Svetlo uređene sobe u hotelu Grand City Globus Berlin uključuju satelitsku televiziju i moderne radne stolove. Bežični internet dostupan je u celom hotelu.Bogat doručak na bazi švedskog stola i sezonska jela služe se u hotelskom restoranu, koji raspolaže pivskom baštom. Pića se nalaze u ponudi bara Claire.Možete se opustiti u solarijumu ili koristiti opremu za roštilj u okviru objekta. Osoblje turističkog deska vam može pomoći da isplanirate svoju posetu Berlinu.Autobuska stanica Jozef-Orlop- Štrase/Vulkanštrase udaljena je samo 2 minuta pešice. Autobusi stižu za 10 minuta do stanice metroa Magdalenenštrase, od koje možete direktno stići do trga Aleksanderplac.


East Side City Hotel 3* www.eastsidehotel.de/en
East Side City Hotel se nalazi u centru Berlina, nedaleko od poznate “East Side Gallery” i Mercedes Benz Arene u delu grada Friedrichshain. Istočna železnička stanica (Ostbahnhof) i S-Bahn (laki metro) su samo par koraka od hotela što omogućava lak pristup Alexanderplatz-u, Brandenburškoj kapiji i mnogim drugim znamenitostima. Ovaj hotel poseduje restoran i mali lobi. Preko puta hotela se nalazi stanica autobusa za obilazak grada, iznajmljivanje bicikala, kao i agencija za krstarenja brodom po reci Špreji. Hotel ima ukupno 36 soba koje su moderno opremljene: SAT TV, klima uređaj, mini bar, kupatilo sa fenom, internet.

... Ili sličnihotel, iste kategorije i lokacije u zavisnosti od raspoloživiosti!


Mogući načini plaćanja:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.04.2019 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou
3) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka
4) Platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa,)Napomene:
Rezervacije se rade na upit, cene su podložne promeni u zavisnosti od popunjenostikapaciteta na letovima i traženim hotelima.Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme poletanja aviona. Besplatan prtljag – kod low-cost komapnija kao što su ESYJET, WIZZZ AIR, RAYAN AIR i drugih komapnija, podrazumeva ručni prtljag određenih dimenzija i težine (raspitati se u agenicji o pravilima za prtljag ili posetiti sajt navednih komapnija). Naknada za prtljag - Čekirani (veliki) prtljag podleze dodatnoj naknadi koja zavisi od dužine leta, kilograma, dimenzija i pravila odabrane avio kompanije. Besplatni prtljag – 1 prtljag koji se predaje (maksimum do 20kg kod komercijalnih avio kompanija, Air Serbia, Aitalia, Turkish airlanes...) i 1 ručni prtljag koji se unosi u avion (svaki kilogram preko dozvoljenog se dodatno naplaćuje). Nije dozvoljeno imati u ručnom prtljagu oštre predmete (makaze, nož...) i tečnost preko 100 ml. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave unije. Ukoliko avio prevoz podrazumeva presedanje na drugi let na tranzitnom aerodromu, to se vrši individualno.

Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Agencija ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja. Agencija smatra da se putnik u celosti upoznao sa Opštim uslovima putovanja i programom putovanja potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.


Cena je rađena na dan 04.10.2017 i važi do popune mesta po ponuđenoj promotivnoj tarifi. Za realizaciju programa potrebno je minimum 2 putnika po polasku.
Krajnji rok za prijavu: do popune mesta
Krajnji rok za obaveštavanje putnika, u slučaju otkazivanja putovanja od strane Organizatora je 5 dana pre početka putovanja


Organizaor putovanja Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010

/

Avenija Unter den Linden, Kip konjanika, univerzitet Humbolt, Potsdamski trg (novi umetnički Vavilon), Rajhstag (nemački parlament), stara biblioteka, Nova stražarnica, Arsenal, Opera, Palata princa prestolonaslednika, Policijski trg, Brandenburška kapija, Aleksanderplac (sa TV tornjem), Jevrejski kvart sa sinagogom, Fridrihštrase (trgovačka ulica), Pariski trg, Tirgarten (najveći berlinski park), dvorac Šarlotenburg (atmosfera podseća na Pariz), Muzej starina, Arhiv stila Bauhaus, Nacionalna galerija, Muzej savremene umetnosti, Berlinski zid, Ost Banof, četvrt Sv. Nikole (najstariji deo Berlina), Berlinska katedrala, Kunst forum – berlinska filharmonija, ulica Kudum (najlepša i najekskluzivnija u Berlinu), ulica Ambasada, Čekpoint Čarli (bivši granični prelaz između istočnog i zapadnog Berlina), Lajpcigerštrase.

Tropical Islands Resort

Tropical Islands Resort je tematski park. Unutar hangara temperatura je 26 ° C a vlažnost vazduha 64%. Unutra parka se nalazi najvaća zatvorena kišna šuma, plaža, brojne tropske biljke, bazeni, kafići i restorani. Park radi tokom cele godine.


/


Prijave i informacije

Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

011/72 47 012; 72 40 928