Kakav je Sarti beach? | Blog | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 19h, subotom 09h - 14h
 

Povezana mesta

Sarti

Kakav je Sarti beach?


Ako planirate odmor u Sartiju, a želite da ga provedete porodično, u miru i tišini, da Vam smeštaj bude blizu plaže, a da ima dovoljno mesta za parking, onda je Sarti beach pravi izbor za Vas! Ovaj, "treći deo" Sartija je do sada bio najmanje poznat našim turistima, ali u zadnje vreme doživljava sve veću ekspanziju. Pa, kakav je zapravo Sarti beach?

"Sarti beach diše drugačije od ostalog dela Sartija. Pruža mir, opuštanje, razonodu, duge šetnje po plićaku..."

Najjužniji deo Sartija u poslednje vreme postaje sve popularniji i pored najveće udaljenosti od strogog centra Sartija postaje deo mesta koji se svake godine najviše unapređuje. Na oko 2km udaljenosti se nalazi stari Sarti. Ovde nema gradske buke i vreve, uveče je mirno, i upravo zbog toga je Sarti beach izbor porodica, kao i sve koji žele biti nadomak svih dešavanju u Sartiju, ali izvan buke i gužve. Duž obale laganom šetnjom uz more za 10-ak minuta dolazi se iz Sarti Beach-a u stari deo.

Za Sarti beach možemo da kažemo da je "vikend naselje". Iako je ovaj deo Sartija miran, ovde ćete naći sve što je potrebno za odmor, ima nekoliko dobrih taverni i par minimarketa za osnovno snabdevanje.

Plaža je peščana, i plitka, sa najlaganijim ulaksom u more, dok se na samoj kraju nalazi, kako mnogi kažu, najboljim beach barom Ark Beach. Plaža je u ovom delu sa dosta sadržaja na samoj obali. Osim velikog broja kafea i beach barova, ovde je i odlična ponuda vodenih sportova, kao i ostalih atraktivnih aktivnosti kao naprimer jahanje konja. Plaža u ovom delu Sartija je peščana i to sa vrlo sitnim lepim peskom, a obala je prepoznatljiva po dugim plićacima. Dakle savršeno za decu i neplivače. Inače u dane kada su talasi u Sartiju ovaj deo je najatraktivniji zbog penušnja morske vode i prizora koji fascinira.

Apartmani u Sarti beach-u