Letovanje -> Letovanje Grčka -> Halkidiki -> Sitonia -> Kalamitsi

Kalamitsi - Igra sunca i mora

Letovanje Kalamitsi 2018: vile, apartmani, hoteli

Kalamici apartmani

Kalamici je malo mirno mesto skoro idealno za sve koji žele da svoj odmor provedu u potpuno opuštajućem okruženju uz prelepu peščanu plažu, daleko od svakakve buke i noćnog života. Preporučuje se kao mesto za porodični odmor. Ukoliko ipak poželite malo gužve, Neos Marmaras i Sarti su na svega 30-ak minuta vožnje kolima. Iako mali, Kalamici ima dovoljan broj taverni i marketa, tako da Vam ovde ništa neće nedostajati. Iako smo sigurni da će Vam plaža u Kalamitsiju odgovarati, ne propustite priliku da obiđete još neke plaže na Sitoniji koje se nalaze u blizini ovog mirnog letovališta.


Pogledajte naše uputstvo - Kolima do Kalamicija


kalamitsi letovanje kalamitsi letovanje kalamitsi letovanje kalamitsi letovanje kalamitsi letovanje

Kalamitsi apartmani i vile leto 2018

Kalamitsi mapa

Kalamici patrola – Kolima do Kalamicija

Club Paradiso misli na Vas! Za Vas smo pripremili kratak vodič kako da automobilom dođete do Kalamicija. Nadamo se da će Vam ovaj vodič biti od koristi. Uputstva možete naći na sledećem linku.


KOLIMA DO KALAMICIJA

Kalamitsi mapa

Kalamitsi atrakcije leto 2018

/

Kalamitsi plaže leto 2018

Glavni Kalamitsi zaliv je veoma atraktivan, pesak je tako mekan i beo kao što ćete retko naći na poluostrvu. Plaže su duge, prave, široke, a u pozadini su plantaže maslina.
Severna plaža je plitka i u obliku polumeseca sa kućama i malim blokovima apartmana u pozadini.

Kalamitsi izleti leto 2018

Izleti se organizuju iz obližnjih gradića Neos Marmarasa i Sartija, a u ponudi su krstarenja, obilazak Sitonije, šoping u Solunu itd itd. Više detalja o izletima možete pogledati na stranici Neos Marmaras, i Sarti.

Kalamitsi atrakcije leto 2018

/

Kalamitsi studios

Vila Kalamitsi studios

Leto 2018