Pratite nas na:

Grčka 2019

Grcka apartmani

Halkidiki apartmani


 • Halkidiki apartmani
 • Halkidiki hoteli

  Hoteli Sitonija

 • Hoteli Sitonia
 • Hoteli Atos

 • Hoteli Atos
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Letovanje -> Letovanje Grčka -> Grčka Hoteli -> Hoteli Halkidiki -> Hoteli Kasandra

  Grčka hoteli: Hoteli Halkidiki

  Hoteli Kasandra

  Hoteli Atos 2019

  Hoteli Kasandra

  Kasandra je "prvi prst" Halkidikija, i kao poluostrvo je najbliže Solunskoj regiji, svakako je najpopularnije i najurbanije. Obilazeći ovaj deo Halkidikija, osetićete savršenu kombinaciju i harmoniju prirodnih lepota i krstalno plavog mora zaliva Toroneos. Kasandra je najbolji izbor prvenstveno za one koje preferiraju žive destinacije sa dobrim noćnim životom, raznolikog zanimljivog sadržaja (izdvajamo izuzetnu regiju između gradića Kriopigi i Kalethae-e, gde se nalaze neki od najlepših u ponudi Kasandra hoteli, G Hoteli, sa savršenim plažama, kristalnom vodom, sportskim terenima, desetinama diskoteka i noćnih klubova gde je tokom letnjih dana centar nocnog zivota celog Halkidikija. Posebno se izdvaja ponuda hotela u mestima Pefkohori i Hanioti. Kasandra nudi bogat izbor hotela svih kategorija, tradicionalnih grčkih taverni, diskoteka, barova i ostalih zabavnih programa, kao i raznovrsne rekreacione i sportske programe. Ukoliko, pak, žudite za mirom, tišinom i netaknutom prirodom, ovo je pravo mesto da sami istrazite najlepše od njih.

  Pogledajte detaljnije i kompletne informacije o hotelima, ponudi smeštaja, plažama, ukratko sve što Vas interesuje i to na jednom, unikatnom mestu na našem specijalizovanom sajtu

  www.hoteli-halkidiki.com/hoteli-kasandra  Hoteli Kasandra leto 2019

  /

  /

  Plaže Kasandre su veoma poznate, kako među našim turistima, tako i u celom svetu, i s pravom nose reputaciju jednih od najlepših plaža Grčke.

  Kako Vam odmor ne bi bio monoton, preporučujemo Vam da dan provedete na nekom od mnogobrojnih izleta koji se organizuju. Lokalne turističke agencije stoje na raspolaganju, i i organizuju veliki broj izleta, među kojima su krstarenje, obilasci, šoping ture... Za sve Vas koji želite da svoj odmor obogatite, na raspolaganju su Vam izleti do Soluna i akva parka u Solunu, manastira Meteori, krstarenja oko Svete Gore sa posetama značajnim kulturno-istorijskim mestima, krstarenje zalivom Toroneos sa celodnevnim kupanjem i obilaskom plaža, kao i Grčko veče na kome možete videti deo Grčke kulturno-umetničke tradicije i uživati u čuvenim gastromonskim specijalitetima i grčkoj gostoljubivosti.

  /