Pratite nas na:

Grčka 2019

Grcka apartmani

Grčka hoteli

Hoteli Agia triada

 • Hoteli Agia Triada
 • Hoteli Kavala

 • Hoteli Kavala
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Letovanje -> Letovanje Grčka -> Grčka Hoteli -> Hoteli Halkidiki

  Grčka hoteli: Hoteli Halkidiki

  Hoteli Kasandra | Hoteli Sitonia | Hoteli Atos

  Hoteli Halkidiki 2019

  Hoteli Halkidiki

  Halkidiki se može pohvaliti izobiljem hotela svih kategorija. U ponudi definitivno prednjači Kasandra, kao najrazvijenije poluostrvo Halkidikija, i nosilac turizma Halkidikija. Kod naših turista najtraženiji hoteli su Portes beach, Alexandar the Great, Hotel Tropical, kao i lanac hotela G Hotels.

  Hotela ne manjka ni na Sitoniji. Iako je Sitnija slabije razvijena, ovde su hoteli orjentisani na mir, tišinu i relaksirajući odmor. Većina hotela se nalazi na samoj plaži. Medju hotelima na Sitoniji naša preporuka su hoteli: Anthemus sea, Philoxenia bungalows, Athena Palace, Lagomandra, Lagomandra beach.

  Ako ste pomislili da je Atos slabo razvijen po ovom pitanju, gresite. Iako je za Atos glavna asocijacija Sveta Gora i monaški život, ovde ipak možete pronaći dobre hotele i uživati u miru Vašeg godišnjeg odmora. Hoteli koji su se na Atosu pokazali kao najtraženiji su: Hotel Akratos, Hotel Akti Ouranopoli, Hotel Theoxenia i Hotel Aristotelis.

  Pogledajte detaljnije i kompletne informacije o hotelima, ponudi smeštaja, plažama, ukratko sve što Vas interesuje i to na jednom, unikatnom mestu na našem specijalizovanom sajtu

  www.hoteli-halkidiki.com  Hoteli Halkidiki leto 2019

  /

  /

  /

  /

  Hoteli Kasandra

  Leto 2019

  Hoteli Sitonija

  Leto 2019

  Hoteli Atos

  Leto 2019