Aerodromski transferi | Prevoz do aerodroma | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 20h, subotom 09h - 14h
 

Prevoz do aerodroma: Aerodromski transferiClub Paradiso pruža turistima i uslugu transfera putnika sa i do aerodroma Beograd "Nikola Tesla". Bilo da putujete privatno ili poslovno preko Aerodroma Beograd, rezervisite transfer prevoz do ili sa aerodroma na vreme. Slobodno možemo reći da je aerodromski transfer koji nudimo ekspeditivan, sa verovatno najpovoljnijim cenama za ovaj vid prevoza.

Šta je aerodromski transfer?

Club Paradiso nudi transfer sa fiksnom cenom, a cena koju dobijete je iskljucivo za celo vozilo, tako da na cenu neće uticati spoljni uslovi koji mogu produžiti vreme ili dužinu putovanja. Dobićete obaveštenje koji automobil dolazi po Vas. Na zahtev možete dobiti dodatne slike vozila.

Jedinstvena cena transfera sa ili do aerodroma
Beograd Comfort Bussines
Aerodrom Nikola Tesla 29€ 34€
Poludnevni najam vozila sa vozačem 75km/4h Na upit Na upit
Dnevni najam vozila sa vozačem 150km/8h Na upit Na upit
Ponuda ostalih transfera:
Niš - Aerodrom Konstantin Veliki 215€ 235€
Novi Sad/Fruška gora  80€ 100€
Čačak 130€ 150€
Subotica 155€ 165€
Kopaonik 230€ 250€
Zlatibor 185€ 205€
Leskovac 245€ 265€
Dodatno
Sat vremena čekanja 15€
*u slučaju čekanja povratna vožnja u Beograd je gratis

Šta još treba da znate?

Mi nismo taksi služba već turistička agencija koja prodaje avionske karte i individualne turističke aranžmane i obavlja poslove transfera na aerodrom da bi svojim putnicima ponudila kompletnu uslugu.

Vozila:

Vozila sa kojima raspolažemo su prostrana, udobna i konforna. Biranje vozila je moguće u zavisnosti od trenutne raspoloživosti. Unapred dogovorene i rezervisane vožnje vršimo 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. U našoj floti se nalaze:

aerodromski-taksi-transfer