Pratite nas na:

First minute

Last minute

Grčka apartmani

Grcka apartmani

Ponosni

Club Paradiso Nagrade

Prijatelji:

Diaspora group
Generali osiguranje

Letovanje -> Letovanje Grčka -> Pilion -> Milina

Milina -

Letovanje Milina 2018: vile, apartmani, hoteli

Milina apartmani

Milina je vrlo impresivno priobalno mesto, udaljeno 48 km od Volosa. Duž gradske plaže nalaze se brojni kafići, barovi, restorani i taverne u kojima možete, uz kupovinu pića, iznajmiti suncobran i ležaljke a za one koje uživaju u noćnom životu postoji i disko klub. Mesto je vrlo živo tokom letnjih meseci jer se odvijaju brojni festivali uz tradicionalnu grčku muziku i ples. Plaže u oblasti Miline su uglavnom peščane. Plavo, tirkizno more, čista voda, prelepe uvale i zeleni maslinjaci, svake godine privlače sve veći broj turista. Samo mesto gleda na dva mala ostrva: Alatas i Parsoudas u zalivu Pagasitikos. Postoji mogućnost iznajmljivanja čamaca, kojima mozete obići ova ostrva. Iz Miline se organizuju izleti za Trikeri, tradicionalno grčko selo na krajnjem jugu Piliona.


Milina apartmani, Milina letovanje Milina apartmani, Milina letovanje Milina apartmani, Milina letovanje Milina apartmani, Milina letovanje Milina apartmani, Milina letovanje Milina apartmani, Milina letovanje

Milina apartmani i vile leto 2018

Milina mapa

Milina patrola – Kolima do Miline

Club Paradiso misli na Vas! Za Vas smo pripremili kratak vodič kako da automobilom dođete do Miline. Nadamo se da će Vam ovaj vodič biti od koristi. Uputstva možete naći na sledećem linku.


KOLIMA DO MILINE

Milina video

/

Milina atrakcije

/

Milina plaže leto 2018

/

Milina izleti leto 2018

/

Milina noćni život i zabava leto 2018

/

Vila Panorama

Leto 2018

Vila Delfini

Leto 2018

Vila Remvi

Leto 2018

Vila Milina

Leto 2018