Aerodromski transferi | Blog | Club Paradiso
Radno vreme: 09h - 19h, subotom 09h - 14h
 

Aerodromski transferi



Club Paradiso pruža turistima i uslugu transfera putnika sa i do aerodroma Beograd "Nikola Tesla". Bilo da putujete privatno ili poslovno preko Aerodroma Beograd, rezervisite transfer prevoz do ili sa aerodroma na vreme. Slobodno možemo reći da je aerodromski transfer koji nudimo ekspeditivan, sa verovatno najpovoljnijim cenama za ovaj vid prevoza.

Šta je aerodromski transfer?

Ova vrsta prevoza je usluga privatnog prevoza putnika od aerodroma do željene lokacije i obrnuto, bilo da je u pitanju aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu ili neki drugi u zemlji ili regionu. Broj putnika u vozilu ne utiče na cenu prevoza i nikada se neće desiti da se u Vašem vozilu prevozi bilo ko drugi osim putnika koje Vi izaberete.

Kako aerodromski trasferi funkcionišu?

Transfer do aerodroma:
Kod transfera sa adrese, vozač će vas pozvati desetak minuta pre nego što stigne na adresu kako biste se spremili za transfer. Vozila na privatnim transferima pravo sa vaše adrese najkraćom relacijom idu ka aerodromu bez zadržavanja. Ukoliko vam je potrebno, vozilo može svratiti na još neku adresu koja je na relaciji.

Transfer sa aerodroma:
Kada su u pitanju transferi sa aerodroma, na specijalizovanim sajtovima pratimo vaš avion od poletanja do sletanja. Naši vozači će vas strpljivo sačekati u sali za dolaske beogradskog aerodroma, sa jasno vidljivim imenom putnika ili kompanije ispisanoj na tabli. Bez obzira koliko Vam kasni avion, mi Vas čekamo po izlasku iz aviona, a polazak transfera je predviđen na maksimalno 60 minuta po sletanju Vašeg aviona.

Koja je razlika u odnosu na taksi prevoz?

Da li biste trebali izabrati taksi prevoz sa aerodroma ili aerodromski transfer? Kada se vozite taksijem, na cenu vožnje utiču vreme i dužina putovanja, koje mogu da variraju u zavisnosti od gužve u saobraćaju, vremenskih uslova i drugih faktora. Club Paradiso nudi transfer sa fiksnom cenom, a cena koju dobijete je iskljucivo za celo vozilo, tako da na cenu neće uticati spoljni uslovi koji mogu produžiti vreme ili dužinu putovanja. Dobićete obaveštenje koji automobil dolazi po Vas. Na zahtev možete dobiti dodatne slike vozila.

Jedinstvena cena transfera sa ili do aerodroma iznosi od 2.500 rsd

Šta još treba da znate?

Mi nismo taksi služba već turistička agencija koja prodaje avionske karte i individualne turističke aranžmane i obavlja poslove transfera na aerodrom da bi svojim putnicima ponudila kompletnu uslugu.

Ono sto nasa firma garantuje nasim putnicima su:
- verovatno najbolje cene transfera u Srbiji
- profesionalni i ljubazni vozaci
- kvalitetna i udobna vozila
- garantovan dolazak vozaca na adresu u dogovoreno vreme
- uslugu prevoza 24 sata na dan

Vozila:

Vozila sa kojima raspolažemo su prostrana, udobna i konforna. Biranje vozila je moguće u zavisnosti od trenutne raspoloživosti. Unapred dogovorene i rezervisane vožnje vršimo 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. U našoj floti se nalaze:

aerodromski-taksi-transfer