Letovanje -> Letovanje Grčka -> Rendina -> Ofrynio

Ofrynio - Letovalište naročitog šarma

Letovanje Ofrynio 2019, vile, hoteli, cene

Orfinio apartmani

Ofrynio je slikovito mestašce smeštenou zalivu Strimonikos. Nalazi se na putu Solun - Kavala. Odaljeno je od Soluna 100 km, od Kavale 60 km, a od Asprovalte svega 26 km. Kristalno plavo more i široka duga plaža prekrivena belim peskom i šljunkom, odlike su plaže Ofrynio (stari naziv - Tuzla) gde možete uživati u kupanju ili u ispijanju kafe ispod suncobrana. Ono što ne treba da propustite u Ofryniu je Trg Svetog Đorđa, omiljeno mesto meštana za druženje i ispijanje kafe u kafićima sa prijateljima. A kada ste već tu, kupite lokalne proizvode, cipuro, masline i bademe, po kojima je ovo mesto poznato. Prodavnice, supermarketi kao i raznovrsna ponuda smeštaja u hotelima i apartmanima, učiniće Vaš boravak još potpunijim i omogućiti da ovde pronađete sve sto želite za Vaš idealan odmor. Ukoliko Vam treba destinacija koja je dovoljno blizu, a još uvek ne obiluje srpskim turistima, na pravom ste mestu.

Još 1923. godine ovde su se naselili stanovnici istoimenog mesta Ofrynio u Maloj Aziji, koje se nalazilo samo 8 km od Troje. Kada su odatle izbegli, uspeli su da nađu gotovo identično mesto na kome će da se nastane, na samo 3 km od obale mora, u podnožju planine Pageo. Ofrynio danas ima nešto više od 1000 stanovnika koji se uglavnom bave turizmom, poljoprivredom i ribolovom. Ovo mesto poznato je po uzgajanju badema, maslina, grožđa, ali i po rakiji “tsipouro” (cipuro).

Ofrynio letovanje Ofrynio letovanje Ofrynio letovanje Ofrynio letovanje Ofrynio letovanje Ofrynio letovanje

Ofrynio apartmani i vile leto 2019

Ofrinio patrola – Kolima do Ofrinija

Club Paradiso misli na Vas! Za Vas smo pripremili kratak vodič kako da automobilom dođete do Ofrinija. Nadamo se da će Vam ovaj vodič biti od koristi. Uputstva možete naći na sledećem linku.


KOLIMA DO OFRINIJA

Ofrynio mapa

Ofrynio video

Ofrynio atrakcije leto 2019

/

Ofrynio plaže leto 2019

/

Ofrynio izleti leto 2019

/

Ofrynio noćni život i zabava leto 2019

/