Pratite nas na:


 • Proleće/Jesen
 • Ponosni

  Club Paradiso Nagrade

  Prijatelji:

  Diaspora group
  Generali osiguranje

  Doček Nove Godine -> Nova godina Nostalgična tura 2019

  Nova godina Nostalgična tura 2019

  Nova godina Nostalgična tura 2019

  Doček nove godine Nostalgicna tura 2019

  Trebinje – koliko je lepo, pomalo bajkovito i veoma šarmantno, najbolje se vidi sa brda Crkvine na kojem se nalazi Hercegovačka Gračanica, manastir koji je urađen kao verna kopija istoimenog kosovskog manastira.


  Višegrad je grad nobelovca Ive Andrića, poznat zahvaljujući romanu “Na Drini ćuprija”. Grad koji je prepoznatljiv po reci Drini, ribolovcima i drinskoj mladici, drugom po veličini rečnom kanjonu u Evropi i krstarenjima turističkim plovilima.


  Dubrovnik je grad poznat po svojoj kulturnoj baštini, stotine godina starim remek-delima renesansne i barokne arhitekture. Biser Jadrana sa bezbroj priča koje čekaju da budu ispričane


  Mostar, grad poezije. Gde se susreće sever s jugom i zapad s istokom, grad u kojem reka Neretva vekovima deli kulture i religije, i gde se različitosti i suprotnosti mogu videti i osetiti na svakom uglu.


  Sarajevo spada u one gradove čiji je postanak vezan za dolazak Osmanlija, čiji je razvitak i osnovni oblik uslovljen vekovnom osmanlijskom upravom. Gledan ovako sa visine, taj grad nam govori svojim građevinama, baštama i ulicama koje su ispisane i nacrtane na padinama strmih bregova kao na stranicama napola otvorene knjige.
  Nova godina Nostalgicna tura 2019


  Doček nove godine Nostalgicna tura 2019

  30.12.2017 - 02.01.2018 (4 dana/3 noćenja)

  1. dan: Beograd – Višegrad – Trebinje
  Sastanak grupe u 5.30h kod parkiga na Novom Beogradu (blok 42). Polazak iz Beograda u 6h. Vožnja prema Višegradu, preko Čačka, Mokre Gore, Užica… Usputna zadržavanja prema potrebi i radi graničnih formalnosti. Dolazak u Višegrad oko podneva. Kulturno istorijska šetnja gradom. Obilazak Andrićgrada koji je nastao kao ideja Emira Kusturice o kamenom srednjovjekovnom gradu inspirisanog delima i likovima nobelovca Ive Andrića. Poseta čuvenom mostu, koji predstavlja arhitektonsko čudo tog vremena. Nastavak puta ka Trebinju preko nacionalnog parka Sutjeska. Dolazak u Trebinje oko 19h. Smeštaj u hotel. Noćenje.


  2. dan: Trebinje – Nova godina
  Doručak. Nakon doručka obilazak Trebinja. Stari grad (Kastel) poseta zanatskim radionicama, Osman pašina i Careva džamija iz 18 veka. Šetnju nastavljamo kroz Gradski park sa mnoštvom spomenika koje je čuveni pesnik Jovan Dučić poklonio svom gradu, obilazak Saborne crkve sa početka 20 veka. U popodnevnim časovima polazak na fakultativni poludnevni izlet (5€). Poseta Hercegovačkoj Gračanici odakle se pruža bajkovit pogled na čitav grad i Arslanagića most,koji je 1574. izgradio Mehmed paša Sokolović. Nastavak puta u manastir Tvrdoš. Obilazak Manastira i vinskih podruma. Poseta rodnoj kuci sv. Vasilija Ostroškog. Nakon obilaska povratak u hotel. Uveče, doček nove godine uz svečanu novogodišnju večeru sa muzikom “uživo” u hotelu Leotar. Noćenje.


  3. dan: Trebinje – Dubrovnik – Trebinje
  Doručak. U ranim popodnevnim satima polazak na poludnevni fakultativni izlet u Dubrovnik (10€), grad jedinstvene političke i kulturne istorije, svetski poznate kulturno-spomeničke baštine i lepote. Obilazak grada: Franjevački manastir sa najstarijom apotekom u Evropi, Dominikanski manastir sa Ticijanovom slikom Marije Magdalene, palata Sponza – bivša carinarnica, knežev dvor, Orlandov stub, pravoslavna crkva, ulice Stradun i Prijeko, gradske zidine sa kulama među kojima je najlepša Minčeta. Slobodno vreme. Povratak u hotel u Trebinje. Noćenje.


  4. dan: Trebinje – Mostar – Sarajevo – Beograd
  Doručak. Napuštanje hotela u 8h. Put do Mostara u trajanju od oko 1h. Kulturno istorijska šetnja gradom na Neretvi. Stari grad sa svojim uskim kaldrmisanim ulicama – remek delo islamske arhitekture: Stari most, Kriva ćuprija, Begova džamija su najpoznatiji spomenici grada. Nakon obilaska, slobodno vreme. U ranim popodnevnim satima nastavak puta za Sarajevo. Razgledanje grada. Večna vatra, Saraj, Baščaršija, Vjećnica, Inat kuća, Latinska ćuprija, mesto na kom je na Vidovdan 1914. godine Gavrilo Princip izvršio atentat na prestolonaslednika Franca Ferdinanda. Razgledanje Bezistana – prekrivena pijaca u kojoj se nekada prodavala skupocena svila iz Burse. Obilazak Gazi Husref begove džamije iz XVI veka – najstarije, najveće i najlepše džamije u ovom delu Evrope...Polazak za Beograd oko 18.30h. Vožnja preko Loznice i Šapca. Očekivani dolazak u Beograd oko ponoći. Kraj aranžmana.


  Cena u pripremi


  U aranžmana je uračunato:
  - kružna tura autobusom
  - 3 noćenja sa doručkom u hotelu sa 4* Trebinju
  - svečana novogodišnja večera (piće nije uključeno u cenu)
  - panoramsko razgledanje Višegrada, Trebinja, Mostara i Sarajeva
  - vodič
  - agencijske usluge.


  U cenu aranžmana nije uračunato:
  - fakultativni program
  - konzumacija jela i pića u restoranima
  - putno zdravstveno osiguranje
  - ulaznice u dvorce, muzeje i crkve
  - ekstra hotelski troškovi


  Popusti za decu
  - Deca do 6 godina u pratnji dve odrasle osobe: – 50% (imaju mesto u autobusu, dele ležaj).
  - Za dete od 6 – 12 godina u pratnji dve odrasle osobe: -30% (ima ležaj i mesto u autobusu).


  Smeštaj
  Hotel Leotar 4*: Lokacija: centar grada. Dužina boravka: 3 noćenja. Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto)


  Mogući načini plaćanja:
  1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
  2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 20.02.2019 uz uvećanje od 1,5% na mesečnom nivou;
  3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
  4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa);


  Kalkulacija je rađena za najmanje 35 putnika


  Napomena:
  Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize (ukoliko posedujete plavi pasoš) i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja.Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.


  Cenovnik br.1 od 25.10.2017.

  Club Paradiso licenca broj OTP 149/2010, nastupa u svojstvu posrednika u prodaji - subagenta. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Halo tours OTP 66/2010.

  /

  /

  /


  Prijave i informacije

  Club Paradiso d.o.o. Bulevar despota Stefana 15, Beograd

  011/72 47 012; 72 40 928