Radno vreme: 09h - 17h, subotom 09h - 14h
 

Vila Kostas

Udaljenost od plaže do 30mPogled na more

Pošaljite upit

Pozovite 011/724-70-12Sarti apartmani letovanje 2024: Vila Kostas

Gostima se sviđa...

Vila ima pogled na more

Rezerviši odmah!

Lokacija: Stari deo Sartiija

Vila Kostas je smeštena u starom delu mesta Sarti, i nalazi se skoro na samoj plaži, jer je od peščane plaže deli svega 20-ka metara.

Vila Kostas nudi dvokrevetna studija, kao i četvorokrevetne apartmane, koji se nalaze na drugom spratu ovog objekta. Apartman se sastoji od dve fizički odvojene prostorije gde svaka prostorija ima svoja ulazna spoljna vrata. Sobe su povezane hodnikom. Sve smestajne jedinice vile Kostas poseduju kompletno opremljenu kuhinju (frižider, mini električni šporet bez rerne, posuđe), TWC , TV i AC uređaji.

Studiji su okrenuti prema ulici, dok apartmani imaju pogled na more. Promena posteljine vrši se svakog petog dana. Upotreba klima uređaja nije uračunata u cenu najma studija/apartman.

Upotreba klima uređaja nije uracunata u cenu. Doplata za korišćenje klima uređaja 5€ dnevno u julu i avgustu.. Usled nestabilne situacije u Grčkoj sa električnom energijom, vlasicni smeštaja zadržavaju pravo da promene cenu korišćenja klima uređaja.

GPS koordinate ovog objekta su: 40.096548, 23.979901.


Za informacije i rezervacije pozovite

011/72 47 012, 011/72 40 928

Zatražite ponudu

5 razloga zašto rezervisati smeštaj preko nas

Transparentnost – bez skrivenih troškova

Bez troškova obrade rezervacije

Čuvate Vaše vreme – brzo, lako i jednostavno

Poštujemo Vaše vreme – odgovor dobijate u roku od 24–36h

Ukoliko nema mogućnosti za upit koji ste poslali, šaljemo Vam najbolju ponudu koja odgovara Vašim zahtevima

Pošaljite upit

Preko našeg internet booking servisa omogućena Vam je potpuno besplatna usluga slanja upita i rezervacije smeštaja u kapacitetima. Molimo vas, obratite pažnju da li ste ispravno uneli email adresu, broj kontakt telefona kao i da li se datumi dolaska i povratka koji ste uneli poklapaju sa mogućim terminima boravka, ukoliko su termini boravka naznačeni u cenovniku.Saglasan sam da primam reklamni materijal (ponude TA Club Paradiso), na e-mail, kućnu adresu ili mobilni telefon

Važno: Usled velikog broja upita na koje odgovaramo na dnevnom nivou, moguće je da odgovor dobijete u spam folderu. Ukoliko nemate odgovor na Vaš upit u inboxu, pogledajte spam folder. Hvala na razumevanju.Pozovite 011/724-70-12


Lokacija objekta


Struktura objekta

Studio 1/2 Apartman 1/2 Apartman 1/3 Studio 1/3 Apartman 1/4

Sadržaj objekta

Udaljenost od plaže do 30m Udaljenost od plaže do 30mPogled na more Pogled na more

Dodatni sadržaj objekta

Terasa sa garniturom za sedenje